Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11444
22.8.13 13:56

@kittysha

JJ, Na jízdárně je hned u cesty. Mají tam ale venkovní posezení, je to za vraty uvnitř areálu. Jestli tam mají něco pro děti, to netuším. My tam děti neměli, tak jsem to nemusela řešit. :nevim: Je to zároveň i penzion, takže tě i ubytují. Vaří tak nějak průměrně. Určitě né špatně, to bych neřekla. Tak normálně no. Na menu jsme se domlouvali dopředu. Není to ale podle mě pro extra velkou svatbu, nás bylo cca 30 a bylo to tak akorát do toho prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
22.8.13 13:58

Ještě mě teď napadlo, že jsme chtěli udělat svatbu ve Vážanech v restauraci, měli to tam nově zrekonstrované a úplně super. Krásná velká místnost, krb, no nádhera. A zrovna na náš termín to měli obsazené. Hrozně mě to mrzelo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
23.8.13 15:17

@VercaV jojo, La Fresca se mi taky líbila, ale viděla jsem jen na netu, ne naživo. tehdy tam měli obsazený termín, takže jsem to vlastně úplně vypustila.. a myslíš, že je ten balíček takhle cenově ok? já netušila, že jdou i svatby ve Sv. Mořici - možná blbý dotaz - není to jen pro křtěné? já tam teda taky asi nikdy nebyla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
23.8.13 15:20

@Almondea myslíš hotel Hvězda? no tehdy nás tam prováděla nějaká ukrajinka, strašně smrděla cigaretama a měla jsem z ní až strach:-) i když jak koukám na fotky pokojů, tehdy to bylo nějak víc „komunistické“, byli jsme tam loni v září - oni to tam rekonstruovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
23.8.13 15:45

@kittysha jako mě to přijde docela dobré.. zas je pekne mit hezkou vzpomínku.. a radši byc upřednostnila menší svatbičku, kdy nemusím smažit řízky a píct koláče před svatbou, když to řeknu tak natvrdo.. je to na každém jak si to udělá.. s tím kostelem to nevím.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
26.8.13 11:03

Kostele by vas oddaval farar.je to cirkevni misto. musely by jste byt pokrteny a mit par hodin katechismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
31.8.13 17:11

Muzu se jeste zeptat - rozvazuju cervenci nebo zari - kdyz by nevysel obrad v rotunde, urco bych chtela fotky ze zahrad. Pritel je sice alergik, ale kdy jsou ty zahrady nejhezci a v kvetu? Mam dojem, ze prave az v zari, je tam v tom cervnu uz taky neco? A myslim prvni pulku cervna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
2.9.13 15:27

Ještě mě napadá - hledám zatím marně a možná jen nemají webovky - je v okolí Kroměříže třeba nějaký sklípek, farma nebo mlýn? Něco pro děti i psy, s ubytováním, prostě vše pod jednou střechou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
2.9.13 15:53

Mě napadá asi jen ten bunč a kostelany. ale kostelany jsou hrozné, to spíš ten bunč. jinak nevím v okolí. a kdy že máte tu svatbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
2.9.13 15:53

To máte až příští rok, to už řešíte tak brzy? to se může ještě něco otevřít nového třebas.

Holky, co školky a školy? zvládly jste první den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
2.9.13 16:12

@Farllin ju, zatím předběžně, ale jak nejsem z Kroměříže a neznám to tam pořádně, tak už raději zjišťuju teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
2.9.13 16:45

Tak Fanda šel dnes poprvé do školky tady u nás v Trávníku a zvládl to skvěle, líp než já. Nechtěl jít ani domů, začal natahovat, že si chce ještě hrát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
2.9.13 19:35

Almondeo, taky jsme byly poprvý. a taky jsme málem brečely, že už jako máme jít domů. ale naštěstí zítra jdeme znovu. jen čekám, kdy přijde krizovka. Kittysho, a to už tak dlouho dopředu víte, že se budete brát, to je hezké. no, já myslím, že tady kolem km toho moc není zajímavého. já pokud bych chtěla ale teda svatbu jako hezkou, velkou, ak jedině asi bych zvolila bunč. celý kroměříž mi přijde, že hnusně vaří za moc peněz. ale já jsem na to pes. když už někam jdu, tak chci klidně i za více peněz dobré jídlo a pití a slušnost a to tady naprosto pos trádám. nechutná mi opravdu nikde. scéna, octárna, náměstí atd…prostě fakt nikde. všude je to takový umělý, polívky hnusný. neříkám, že ten bunč je něco extra, ale prostě přijde mi takový příjemný, v lese, al epřitom luxusnější, pro děti vyhrátí, ubytko pro lidí dost, na focení by se tam taky něco našlo, grilování, udírna, co si pomyslíte na jídlo řekla bych. taky záleží, co od toho očekáváte.
nicméně já už bych se asi nevdávala ve velikém stylu. jen my, rodiče, svědci, rodiče bych ještě popřemýšlela. nemáto absolutně smysl do toho vrážet prachy. raději samotný obřad jen samy a pak udělat bečku někde. tot vše. za ty pra chy si raději zajedu na lepší svatební cestu, cokoliv. ty se vždy hodí. ale už bych neplatila za to, aby se tam lidi opily, je to fajn, týden na to vzpomínají, najedí se, opijí se, užijí si to, ale co z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
2.9.13 19:52

Je tu někdo, kdo chodil plavat s dítětem do kurzu na plavečák? a nezdá se mu že budou další bez náhrad? pokud jo, pisněte panu Opravilovi svůj názor. čím víc nás bude tím pravděpodobněj budou náhrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KattyKMcom
6.9.13 12:50

@kittysha

Na Hvězdě nikdy více. Pokoje jsou stále stejně staré a komunistické. Baba Ukrajinka oprsklá. y tam nakonec hostinu měli a lituji dodnes

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová