Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dekujeme
ted jeste shanet obleceni.-)) a kocarek pro dvojcatka
protoze Nelinka bude mit 1,5 roku a krtomu mimisko tak to musim jinak udelat ![]()
Já to mám stejně. my měly 18 měsíců když se tomík narodil. naštěstí už jsou kluci z toho nejhoršího pryč. já prodávám kočárek i s autosedačkou za 3000kč.
@jbul Mohla bych poprosit o foto? taky teď čekám druhé mimčo, tak zvažuju dvojitý kočárek. Děkuji. ![]()
Zdravím holky, omlouvám se, že se vám takto nabourávám do diskuze. Ale zítra jedeme s dvouletým prckem na výlet do Kroměříže a zajímalo by mne, kde byste doporučili poobědvat. Kde mají polední menu pro nás a pro děti nějaký ten koutek, abychom to mohli v klidu sníst
Pohybovat se budeme kolem zámecké zahrady. Díky za tipy.
@LL http://caffe-castello.cz/
Mrkni na jejich stránky. Myslím že nic jiného ve městě není, kde by vařili a byl tam koutek pro prcky.
@LL caffe castello je dobrá volba, a je opravdu velmi blízko podzamecke zahrady
a mají tam meníčka za dobrý peníz ![]()
Holky, můžu mít takovou blbou otázku? Za měsíc se stěhuju do Kroměříže a nikoho tak neznám…
…není tady nějaká mamča, která čeká mimčo (já mám termín v červenci), se kterou bych mohla občas nějak vyrazit s kočárek, na kávičku, a tak. Díky moc ![]()
@VercaV Ahoj Verčo…tak to je super
děkuji moc
. V druhé půlce června se budeme stěhovat. Děkuji moc. Jak staré máš první dítě? Jinak já jsem Katka. Moc mě těší a jednou díky za odpověď. Měla jsem z toho trošku lufty…
@Yliana ahojky.ja jsem z kromerize a termin mam taky v cervenci
kdy se mate pristehovat?
Co jsem to napsala za hovadinu?
Samozřejmě tam mělo být „někam vyrazit s kočárkem“
Uz to ctu. Tak to budes mit chvili pred porodem. A planujes rodit v kromerizi?