Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VercaV Ještě jsem Ti zapomněla říct, že ta fotečka je moooc hezká
Jak se tam rozvaluje, prďola ![]()
@Yliana Já se stěhovala s měsíčním mimčem a zvládla to, ty to taky dáš
Pomůže rodina ne
@Yliana No mi povídej, já vžycky tak toužící po holčičce a prd prd. Mno přítel mě nechápe, ten mi furt říká, že panebože hlavne, že je to zdravé. Ale me to trochu mrzí. Mno ti nezavadidím to stehovaní, to bude mordor. Jééé ja ybch se na ten zmrzlinovač nalepila a celej bych ho vycucla snad
Na zmrzlinu jsme uplně ujetá momentálně
![]()
@jbul Tak jasně, že je duležitý to zdraví, ale bylo to takovým mým snem
Tys ani u třetího nechtěla holku?
Po ztrate dvojcatek o kterych jsem chtela parecek tak ano u vojty to mela byt holka.To nam rekl i kovalcik ve zline na utz ze cekame holku.Tak ja na vanoce koupila ruzovou vlnu na svetrik, ruzove bodicko a hracku. V Breznu
nam rekl kovalcik zda vime co to bude.My ze holka jenze misto holky byl kluk. U vojty jsem mela odlezene teh.na inzulinu ve 20tydnu malem potrat z lekarskych duvodu.Ja prenasim cystickou fibrozu a manzel na rychlo udelat testy pokud by se ukazalo ze i on je prenasec tak podstoupit odber plod vody a pokud by byly obe auloly poskoyene tak ukoncit tehotenstvi.
Take u toma jsem za touzila po holcicce ale nakonec jsem rada ze je to kluk
@dajka16 Musím to zvládnout…nic jiného mi nezbývá…ale sama…manžel musí být furt v práci a rodinu mám stovky kiláků daleko. Nejsem odsud. Já si ale myslím, že nakonec to snad taková hrůza nebude, jak si teď myslím ![]()
@VercaV Tak to zkusíte do třetice, no
…Třeba to klapne a bude to holčička…to já zase chtěla kluka a můj holku, ale teď je asi pyšný na kluka, protože všichni kámoši mají holky a závidí mu a on vždy tak pyšně říka, že ON bude mít syna ![]()
Ahojky jak se mate? Hledam trvalou kamaradku snazilku, tehulku a maminku.-) na pokec, prochazky v podzamce, atd.:-) chybi mi kamaradka, v podzamce chodim sama, chci si pokecat proste babsky
mam 10mes. holcicku a jsem v 8 tydnu
piste do zprav diky ![]()
Jeste jsem zapomela
14.5. miminko je jedno jupi
byla jsem 7+3tt a miminko melo srdicko a meri 1,24cm
dalsi ko 4.6.a 17.6. jedem do Zlina na 1 screening parada
Mame i prukazku.-)
Zitra zaciname 9 tyden 8+0tt ![]()
Nelinka vcera 16.5. v 10mes. a 5dnech v poradne vazi 8230g a meri 70cm.Je to nase sikulka dr. rikal, ze je moc sikovna a pekna holcicka
vyvoj uplne v poradku
dalsi poradna v 1 roce ![]()
@adušenka Jééé tak to je hezkéé, moc ti gratuluji
Budeš mít docela brzy po sobě že? to bude zápřah. Kámoška tak má taky děcka s tím, že prvniho ma kluka a pak až holčičku
a kam chodíš k dr? a kde bydlíš? ![]()
@Yliana Nooo tyo dalši pinda by me fakt porazil
nene, musim si udelat ještě nakou vyšku a trochu začít pracovat, na rodičáku dalších 6 let strávit nehodlám, už toto bude moc. Přemýšlím, že bych šla na výšku na rodičáku jakmile první bude trochu šikovnejsi s začne navstevovat školku ![]()
@adušenka https://www. facebook. com/groups/454692481280819/
Kukni sem, domlouvaj se tu srazíky a klidně se můžeš přidat ![]()
Na fb nejsem a ani nechci ale diky
bydlim 13km od Kromerize od Morkovic.-)muj gynekolog je ted Haba ![]()
Holky shanim 2× soupravu do porodnice 1× bilou a 1× modrou a prosim levne do 150kc za obe vc. posty
nebo nejlepe osobne
a i rychlozavinovacku dekuji