Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
VercaV. nasla jsem jedny boty 24.-) je to tak na venek ale nejsou tak spatne
poslu fotky vydrz ![]()
Promin za foto je to pres mobil, myslim ze fakt na litacku jsou dobre zalezi na tobe DARUJI ![]()
@adušenka hele nééé v poho, nech si pro svoji holčičku
za chvíli bude potřebovat, my koupíme nějaké ![]()
Jak chces je to na tobe mame jich dost ale vse jen na litacku
zadne pekne
vse vetsinou klucici
Aduš, to je mi líto. To se stává, je to častý jev potraty. Proto se říká, že do 3 měsíce by se to nemělo raději nikde vykládat. Drž se holka ![]()
Boty maj dobrý i v deichmanu, nejsou tam drahý, sice tak na jednu sezonu, ale za 200kč kolikrát dobrý. tY DĚTSský teda. My tam kupujeme, ono těm dětem stejně roste rychle noha, tak to akorát tak stačí. Chozených jsem viděla hodně v bazárích, ale nevím jaký. my chozený nekupujeme. máme problémy s nohama, teda já - revma, tak já jsem na to jetá, že musíme mít nový. ![]()
A co děláte pořád v takovým počasí? to je děs, že..
![]()
@Farllin Já když sem ve Zlíně tak koupim klukovi boty v CCC.Maj je levný a vyroste stoho dřív než je roztrhá ![]()
Jj, nebo i tak…tam jsou taky dobrý.
.Jen mě se tam kolikrát nechce, tak vletím do deichmana. ten je v km. sice kvalita nic moc, ale právě že dítko to má na sezonu, max dvě.
@Farllin Jo jo. Já kupuju kožený a ty má Deichman hrozně drahý a Žirafa ve městě taky.
Ahcjo holky
dnes uz aspon sviti slunicko ale fouka vitr
doufam ze kdyz jdeme v patek na gyndu ze bude aspon hezky Nelinka sem tam zakasle ale neni to zadna hruza
Ženský, jestli některá čekáte chlapečka mám oblečení na mimi asi tak do roku. Zavinovačky, dupajdy, košulky, čepičky. Když tak pisněte a můžem se domluvit. Klidně se můžete stavit přebrat. Vše jak nové, po jednom dítěti.
@Yliana Ok můžem se domluvit o jakou velikost by šlo a můžu i koncem týdne dovézt nebo můžeš dojet mrknout.Nebo mám nafotit? Lepší by bylo vidět osobně, ne?
@dajka16 tak teď jsem koukala, jak na tom jsem a mam toho hrozně moc. Je asi zbytečný ještě něco dokupovat, ale díky…
Podivam se na ty velikosti ju