Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
17.5.13 07:28

@VercaV Ještě jsem Ti zapomněla říct, že ta fotečka je moooc hezká :) Jak se tam rozvaluje, prďola :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
17.5.13 07:31

@Yliana Já se stěhovala s měsíčním mimčem a zvládla to, ty to taky dáš ;) Pomůže rodina ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
17.5.13 07:34

@Yliana No mi povídej, já vžycky tak toužící po holčičce a prd prd. Mno přítel mě nechápe, ten mi furt říká, že panebože hlavne, že je to zdravé. Ale me to trochu mrzí. Mno ti nezavadidím to stehovaní, to bude mordor. Jééé ja ybch se na ten zmrzlinovač nalepila a celej bych ho vycucla snad :mrgreen: :mrgreen: Na zmrzlinu jsme uplně ujetá momentálně :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
17.5.13 07:35

@jbul Tak jasně, že je duležitý to zdraví, ale bylo to takovým mým snem ;) Tys ani u třetího nechtěla holku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
17.5.13 07:52

Po ztrate dvojcatek o kterych jsem chtela parecek tak ano u vojty to mela byt holka.To nam rekl i kovalcik ve zline na utz ze cekame holku.Tak ja na vanoce koupila ruzovou vlnu na svetrik, ruzove bodicko a hracku. V Breznu
nam rekl kovalcik zda vime co to bude.My ze holka jenze misto holky byl kluk. U vojty jsem mela odlezene teh.na inzulinu ve 20tydnu malem potrat z lekarskych duvodu.Ja prenasim cystickou fibrozu a manzel na rychlo udelat testy pokud by se ukazalo ze i on je prenasec tak podstoupit odber plod vody a pokud by byly obe auloly poskoyene tak ukoncit tehotenstvi.
Take u toma jsem za touzila po holcicce ale nakonec jsem rada ze je to kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
17.5.13 08:04

@dajka16 Musím to zvládnout…nic jiného mi nezbývá…ale sama…manžel musí být furt v práci a rodinu mám stovky kiláků daleko. Nejsem odsud. Já si ale myslím, že nakonec to snad taková hrůza nebude, jak si teď myslím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
17.5.13 08:07

@VercaV Tak to zkusíte do třetice, no :mrgreen: :mrgreen:…Třeba to klapne a bude to holčička…to já zase chtěla kluka a můj holku, ale teď je asi pyšný na kluka, protože všichni kámoši mají holky a závidí mu a on vždy tak pyšně říka, že ON bude mít syna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
17.5.13 11:37

Ahojky jak se mate? Hledam trvalou kamaradku snazilku, tehulku a maminku.-) na pokec, prochazky v podzamce, atd.:-) chybi mi kamaradka, v podzamce chodim sama, chci si pokecat proste babsky :-))) mam 10mes. holcicku a jsem v 8 tydnu :-) piste do zprav diky :-)

• Citovat
  • Upravit
adušenka
17.5.13 11:40

Jeste jsem zapomela :-) 14.5. miminko je jedno jupi :-)) byla jsem 7+3tt a miminko melo srdicko a meri 1,24cm :-) dalsi ko 4.6.a 17.6. jedem do Zlina na 1 screening parada :-))Mame i prukazku.-)

• Citovat
  • Upravit
adušenka
17.5.13 11:42

Zitra zaciname 9 tyden 8+0tt :-)))
Nelinka vcera 16.5. v 10mes. a 5dnech v poradne vazi 8230g a meri 70cm.Je to nase sikulka dr. rikal, ze je moc sikovna a pekna holcicka :-) vyvoj uplne v poradku :-) dalsi poradna v 1 roce :-)

• Citovat
  • Upravit
1941
17.5.13 14:45

@adušenka Jééé tak to je hezkéé, moc ti gratuluji :) Budeš mít docela brzy po sobě že? to bude zápřah. Kámoška tak má taky děcka s tím, že prvniho ma kluka a pak až holčičku :) a kam chodíš k dr? a kde bydlíš? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
17.5.13 14:47

@Yliana Nooo tyo dalši pinda by me fakt porazil :jazyk: nene, musim si udelat ještě nakou vyšku a trochu začít pracovat, na rodičáku dalších 6 let strávit nehodlám, už toto bude moc. Přemýšlím, že bych šla na výšku na rodičáku jakmile první bude trochu šikovnejsi s začne navstevovat školku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
17.5.13 16:36

@adušenka https://www. facebook. com/groups/454692481280819/
Kukni sem, domlouvaj se tu srazíky a klidně se můžeš přidat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
17.5.13 22:43

Na fb nejsem a ani nechci ale diky :-)bydlim 13km od Kromerize od Morkovic.-)muj gynekolog je ted Haba :-))

• Citovat
  • Upravit
adušenka
17.5.13 22:45

Holky shanim 2× soupravu do porodnice 1× bilou a 1× modrou a prosim levne do 150kc za obe vc. posty :-)nebo nejlepe osobne :-) a i rychlozavinovacku dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová