Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ojhilpunka Já mám http://www.hulleova.cz/ už sem k ní chodila s dnes už 18náctiletpu dcerou tak i s klukem k ní chodím. Stejně jsou všichni na jedno brdo se mi zdá ![]()
Jéé, my se každou chvíli budeme do Těšnovic stěhovat, to by jsme si mohli chodit na domácí sýreček… Mňaaaaaaam ![]()
Nejlepší je pan dr. Sedlák, má taky moc příjemnou sestřičku Štěpánku… Mohu jen doporučit, vždy když jdeme na prohlídku, tak tam všechny děti chodí moc rády. Má i pěknou barevnou čekárnu s kamerou.
@Sonninek píše:
Jéé, my se každou chvíli budeme do Těšnovic stěhovat, to by jsme si mohli chodit na domácí sýreček… Mňaaaaaaam
a kam? jestli to není tajemnství
kdyžtak do zpraávy?
Zdravím Vás maminky a těhulky
můžu se k vám přidat? Mám 3 měsíční holčičku a přiznám se, že mi to doma začíná lízt pěkně na mozek
Tak bych byla ráda za občasný pokec aspoň tady s Váma
Jinak jsem přímo z Km a bude mi 28 let. Četla jsem jen pár posledních příspěvků, tak reaguji že my chodíme s malou ke Švecovy a je v pohodě. U nás to byla jasná volba, pač sestřička u něj je tchýně, tudíž už babička ![]()
Tak Sedláka já doporučit nemůžu, my od něj odešli právě k sedlákovi.
A dneska razíme do podzámky, po dlouhé době, tak snad tam bude i něco k vidění.
Ahojte holky
, nedávno jsem se přistěhovala, takže jsem o zdejších pediatrech nic nevěděla. Nakonec jsem zkusila doktora Sedláka a jsem s ním spokojená. Sestřička je také hrozně hodná. Jinak do podzámky razíme odpoledne také, je tam nádherně!! To je fakt únor?
Je opravdu krásně, jen nebude v podzámce blacko? Je tam jaksi mokro venku..My se dnes půjdem projít po stezce od bágru do Kotojed, pač berem i psa dnes na prochajdu
Krásný slunečný den maminky ![]()
Tak třebas se v podzámce potkáme. my se už těšíme, mladší ještě snad ne byla
. Tak hlavně že jste spokojená s panem Sedlákem, to je hlavní. ![]()
Farlin: jenom nevím, jestli jste odešla od Švece k Sedlákovi nebo naopak - můžu se zeptat proč? (jestli se to tedy může uveřejňovat na veřejný web…
)- ať vím, na co si event. dávat pozor… ![]()
V podzámce jsme byli i v sobotu - bláta tam trochu je, ale není to nic hrozného, je fakt, že jsem myslela, že to bude horší
Ono se stejně v KM nedá nikam jinam jít… nebo dá? Květná se myslím celá překopává a to je tak všechno, co tu znám… ![]()
Prcek má už svoji náladičku, takže vyrážíme ven, všem ostatním maminkám pěkný slunečný den ![]()