Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KattyKMcom takze stejny dojem jako jsem mela ja? A kdy jste ji meli? Na webu uz to vypada lip nez kdyz jsme tam byli loni v zari, ale jestli je tam furt ta ruska, nikdo me tam nedostane..
Je tam ta Ruska je. Totalni kravka. Nebyli ochotni vubec pomoct z vyzdobou. Ani ubrousky na stul ukazat jak se skladaji. Nic. Vubec o Hvezde ani nepremyslej. Meli sme ji minuly rok 15.zari
Ahojky, jmenuji se Jana mám 3 děti starší Katka 10 let, Nikolka autista 5 let a Sofinka 3 měsíce, ráda bychnějakoukamarádku klidně i z Kroměříže, mijsme od Hoelšova:-) s nikolkou jezdim do Kroměříže do speciální školky na Lindovce:-)
Chtela bych poprosit kromerizske maminy - mate prosim tip na sekac/bazarek nebo dobry obchod s detskyma vecma? Chystame se za pritelovic rodinou do Kromerize po vikendu a rada bych spojila prochazku po meste i treba s nakupem pro malou, potrebuju nakoupit vel. 68/72… a uz teplejsi veci i pomalu na zimu. Staci napsat nazev a ulici, ja si to pak na netu najdu:} predem diky!
Ahoj B orenovaci, moc tě zdravím. A jak to zvládáš s těmi dětmi a nemocnými? Musí to být náročné co.
Kyttysha, asi je pozdě, ale u spodního vchodu do podzámky je jeden, já tam ráda nakupuju. myslím, že se jmenuje adámek. ale ulici nepovím. Je to konec vodní ulice.
hotel hvězda - bydlím kousek a je to ka tastrofa. tam tak jedině t rachtu ![]()
Nikolka je zlatá, někdy je to náročné ale dá se to, vše se zvládnout dá, co byjsme pro své dětineudělali že? ![]()
Jo jo, mamka se rozkrájí vždy a je multifunkční. to říkám pořád. Stejně jsme tu hlavně pro ty naše andílky. Ale i tak, pevné nervy to chce. Ale člověk si zvykne na vše.
Ano, já jsem z km. My to máme zas naopak. první bylo za odměnu a druhý je mamináč hrůza ![]()
@Farllin a jakmáš staré děti? Mi do Kroměříže jezdíme s Nikolkou do speciální školky.
Tak jak tu budete, ozvěte se, třebas do zprávy sem a můžeme se domluvit. já mám ještě prcky proti tobě. jedno 3 roky, druhý 1 rok.
Ahojky holky dnes jsme 11+4tt podle utz a 12+2tt podle ms. Vcera jsme byli na screeningu a na 60%cekame holcicku Sofii
Mame i 2D utz.
a shanim miminkovske vecicky v brave neutral nebo bile.Vel 56 az 62 dekuji