Kroměříž

• Fotoalbum (87)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4345
11.4.14 14:04

@LenaNell

Ten je prvni vikend v srpnu to budu v 7mesici ale nebudu tam spat jen se tam pojedu podivat na manzela zda je motorka ok a hlavne pozdravit zname

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
11.4.14 14:09

@Misel02 tak to by jsme s chlapem taky mohli vyrazit, ale na noc bych to taky neviděla. Malá by beze mě neusnula :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
12.4.14 16:35

@LenaNell
No můj chap tam jede už v pátek tak přemýšlím že bych v sobotu jela na výlet do Topolné se na ně mrknout a pokecat s klukama a s Hančou tak uvidíme no… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
15.4.14 19:07

Ahojík holky jaké to je na prvním screenigu v Brně a jak to tam probíhá dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
15.4.14 20:23

@Misel02
Proč jedeš až do Brna? 8o 8o Ve Zlíně v Baťovce dělají to samý a zadarmo. Dotuje to nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
16.4.14 06:16

Jo ale co jsem o tom slyšela ne díky si radčři zaplatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
16.4.14 11:47

@Misel02 já byla taky v Brně. A bylo to tam fajn. Všichni moc milí a ochotní. A řekli mi tenkrát už i pohlaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
16.4.14 12:37

My byly ve Zlíně teda a v pohodě. Nebylo nic špatného na tom, podruhé měly nějaké podezření, tak mi udělali ještě kontrolu nějak na tom screeningu. Na tom se může i něco pokazit? Ten druhý jsem teda nebyla, pohlaví jsem znát ani nechtěla. Ale já nebyla na utz žádném v průběhu těhotenství. Jen na tom jednom screeningu. Ale asi bych taky jela tam, kde se budu cítit spokojeněji a jistěji. to je jasné. tak přeji spokojené výsledky a super žážitek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
18.4.14 07:58

Ahojík holky tak včera v Brně to bylo super… sice jsme čekali 10minut než nás vzali ale jinak sestřičky i doktorky byli usměvavé a vykládali si snáma a o miminkach. Výsledky naštěstí vyšli taky dobře co nam řekla doktorka a nemusíme se bát. Po dobré zprávě jsme pak zajeli do ikei a podívali sjme se na přebalovací pulty a postýlky sice pěkné ale malé… postýlky jsou hrozně moc nízké jak pro trpaslíky a já co mám 174cm bych se k prcku musela moc zklánět skoro až na zem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
19.4.14 12:55

Ahoj, zdravím kroměřížské maminy:-) dodatečně děkuju za tipy na svatební hostinu, nakonec bychom ji měli mít na Bunči - znáte to tam? Máte zkušenost? Pokoje vypadají moc hezky, navíc vypadá, že se tam vejde hodně přistýlek, i sruby vypadají fajn, snad tam na podzim ještě nebude zima. Mám na vás opět prosbu - nevíte o nějaké prima vizážistce/kadeřnici, která by tam za mnou byla ochotná dojet na přípravu? (v bytě ženicha bude ženich a já bych se ráda přichystala jako překvápko:-) příp. pokud víte o dobrém květinářství.. Všechno ostatní bych si měla být schopna zařídit na dálku. Předem moc děkuju!!! A hezké velikonoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
19.4.14 13:35

@kittysha Na Bunču výborně vaří, hlavně svíčkovou a polívky tam taky vždycky byly fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
19.4.14 13:45

Msylíjm, že bunč je dobrá volba. příroda, pohoda, můžetesi tamřvát jak chcete a nikoho nebudete rušit. asi bych zkusila hodit nějaký dotaz na kadeřnice v km, třebas se nějaká chytne. já k žádné nechodím, takže nevím. květinářství bych řekla že ve vodní nahoře pod bankou. tam bych asi zkusila. Já si nechala vázat u salixe, měla jsem jedno do vlasů z lučních kvítí a pak jsem chtěla i takovou kytici, no, jenže do vlasů se povedlo, ale kytici mi daly uplně jinou, a co dělat, že, když za hodinu začínal obřad. takže kytka za 1500byla uplně jiná. hodně mě fakt naštvali. plus maminkám byly kytky uplně jiné.
Na tom bunči bych možná zkusila místo druhé večeře si domluvit grilovačku. mohl oby to být fajn, bečku a grilovačku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
19.4.14 18:37

Tak já bych mohla doporučit paní v květinářsví, co je te'd v Kauflandu na Obvodové. Ona dřív pracovala v zahradnictví v Dolních zahradách, to je zrušený a ta váže náááádherné kytice, my chodíme jen k ní. Měla jsem od ní i svatební kytici, udělá cokoliv podle přání. :mavam: Zkusím se dát fotku, udělala mi přesně takovou, jakou jsem si představovala. A jiank k jakékoliv příkežitosti dokáže uvázat krásné vazby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
19.4.14 18:44

Tak tady je pěkně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
21.4.14 18:05

Jů tak to je fakt pěkná kytice já měla do bílofialovou a prodlouženoua le boužel nemám vyfocenou s kyticí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová