Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MišelkaX Ahojky…a můžu s Tebou chodit drncat prcka
? I Tobě díky za odpověď. Stěhovat se budeme ve druhé půlce května, nejdéle 1.června. Teď bydlíme ve Zlíně, ale máme v Kroměříži hospodu a to dojíždění je vážně hrůza. Dokud není malý, není to tak hrozný, ale nedovedu si představit, že já bych byla celé dny s malým doma sama a můj byl od rána do noci v Kroměříži v hospodě, protože tam pokud člověk není, tak si lidi dělají, co chtějí. ![]()
@MišelkaX Ne, rodit chci jet do Zlína. Snad to stihneme…chodím tu totiž do Baťovky na předporodní kurz. Slyšela jsem totiž na Kroměřížskou nemocnici špatné reference. Ale člověk nikdy neví, možná nakonec skončím tam. Manžel ale nechce. Tak uvidím, jak to dopadne. Kdy Ty máš termín?
Ja taky zila cele mladi ve Zline
v km jsem 7 rokem a libi se mi tu daleko vic. A do jake casti se budete stehovat? A jakou hospudku tady mate ![]()
Ja mam jeste malou 3 rocky, ta uz pujde v září do skolky tak budu rada kdyz si vyrazime
v lete do podtamky, v zime do kavarny ![]()
@Yliana termin mam hned na zacatku.5.7. A jelikoz to bude druhe tak jedu tady do km, zlin bych asi nestihla
a mam tu dobre zkusenosti, tak snad budu rada i ted.
@MišelkaX Jinak máš pravdu, že stěhování mě čeká chvíli před porodem a mám z toho trošku strach, abych to všechno zvládla a stihla. Vzhledem k tomu, že je to moje první, tak si nedokážu představit, jak na tom fyzicky budu. Navíc nejen přestěhovat nás, ale k tomu ještě vyprat, vyžehlit a připravit celou výbavu pro prcka. Snad to stihnu dřív, než porodím.
To zvladnes
ja mam veci uz v komode nachystane. Pak jen zbytek sundat z pudy a dochystat. Ale to tak za mesic.. no leti to hodne, uz dva mesice.
@MišelkaX Tak to je super. Ještě jednou díky. Já pocházím z čech. Z Pardubic, od dvaceti jsem žila v Praze a teď jsem od srpna ve Zlíně no a za pár týdnů Kroměříž.
… A Ty se budeš vdávat, ne? Nebyla jsi to Ty, kdo sháněl někoho na svatební perníčky? Budeme bydlet na Spáčilově ulici a máme Sport, jestli znáš? Kde Ty tam bydlíš?
Jo, snad máš pravdu. Budu mít víc jak měsíc času. To dám
. Já už se na to hrozně těším, až budu ty věcičky prát a žehlit a rovnat do skříně ![]()
Strašně se na malýho těším…budeš mít teď kluka nebo holčičku?
Tak holky já rodila dvakrát ve zlíně a nemůžu si stěžovat. prvního jsem rodila v kroměříži ještě za mudr. hábu taktéž k němu chodím. už rok jsem u něho nebyla na kontrole. caffé castelo můžu doporučit. my tam měly v prosinci narozeniny malého toma..Holky neřešte jestly kluka nebo holku hlavně když to mimiško je zdravé.
Já teda rodila 2× v kroměříži a už fakt nikdy více. Poprvé jsem nevěděla, podruhé ch těla do zlína ale nestihla jsem to. Byla jsem hospitalizována dřív. Ale ta neocohota personálu a naprostá neškolenost, to byla katastrofa. HOlka vůbec nev ěděla nic, pak přišla zkušená, s tarší tak mi pomohla, ale jinak bych tam snad ležela doteď.
. To budu raději rodit na přejezdu na kolejích než v kroměříži.
@Farllin Já právě slyšela podobné reference, proto raději risknu cestu do Zlína.
Holky můžete mi, prosím, poradit nějakou dobrou pedikůru v Kroměříži. Pokud možno přístrojovou. Přijde mi totiž lepší než klasická. Děkuji moc
Ahoj! Já taky pocházím ze Zlína a v Kroměříži bydlím cca 6 let. teda v Trávníku. A obě děti jsem jela porodit do Zlína. Můj muž by mě snad do té krom. nemocnice i odmítl zavézt. Má s ní jen špatné zkušenosti.
A stihla jsem to teda úplně v pohodě, porod trval pak ještě dalších asi 6 hodin u obou, takže klíííd. ![]()
No me prvni porod trval od tech rozdychavacich bolesti jen 2 hodinky. Takze bych neriskovala. Ja si km chvalim a doufam ze vyfasuji zase uzasnou PA. Ve zline rodila sestrenice a bohuzel taky hruza, takze je to opravdu o tom na koho narazis.
@Yliana jooo sport znam
a spacilku taky.mala tam pujde asi do skolky, pokud ji vezmou ![]()
Prvni mam holcicku a ted cekame chlapecka.jen se nemuzeme dohodnout na jmene a myslím ze by bylo uz na case..ale mame vypsanych cca 5 jmen tak neco z toho dame
@MišelkaX My čekáme taky kluka a když jsem se mojeho zeptala, jak se bude jmenovat, podíval se na mě, jak na blbečka a řekl : „jak by se asi měl jmenovat? Péťa, ne?!“ Můj je totiž Petr. Takže já neměla ani šanci vybírat jméno a to jsem se na to tak těšila, až vezmu kalendář a budu vybírat, vypisovat a vyškrtávat jména
. A Ty bydlíš někde blízko Spáčilky, že tam jde malá do školky? Slyšela jsem, že to je teď hrůza s přijímáním do školky. Prý nejsou místa. To já bych ráda dala malýho do anglický školky ve Zlíně. V Kroměříži nic takového asi není, co
? No, ale to je ještě daleko…kdo ví, co bude za 3 roky