Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1347
28.3.14 13:00

@Misel02 vítej :mavam: Karolínov vubec nevím kde je, ani jsem to nikdy neslyšela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
28.3.14 14:03

Jo, tam to znám, to je kousek od Vrbky. :mavam: :mavam:. my jsme chodívaly tam do lubné na zábavy kousek. No, ale to je už let safra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
28.3.14 20:47

@Misel02 vitej :mavam: Karolinov taky znám.

Příspěvek upraven 14.09.14 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
28.3.14 21:16

Prosím nevíte když chci dát dítě do školky v Kromclu jestli tam musí mět trvalé bydliště? K nám na dědinu ho dát nemůžu, nemá ho tu kdo vyzvednout. Nestihla bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
29.3.14 09:05

@dajka16
Já myslím, že to trvalé bydliště musí být v rámci celého města. My bydlíme v Trávníku, t. b. máme ale ve městě a dítko chodí do školky sem v Trávníku. Řekla jsem, že tu bydlíme, i číslo domu, oni si to poznačili na přihlášku. A děcka z Trávníku chodí některé normálně do školek ve městě. Tak myslím, že to půjde i u vás. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
29.3.14 09:06

Misel02 vítej mezi námi. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
29.3.14 09:08

Jé a zapomněla jsem napsat, že minulý týden na utz ve Zlíně nám řekli, že čekáme kluka. Tři kluci, to bude super!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
29.3.14 10:46

Jo, lubná, tam to mám ráda. My se tam chodily i koupat, ale to je už let. my zase z kostelan dost…no.
Almondea gratuluji. já mám zase holčičky. si nevybereš.
Skolka se stačí domluvit s ředitelkou myslím na vesnici. ona tě nepřijme, tak tě vezmou do té druhé, co sis dala přihlášku ;). my to tak udělali. my potřebovaly na opačný konec města, protože jsme se stěhovaly během roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
30.3.14 17:23
@dajka16 píše:
Prosím nevíte když chci dát dítě do školky v Kromclu jestli tam musí mět trvalé bydliště? K nám na dědinu ho dát nemůžu, nemá ho tu kdo vyzvednout. Nestihla bych to.

Dajko, já jsem byla pro přihlášku v km v Kollárové ul. páč je to spádová školka k té naší Těšnovické, a ředitelka se mě ptala, jestli ho chci dát k nám, nebo do KM. a tady v dědině je jedna rodina co voží jedno, ted už budou vozit obě děti a vesnici dál… takže v pohodě, myslím že to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
31.3.14 08:18
@Angelak píše:
@Misel02 vítej :mavam: Karolínov vubec nevím kde je, ani jsem to nikdy neslyšela :oops:

Ahojík to je u Kvasic Karolín a ty jsi z kama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
31.3.14 08:19

Děkuju :kytka: Snad nebude problém a příští rok ho vemou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
31.3.14 08:21
@Almondea píše:
Jé a zapomněla jsem napsat, že minulý týden na utz ve Zlíně nám řekli, že čekáme kluka. Tři kluci, to bude super!!! :dance: :dance: :dance:

Moc d+kuji za přijetí holky máte první dítko či už druhé dokonce i třetí jak někde čtu :D Já teda budu prvorodička a už se těším na 17 to pojedem do brna na NT+ tak chci vědět co to bude ale tatínek nechce tak jí řeknu ať mi to pošeptá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
31.3.14 10:07

Misel, já bych jako z vědavost taky raději vydržela, jako tatínek. Potom budete etáááák krásně překvapení. Je to sice o nervy, celý měsíce čekat na to překvapení, ale vydržet se to dá. :mrgreen:. No, já mám taky jen dvě děti zatím. A u druhého jsem si připadala taky jako prvorodička, co máš z toho. Vůbec jsem netušila, do čeho jdu, když jsem uviděla miminko, jsem si říkala, že jsem takový malý dítko snad nikdy ne viděla :hug:. Ale jet o krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
31.3.14 10:14

Děkuji Farllin, možná to vydržím:-D Jen se chci zeptat taky tě boleli záda nebo lépe říct ledvina? Je to normální jako četla jsem že je že vlastně musejí více pracovat kvuli čistětí placenty a tak. Jsem celá vyhukaná děkuji :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
31.3.14 10:29

@Misel02
No na ledviny je těhotenství velká zátěž. Musí zvládnout filtrovat odpad z tebe i z mimča. Čím větší mimčo, tím se zátěž zvyšuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová