Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky nic proti, ale byla jsem jednou v Klubíčku na zacharu a pripadala jsem si tam jak v blázinci…
Matky od dětí se tam nahrnuly ke koutku s varením kávy a pochutin, děcka vypustily do prostoru a dám se moc nestaraly(až na pár vyjímek) děcka si braly hračky, bylo tam i pár „násilníků“. a az jsem to opravdu nevydržela a díte oslovila, tak matka co pila kafe a četla si knihu ke mě přilítla, jak kdybych jí to děcko dobila a podrobila mě výslechu, co jsem děcku říkala, proč vubec…bla bla bla… ale moc jsem to neprožívala…jen stroze odpověděla…a víc jsem tam nešla…a navíc jsem tam nechala papučky, tak jsem tam musela známou poslat
mám na to nějakou averzi na ty herny
Ale je to jen můj názor ![]()
A jestli postaví v podzámce hřiště, tak se obávám velkých náletů maminek ![]()
To se mi stalo taky několikrát v tom klubíčku, že matky daly kafčo, sedly ke stolečkům, plkaly a děti hurá na hračky, nevšímačka totální. Já teda mám hodně malý dítko, takže já u něj sedím, navíc druhé je větší, ale dračice prostě obě, takže sedím tam s nima. Ale kdysi taky jeden kluk zhodil to naše mimi, to začlo řvat, tož ho utěšuju, že jako dobrý a říkám jen klukovi, aby dával pozor na děti, aby do nich netukal, né nijak hnusně, prostě normálka. a matka to viděla a nadala mě, proč já si nehlídám dítko. a to jen zvedla oči od kafe, ani ne prdelku.
. některý matky
. Ale my tam teda chodíme do kurzu - s tarší a my s mladší jsme v herně, pro maminky to není už a, to tam herna bývá prázdná, takže si tam užíváme klidu. Jinak tam nechodíme.
@Farllin taky jsem si hleděla svýho mláděte, toho času 2roky, ale i tak… když si chcou povykládat, proč se nesejdou doma.. ale to by pak musely umývat nádobí (nebo tam musí taky?) a uklízet hračky a vysávat a tak… tak proč nezajít nekam za poplatek bordel udelat ![]()
No na mě to proste není
bydlíme na vsi, máme kozy, kdybyste chtěla některá sýr..dělám sama doma
nebo neveděly jste so se suchým (neplesnivým) pečivem, nebo se jen na kozy prasátka a papoušky a králíky mrknout… ![]()
A kde bydlíte? my teda taky na vesnici, ale máme jen psa. Já a hledáme kotátko. Ale to snad neexistuje. No, zase tak nespěcháme, ale na jaro by jsme ho už chtěly. Vždy jsme měly a ted nemáme dlouho žádné.
Jako na mě to taky moc není, ale v rámci toho kurzu tam čekáme na starší, tak aspon malá je taky v kontaktu. My jinak trajdáme tady jen tak po okolí rybníků a polí, tak zase někdy lidi vidět je fajn. ale je fakt, že ty matky by si měly dětí víc všímat. nicméně to se mi stalo i v té ztracené, že matky seděli, pili kafíčko a nehlídaly si děti a zrovna ty jejich tam mlátily dost ty ostatní. ![]()
Holky teda jak mluvite o te ztracene tak ja tam nechodim z 2duvodu. Hrozne matky které na nas koukaly a drbaly nas a to nesnasim a přitom nemely duvód no proste jsou i takove hrozne matky no a druhy důvod je jidlo fujjjj takovy hnus za tolik penez??? blle jinak holky doporučuju chodit na papani (není tam sice hraci koutek ale to nevadi)do ulice jak je dole kostel (u bazarku ferda)tak takovou to uličkou k hlavni ceste je tam cukrárna tak kousek na proti je takova zapadla restaurace. superrr lidi, super jidlo.CENA JE 79KC ZA 3JIDLA.POLEVKA.HLAV.JIDLO A ZAKUSEK. CHODIM TAM S MAMKOU DAME S I KAFICKO A HNED MAME JIDLO NA STOLE JE KRSSNE HORKE UZ JSME VZDY PO POLEVCE NASYCENE, PAK JE NA VYBER ZE 3MENU A TREBA PAK JE NEJAKY KOLAC NEBO TAK TAKZE FAKT MNAMKA. VELKE PORCE A ODCHAZIME STAMA SPOKOJENE A NAJAZENE
ale samozdrejme mají i jne jidla a polevky. ja si dala bramboracku a hovezi gulas s knedlíkem. krasne nazdobene paskama papriky a cibule omacka tmava masicko se rozpadalo knedliky nebyli suche
uz se tesim az zase pojdu do města a hned tam zajdu ![]()
Nemate prosim nektera levne na prodej tasku do porodnice? dekuji
@dajka16 v těšnovicích, přírodní 35kg/100g a ochucený 37,– (ochucený máme potom kopr, česnek, chilli, ořech…a uz si víc nepamatuju
Ahoj jen připomínka ke Klubíčku. Byla jsem na mateřské 2 roky a pro syna jsem neměla školku, tak jsem ho dávala do školky, co Klubíčko provozuje. Byl tam snad 3× a už mi tam nechtěl. Tak tam přestal chodit a řešila hlídání kamarádkou. Pak jsme jednou šli kolem Klubíčka a synek mi jen tak řekl, že už tam nikdy nepůjde, protože ho tam bacali. Když jsem se ho ptala kdo tak řekl, že děti.
V tom případě nevím, proč tuto službu nabízí, když děti nedokáží ohlídat. Takže tam nechodíme vůbec, protože si to syn ve 4 letech pořád pamatuje.
Chodíme si pohrát s do kavárny u tržnice, tam je klid, super obsluha a kávička mooc dobrá. ![]()
@Efsheny 35kg/100g
to snad ne
asi to má bejt 35kč za 100g že
Děkuju ![]()
@petronila111 Přesně o klubíčku už sem toho slyšela hodně špatného a tak tam ani nechodím. Jen na tržnici nebo do pidizemě
Taky to tak vidím v castelu je prý hodně špíny tak si tu člověk moc nevybere kam zajít jen podzámka a na tržnici. V té pidizemi jsme ještě nebyli to je pro nás moc z ruky je to u kauflandu?
@petronila111 Jo u kaufu.Ono je to z ruky, ale taky tam chodím tak jednou měsíčně. Pak je malej koutek ve Vodní v té kavárně vlevo nahoře. Vedle sou myslím ťamani
Nevím jak se to tam jmenuje.Maj to rozdělené na kuřáky a nekuřáky.