Kroměříž

• Fotoalbum (87)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
783
21.4.14 21:34

@LenaNell jé, tak to jsem ráda, že dobře vaří - paní právě říkala, že kdybychom chtěli zkusit svíčkovou, musíme to říct předem.. já to tam právě skoro vůbec neznám. @Farllin salix jsem právě zvažovala, ale tos mě teda trochu zarazila s výběrem.. @Almondea a jak se prosím paní jmenuje nebo má webovky? já tyhle všechny věci řeším na dálku, v KM skoro nic neznám, takže všechno jen jak seženu sama nebo na doporučení.. v kaufu jsem byla po vánocích kupovat kytku a prodavačky tam byly strašně nepříjemné, jak bych je obtěžovala, vůbec nedokázaly poradit a celkově mě strašně otrávily celý nákup, takže mě spíš dost překvapuje, že tam je nějaká schopná.. tehdy mě to strašně zamrzelo, že kytky prodávají tak nepříjemné paní.. ale třeba to byla brigádnice nebo nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
21.4.14 22:45

@kittysha
jmenuje se Lenka, ale jak dál, nevím. :oops: taková malá drobná cca 45 let. webovky nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
23.4.14 12:49

Holky, hledám krosnu na dítko, kdyby jste věěli o někom, kdo bude prodávat, budu ráda, díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
4.5.14 10:35

Prosím nemá tu někdo dítko v soukromé školce? Jestli jste spokojení a děti jestli tam jsou vpohodě, učitelky rozumné, no prostě názor na ni ;) Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
11.5.14 17:04

Čauky holky tak co je u Vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
14.5.14 11:03

Ahoj holky, opět moc prosím o radu kroměřížandy a okolí - nemáte prosím tip/osobní zkušenosti z rodiny na opravdu schopného revmatologa? jinak ano, hledám na znamylekar i na netu, ale nic moc.. je to spíš dotaz asi na vaše rodiče (potřebuju pro skorotchýni, která má velké bolesti kloubů), docházela k nějaké v KM, ale ta jí nikdy nepomohla ani recenze nejsou nic moc, ale nikoho jiného nemůžem najít:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
14.5.14 12:37

Kitysha, v kroměříži asi nikdo, dobrý je v prostějově, tam je ale dětský dobrý. jinak brno. Já jezdím do brna, ted nevm ja kse jmenuje z hlavy ani. mě to tam domlouvala sestřenka. ale v km jsme to už prošli a nikdo nic. celá rodina trpíme revmatem, takže už máme zkušenosti. nic. no, ale pokud má veliké bolesti kloubů, nemusí to být nutně revma. máti to má taky, nemohla už pomalu ani chodit, v ruce nic držet a nakonec to jsou játra. :think:. spíš by jí měly udělat fakt dobré vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
14.5.14 12:57

@Farllin obvoďačka jí prý řekla, že to je revm. artrit. a bolí ji hlavně koleno a teď trochu natíká noha i v kotníku. jinak ji klouby nebolí. ale pořádné vyšetření jí nedělali, to by chtělo i schopnějšího obvoďáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
14.5.14 13:15

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Jo jo, tak určitě to chce aspon nějakou žádanku od obvodačky. pokud nedá, nemusí. zkuste se zeptat někde v brně, můžete i bez žádanky. není podmínka. ono většinou řeknou drři, že to je revmatická artritida, to mám i já. ale jak to můžou říct, když neudělají vyšetření??? :think:. Mě ji napřed řekly taky, že ji mám, pak mi udělali krev, tak ji nemám, a pak zase jsem ji měla, až jsem jela teda fakt jinam. boto se nedalo. měla jsem tolik diagnoz, že nevím už kolik. tady v kroměříži jsem nikoho schopného nepotkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
15.5.14 13:31

@Misel02 @Almondea taky jsem slysela.. delaji to hodne stažisti..je tam utz oscar a nejsou ty pristroje tak kvalitni jak v brne..taky jsem si priplatila a na oba jsme jeli do Brna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
15.5.14 13:33

JJ jedeme 18 června na druhy už se moc těšíme v kolikátem jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
21.5.14 13:45

Ahojík holky nevíte kde se v Kroměříži dá objednat na 3D ultrazvuk a kolik se platí díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
21.5.14 13:57

@Misel02 Ahoji,pokud vím tak v KM nedělá nikdo 3D.My byli ve Zlíně v Prenatalu, stálo to myslím do 1000,– dostaneš foto a cd s videem. Ideální je tam prý jít kolem 25-28tt nebo tak nějak..pak už je dítko moc velké :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
22.5.14 06:52

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
22.5.14 07:37

Ahojík je tu nastávající maminka z kroměříže na setkáme třeba u zmrzliny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová