Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
1.5.13 15:00

Dneska jsem s mojim vyrazila do Kroměříže…je tu šílená nuda…svátek, hospoda prázdná… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
1.5.13 18:04

Lidi nemaji penize. pamatuji si ze na sportu bylo hodne lidi na zahradce.My kdyz jdeme do restaurce tak 500kc nestaci. a ja mam za to na tyden jidlo pro nas 5.platy zustavaji stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
1.5.13 18:22

@Yliana @Farllin
by mě musel trefit šlak. Srandistky. A narozdil od vas mi za chvili klepe na zada 35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
1.5.13 18:22

Holky ještě na tržnici v kavárně je koutek pro prcky a venku trampolína a pískoviště ;) A pak ještě malej v pizzerii na rygráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
1.5.13 18:32

@Dana26 No a? Já měla kluka ve 35ti, sedumnáct let od holky jsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
1.5.13 18:35

Tak jinak.ja se k vam někdy připojim a ten kočarek si pujčim, ju? A budu spokojena :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
1.5.13 19:45

Holky neblázněte! Vždyť jsme mladé, jaképak staré! :mavam: :mavam: :mavam:

Mě je 36, máme kluky 3 roky a rok a v létě chceme pracovat na třetím (a posledním) mimču. Vůbec se necítím nějak stará nebo tak. :nevim:

Jinak pokud pes na vodítku hodně táhne, je dobrá halti ohlávka. Fakt se pes tím uklidní a dá se ovládat. Jinak na procházku místo kočárku šátek, no. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
1.5.13 20:53

Ja si myslela, ze jsem fakt nejstarsi.To neni o veku. U mne o okolnostech, tech predchozich porodech. A Mirda mi dava fest zabrat. Velkou rodinu hsem vzdycky chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
1.5.13 22:10

To ja si pripadam stara. zdravotne na tom nejsem dobre. artroza 1 stupne. karpalni tunel.po urazu patere. lepsi jsou tri cisare nez nemoce.
ja mam tri kluky a chtela jsem za mlada parecek.tak tri kluky.to je zahul. hraji fotbal ucim bruslit a jezdit na kole. a to nemusim chodit do posilovny.jak ja maminam zavidim ze jsou krasne oblecene a ja si vybiram oblecenat muzu za klvkama litat.ve ctvrtek fotbal v patek zavody v behu ve velke bystrici a v sobotu fotbal.mam vahu pred otehotnenim druheho. muzete my rict jak jeste zhodim kila po hor. injekcich. take je mi lito me vysky jen 153. co bych zato dala mit 170

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.5.13 00:32

@Yliana
Moje segra ma TP v cervenci, ale momentalne bydli v UH. Jinak vim jeste o jedne mamincez Kromerize, pokud chces, napisu ti jeji jmeno a kontakt do zpravy?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.5.13 00:39

@Yliana

Jo a já rodila v KM a naprostá spokojenost..Původně jsem chtěla ve Zlíně, páč mi hrozil předčasný porod, ale nakonec jsme vydžely do TP a fakt si nemůžu stěžovat. Všichni byly hrozně milí a hodní. Porod rychlovka-malá byla venku za necelé 2 hodiny od prvních kontrakcí a do Zlína by jsme fakt nedojeli..Jsem byla ráda, že tady to máme kousek.. :twisted:

Za ít znám pár maminek co rodily ve Zlíně a nakonec to taková sláva nebyla..na to jak to tam chválí..ale to je vždy o lidech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
2.5.13 06:20

@werunqa Já rodila dceru ve Zlíně, sice před sedumnácti lety, ale hrůza a děs. Hlavně pak na novorozeneckým. Nikdo nepomohl, neporadil, sestřička nakoukla jednou za den. Kluka sem rodila v Kroměříži a perfekt. Všichni ochotní pomoct, poradit, sestřičky i doktoři bezva.Do zlína bych nejela ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
2.5.13 07:56

To ja mela u prostredniho teh. cukrovku-na inzulinu. rozdil 7 let. chtela jsem rodit normalne. jenze mesic pred porodem jsem lezela na gyn.od.14 dni a pri propusteni mi nakonec rekly jak to ze nejsem na klinice. a take ze musim rodit cisarem a kromeriz ne. kamoska take na inzulinu a ta rodila ve zline normalne ta si to vydupala. bcicla byla take mala 150 155 a tri porody zvladla.
ja ted mam strach u vojty ten porad ji a ji.neni tlusty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
2.5.13 11:21

Ahojky tak dnes uz jsem 6+Ott podle UTZ a podle MS 7+Ott ale presnejsi to budu vedet az 9.5. to je hruza to nevydrzim :-( ale uz se tesim a doufam ze tam uz mame miminko a i srdicko :-)))

• Citovat
  • Upravit
adušenka
2.5.13 11:24

Jo a Neince jsem koupila boticky Hello Kitty ale potrebuji sehnat jeste body, leginy, saticky :-)vel.80 a videla jsem i ze jsou takovy ty pleteny nebo latkovy celenky tak kdyby jste nektera mela nebo vedela o nejake dobre a levne strance dejte vedet dekuji :-))muze byt i mikina :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová