Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9356
9.6.13 20:58

@Yliana to jsem rada, ja se taky zase chystam. posledněš jsem dostala, že to flakam a pravem.tak raději včas.
@adušenka ja chodim k Dáši Mlčochové do Miss cosmetics v Moravcove ulici(jak jinak)vše pod nosem. A jsem hoodně spokojena. Vždycky ze mně uděla člověka a oboči od ni mi vydrži. a to s nim mam problem. pokud chceš kontakt tak pisni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
9.6.13 21:04

Je to bych byla moc rada a co vsechno dela a za jakou cenu diky :-)

• Citovat
  • Upravit
9356
9.6.13 21:08

@adušenka píši SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
10.6.13 07:35

Ok :-) holky mam 3 den zacpany nos pouze rano a vecer, nevysmrkam nic ale citim ze je zacpany :-( udajne mam velkou alergii ale ja tomu neverim a vyprdla jsem se na prasky. Dala jsem je mamca je alergicka.Mame to v rodine.Ja je chvily brala ale pak prisla o mliko a to mi dr. rikal ze se to muze stat :-(( tak jsem se na ne vyprdla achjo.ale citim ze ji mam az ted.

• Citovat
  • Upravit
141
11.6.13 20:08

Poradíte mi, prosím, dobré kadeřnictví v Kromclu? Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
11.6.13 20:39

@Yliana
Jak řikam vše pod nosem. Takže Moravcova ul. Peťa Šeda v tom baraku jak se pedikura v přizemi. Nebo nad chlebičkarnou salon Advance.
Mně střihavala Martina Henzelyova pod hasičarnou. Taky vyborna.Tak vybirej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
11.6.13 21:13

Tak dneska mam vojtiska po operaci nosni mandle. nastup jsme meli up 6jenze my dojely v 7 jeste ze taxici funguki.tak rychle prijem na usnin, detske a v 8h byl na sale. operoval ho hurdalek a jsem rada.je to pan doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
17.6.13 19:55

Ahoj, nejdete někdo někam s dětmi? v tom pařáku ale tak někam mezi stromy. napadá mě jen podzámka. ale i tak je mi už horko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
17.6.13 21:03

Byly jsme v Kahave.Muzu jen doporucit. s kocarkem vam pomuzou. Obsluha prijemna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
18.6.13 12:01

My když jdeme, tak hlavně do kahavy, přijde mi to tam příjemnější než v tom castellu. takový rodinnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
19.6.13 10:47

@Farllin Přesně taky chodím tam a paní buduje nájezdy pro kočárek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
19.6.13 13:04

Vcera jsem videla plavat lidi v bagraku.ja mam strach se tam koupat. porezala jsem si nohu o rozbitou lahev ve vode.To radeji zajet na Rusavu. Osicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
19.6.13 14:00

TAK TO je super, ten nájezd, myslím, že už by tam měly mít i zahrádku venkovní ne?
Jbul, lidi se koupaj všude možně. my teda máme bazen na zahradě, tak my tam. stejěn si s jedním 3letákem a druhým miminem nedovolím jít sama na koupaliště. to by moje chabé nervy asi nezvládly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
20.6.13 07:03

@Farllin Jo venku maj houpačky a hračky, pískoviště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
26.7.13 14:18

Tak jsem si vsimla ze na Kahan shaneji nekoho do pronajnu. Jinak ven pres den moc nechodime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová