Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, taky děkujeme za včerejší procházku i když jsme přijely domů opravdu docela zmrzlé a malá pročůraná. Jo jo Nelince budou dva roky a je pravda, že bych pro ni chtěla někoho v jejím věku, s miminkama si moc nepokecá
. Ale i tak to bylo přijemné zpestření dne, až na pána na kole ![]()
@LenaNell Já se klidně přidám
Matymu budou v dubnu dva roky.teda jestli neva kluk ![]()
@dajka16 píše:
@LenaNell Já se klidně přidámMatymu budou v dubnu dva roky.teda jestli neva kluk
No to by mi vůbec nevadilo, naopak, malé budou dva taky v dubnu
. Kluk nebo holka, to je jednou, všechny děti jsou fajn.
@LenaNell Dobře tak pak pisněte kdy bude další srazík. Krom pondělka-to plavu a pátku -to zas chodíme cvičit můžu vždy
Teda když nebudem zachrchlaní jak dnes ![]()
Ahojky holky tak mi taky chodíme ke Svecovi a super.-)) a Sofinka tam bude taky chodit.-) Jinak uz to mame za par.-)
@dajka16 super,další maminka co se přidá
my zas nemužem čtvrtky, to vaničkujeme..takže zbývají uterky a středy ![]()
@dajka16 v Klubíčku u p. Mazánkové, ale už jen jedna nebo dvě návštevy a končíme..začnem pak plavat až od půl roku v bazéně, to bude lepší
![]()
Tak my se snad příště přidáme, al ejám ám děti asi zase uplně mimo tady to rozpětí. Jedna bude mít v srpnu čtyři a druhá v listopadu dva, takže moc velké nebo ještě malé ke dvoum letům
. A vy jste holky jak staré? Ze bych byla aspon ročně podobná někomu ![]()
@Farllin já myslím že hlavní je už nejsou spící v kočárku jak ty naše
Mě je 28, ostatní maminky co byly na srazu nevím uplně přesně, ale myslím jedna 27 a druhá 32
Ale ony to ještě upřesní ![]()
Jé škoda že se nemůžem připojit na ty procházky, no možná jak bude tepleji, tak bysme dojeli aspoň busem.
Přes den jsme bez auta. Kluci mají 4 roky a ten mladší bude mít 2 v květnu. Tak vás aspoň zdravím a pochlubím se, v srpnu čekáme třetí. ![]()
Almondeo, to moc gratuluji. a už víte, co to bude? Já taky rodila v srpnu, krásný to měsíc ![]()
@Farllin píše:
Almondeo, to moc gratuluji. a už víte, co to bude? Já taky rodila v srpnu, krásný to měsíc
ona chce určitě třetího kluka, že? @Almondea ![]()
edit: a taky jsem rodila v srpnu ![]()
Jé fakt? taky máte srpnové děti?
no jasně třetí kluk by byl super!!!
Budem to vědět 20. března. Doufám.