Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Misel02 vítej
Karolínov vubec nevím kde je, ani jsem to nikdy neslyšela ![]()
Jo, tam to znám, to je kousek od Vrbky.
. my jsme chodívaly tam do lubné na zábavy kousek. No, ale to je už let safra…
@Misel02 vitej
Karolinov taky znám.
Příspěvek upraven 14.09.14 v 22:27
Prosím nevíte když chci dát dítě do školky v Kromclu jestli tam musí mět trvalé bydliště? K nám na dědinu ho dát nemůžu, nemá ho tu kdo vyzvednout. Nestihla bych to.
@dajka16
Já myslím, že to trvalé bydliště musí být v rámci celého města. My bydlíme v Trávníku, t. b. máme ale ve městě a dítko chodí do školky sem v Trávníku. Řekla jsem, že tu bydlíme, i číslo domu, oni si to poznačili na přihlášku. A děcka z Trávníku chodí některé normálně do školek ve městě. Tak myslím, že to půjde i u vás. ![]()
Jé a zapomněla jsem napsat, že minulý týden na utz ve Zlíně nám řekli, že čekáme kluka. Tři kluci, to bude super!!!
![]()
Jo, lubná, tam to mám ráda. My se tam chodily i koupat, ale to je už let. my zase z kostelan dost…no.
Almondea gratuluji. já mám zase holčičky. si nevybereš.
Skolka se stačí domluvit s ředitelkou myslím na vesnici. ona tě nepřijme, tak tě vezmou do té druhé, co sis dala přihlášku
. my to tak udělali. my potřebovaly na opačný konec města, protože jsme se stěhovaly během roku.
@dajka16 píše:
Prosím nevíte když chci dát dítě do školky v Kromclu jestli tam musí mět trvalé bydliště? K nám na dědinu ho dát nemůžu, nemá ho tu kdo vyzvednout. Nestihla bych to.
Dajko, já jsem byla pro přihlášku v km v Kollárové ul. páč je to spádová školka k té naší Těšnovické, a ředitelka se mě ptala, jestli ho chci dát k nám, nebo do KM. a tady v dědině je jedna rodina co voží jedno, ted už budou vozit obě děti a vesnici dál… takže v pohodě, myslím že to jde
@Angelak píše:
@Misel02 vítejKarolínov vubec nevím kde je, ani jsem to nikdy neslyšela
Ahojík to je u Kvasic Karolín a ty jsi z kama?
@Almondea píše:
Jé a zapomněla jsem napsat, že minulý týden na utz ve Zlíně nám řekli, že čekáme kluka. Tři kluci, to bude super!!!![]()
![]()
Moc d+kuji za přijetí holky máte první dítko či už druhé dokonce i třetí jak někde čtu
Já teda budu prvorodička a už se těším na 17 to pojedem do brna na NT+ tak chci vědět co to bude ale tatínek nechce tak jí řeknu ať mi to pošeptá ![]()
Misel, já bych jako z vědavost taky raději vydržela, jako tatínek. Potom budete etáááák krásně překvapení. Je to sice o nervy, celý měsíce čekat na to překvapení, ale vydržet se to dá.
. No, já mám taky jen dvě děti zatím. A u druhého jsem si připadala taky jako prvorodička, co máš z toho. Vůbec jsem netušila, do čeho jdu, když jsem uviděla miminko, jsem si říkala, že jsem takový malý dítko snad nikdy ne viděla
. Ale jet o krásné.
Děkuji Farllin, možná to vydržím:-D Jen se chci zeptat taky tě boleli záda nebo lépe říct ledvina? Je to normální jako četla jsem že je že vlastně musejí více pracovat kvuli čistětí placenty a tak. Jsem celá vyhukaná děkuji
![]()
@Misel02
No na ledviny je těhotenství velká zátěž. Musí zvládnout filtrovat odpad z tebe i z mimča. Čím větší mimčo, tím se zátěž zvyšuje. ![]()