Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
27.2.14 12:43

@Angelak @Farllin já ještě nejsem tak stará… :( teprve mi bude 32 :lol: (šmarjá, to je už tak na odstřel) :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
27.2.14 13:34

@Almondea gratuluji k početí třetího potomka ;)
@Ifík jéé promiň :hug: jsem ti přidala :mrgreen: krásný roky, každý věkový období má svý kouzlo..věčně mladinký by byla nuda :pankac: ne jako že by jsme už byly starý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.2.14 13:54

@Almondea Taky se přidávám ke gratulacím. Proč se nemůžete připojit? My taky jely busem i když je pravda, že malá ho moc nemusí a ještě je pořád docela zima.

Já bych byla ráda, kdyby se k nám připojily i jiné maminky. A ono je to docela jedno v jakém věku máte dítka, jen bych potřebovala nějaké to chodící :D. Malá už nevydrží tak krásně spinkat jako ta mimi, se kterýmy jsme si vyrazily. Potřebuje pořád pohyb a pozornost a já pak tak trochu nestíhám konverzaci :roll: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
27.2.14 14:52

Když já nerada cestuju busem s kočárem, starším dítkem a ještě s břichem. Ale jak bude tepleji, kočár necháme doma a to bychom už zvládli. Večer by nás nabral můj, jak by jel z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.2.14 14:54

@Almondea jo jo tomu rozumím, na světě jsou velmi ochotní lidé pomáhat mamince s kočárkem. Taky to nemám ráda a nedovedu si představit ještě s jedním a s bříškem. a kde bydlíš. jestli třeba někde poblíš, třeba by jsme se mohli jít projít po vaší vesnici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.2.14 14:55

Sorry za chyby. malá mě docela zabavuje a tak píší kolikrát hrozné hrubky až se stydím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
27.2.14 15:10

@LenaNell
Bydlím v Trávníku. :mavam: V létě jsme byli schopní se přepravit i pěšky do města, ale teď už jedině busem. Ale mám slíbené auto, stejně ho musíme pořídit, třetí sedačka se nám na zadní sedadlo nevejde ani omylem. Tak snad budu brzy mobilní i odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.2.14 15:25

@Angelak jasně že ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.2.14 15:30

@LenaNell se mi nezdá, že si nestíhala konverzaci :D - to se spíš mě zasekl od porodu mozek a občas fakt nestíhám :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.2.14 15:35

@Almondea Tož to jsem měla tušit, úplně na opačné stryně od nás. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.2.14 15:37

@Ifík Fajn, že jste si nevšimly, ale je fakt, že jsem občas vypadla a neměla tucha o čem je řeč, naštěstí se to dalo poznat. No jo Nelinka prostě potřebuje mou pozornost a taky si ráda popovídá. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
27.2.14 18:28

Tak jako jestli je 32 na odstřel, tak já jsem právě pokořila kristovy roky a asi se už zast řelím :mrgreen: :mrgreen:. Tak já mám chodící obě dvě, lítaj a lítaj a já teda pak nes tíhám nic, natož nějakou konverzaci, protože jak jde jedno tím směrem, druhé jiným směrem, tak jen řvu ařvu, aby mě slyšely do té dálky. ale už jsem se naučila být multifunkční docela, že poslouchám, hlídám děti, mluvim na děti a stíhám mluvit i na jiné :mrgreen: Tak třebas příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
28.2.14 10:59

@Almondea jj to znam jsem skoro 35tt v buse většinou skoro nikdo :-( nebo nikdo nechce pomoct nakonec to musim tahat ja :-( mam taky malou 19mes. a s kocarkem je to teda mazec :-(pristi rok planujeme rodicak tak snad to vyjde.-)

• Citovat
  • Upravit
71
28.2.14 15:58

Ahoj holky, nevíte o nějaké schopné kadeřnici v Kroměříži nebo okolí?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
28.2.14 18:57

Tak mám pocit že budu spíš lítat za synátorem než stíhat ještě pokecat :mrgreen: Doufám jen, že letos konečně udělaj v podzámce to hřiště pro děcka. Jeden by si občas rád sedl s kafem v ruce :mrgreen: Jo a su tu nejsterší-38 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová