Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@delfinek91 Mám pár hadříků v albu, tak když tak mrkni. Není to brzo zhánět na mimi hadříky? A co švíca ještě nemá mimi?
Holky doporucuji novou hernu na plavecaku. Vlezne na jedno dite 79kc. obsluha a majitelka prijemna. Osobne doporvcvji
Ja o tom slysela pidi zeme. Jak je to tam velike a co tam vse je pro deti?
Tam je tam draha 74m s balonky a skluzavkou.dale auticko na jezdeni do ktereho si dite sedne.dva bazenky s kulicky tunel na prolezani. domecek. Mista dost.pani prijemna maminka dvou malych holek.Ta cena je na cely den.Me by vyhovovala sleva.mam tri deti tak krat 79kc. Dotace od mesta nedostaly, pri ten co ma floru tak vycerpalel dotace. kdyby to bylo 50kc tak by se to dalo.To mam na tyden jidlo.Ale stoji to za to.
Ahoj holky, nevíte o někom, kdo peče v Kroměříži dorty? Potřebovala bych pro malou k narozeninám.
Ahojky no je to prave spatne když cekas 6mesicu mi jsme cekat nechtěl a dr doporucil tak za 2-3mesice ale když se stane drive ze mi hlavu neutrhne
jinak ano segra jedn aje tehotna v 17tydnu ![]()
Ahojky kouknu
jinak segra ta 18leta uz porodila chudera tyden prenasela ale Julie vaziula 3250g a 49cm.-) takze krasna vaha operovali ju protože mela cosi z dělohou tak potrebovaly ju vyčistit ale uz je v poradku v po uz byli doma. akorat bydlim kdesi pryc v socialnim byte snad to vse zvladnou
Dajka16 mas krasne věci ale na me moc drahe nedam ani 30kc za body promin
Ahoj, vidim tady rozjetou komunikaci, taxe zkusim zeptat. Rada bych svatbu v Kromerizi a hledam nekoho, kdo by mi poradil s mistem na hostinu i obrad - moc se mi libi rotunda v Kvetne, ale netusim jak to tam chodi, co to stji, pry se to da zarizovat pres Julianu? A hostinu idealne uzpusobenou i pro deti - jeste nevim picet, ale urco z nasi rodiny 4 deti + moje mimco, kdyby treba se zahradkou nebo ohraniceny pozemek..kdyby mel nekdo zkusenosti s pripravama, budu rada za jakoukoli radu:)
@kittysha viděla jsem nafoenou svatbu no nové střelnici za kauflandem…smerem na bágrák… je tam zahrádka…docela fajn, nebo cyklokemp Korešovi v horních zahradách.
Urcite doporucuji strelnici.je tam piskoviste. a skluzavka a pro mensi posezeni. pokud by prselo tak je vevnitr detsly loutek a na zachodu prebalovak.Dale neni spatny Bezmerovsky dvur.Ja bych poradila
Mam skolu a delala jsem nekolik svateb.
Od kytek, fotografovani, kde peceni cukrovi svatebni dorty. kolacky.