Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky tak vcera BT 36,8 a dneska 36,7 tak snad to ktomu patri ![]()
@adušenka ty zas čekáš mimi jo, my teda taky plánujem druhé ale až tak rok, dva…neumím si představit že bych byla zas těhotná…
Ahojky to nevim test muze byt falesny je jeste brzy a nebo to muze byt cysta nebo cokoliv
Ms ma dorazit 18.4. dnesni duch na testu papirkovej od dr.maxe zitra dam foto je silnejsi ![]()
Holky rozdil co mam ja tedy 18m.je mazec. radeji ty 3 roky je idealni. vojty jsem si moc neuzila. a uz bych ten mensi rozdil nedala.
@jbul 18m…tak to musí být teda záhul, já bych chtěla aby byli od sebe minimálně ty dva roky, at si tedka malou pořádně užiju a pak i to druhé ( pokud se podaří ) ![]()
Holky tak ja se toho teda vubec nebojim planujeme ted miminko a potom bud prace nebo 3 miminko
jsem mlada tak si prace uziju az az
me to nevadi mi to zvladneme
zvladly to vsichni tak i ja. moje mamka ma 7 deti HOLEK a vetsina je po 1-2 roky a zvladla to ![]()
Já mám teda rozdíl 2 roky a je fakt, že si té druhé neužívám, to podělám něco, pak rychle za holkama, na půl se věnuji každé, neužívám si to vůbec, pak zase nějaká ta domácnost, ven někam, každá má jiný zájem, ale až se to sjdnotí, bude líp. Zvládnot se to dá určitě v pohodě. čekala jsem to daleko horší. ale ono taky záleží hodně na miminku, jak je spavé a nespavé. já mám nespavce ale i tak je to v pohodě. a to chci 4 děti, jen ty penízky teda no… ![]()
Ahojky tek dnes jsem delala odpoledne test a duvh je silneji.-)) pokud se mi podari dat fotky do pc dam sem foto
Ahojky tak dnes uz 30DC
prikladam foto testiku
TT foto c.1 28DC
TT foto c.2 29DC
TT foto c.3 30DC
@adušenka píše:
Ahojky tak dnes uz 30DCprikladam foto testiku
TT foto c.1 28DC
TT foto c.2 29DC
TT foto c.3 30DC
Aduš mě by z toho jak sleduješ testík hráblo. nech tomu volný průběh. užívej si malé. pak jak máš obě tak to je mazec pořád to děláš na obě strany stejně jen aby nežárlily a do toho domáctnost já to mám ještě horší mám staršího syna který má vývojovou dysfázii a to se sním učím psát diktáty. a stejně ne škole přinese 20 chyb specifických a učím se sním. a to tátu máme pracovně pryč ale ted je doma a nám v rodinným rozpočtu chybí 5 tisíc když byl pryč.
prosím holky pokud budete potřebovat zedníka tak manžel je zedník a dělá krásnou práci. dělal dlažbu před letištěm v kroměříži, pospravoval kravím v cvrčovicích. okna jak je restaurace tak první domek když půjdete k lidlu po pravé straně u paní dolečkové.
prosím, prosím
Ahoj promin ale ja se nesleduji jen zkoumam jak sili moje carky na testiku
nic na tom spatneho neni dela mi to radost a jsem stastna jak vidim jak sili mej se
Tak dneska schuzka s ucitelkou a vychovnou poradkyni. misto jak by mel mit domca lepsi znamky.tak me nadaly dwn ku.vy ktera nemela mit tomiska.mam sve kluky rad.pri po celou dobu co je dominik ve skole tak za neho zodpovidam ja ne skola.