Kroměříž

• Fotoalbum (87)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
299
6.7.14 16:19

@dajka16 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
6.7.14 16:52

@michahora Není zač :mrgreen: ;) Stavte se do infocentra a tam vám poradí více ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
7.7.14 13:00

Dajko a je tam ještě to bludiště? my tam chtěli jít v zimě a nebylo tam :think: :think:.Tak nevím. ale je fakt, že mi do města moc nepáchneme. jsme spíš v přírodě a tam jsem nebyla od jara snad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. vyloženě městský tip jsem :mrgreen:. jinak s tou květnou jsou teda vydřiduši. stejně se mi nelíbí :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
7.7.14 13:33

Tak jsem teď hledala to bludiště - bylo nejspíš jen min. rok o prázdninách. Ale zjistila jsem při hledání, že je stejné jak v Brně a tam už jsme byli.Tak zkusím najít něco jiného, kam se podíváme. Nebo nevíte o necem kam s deckama? Nemusí to být jen v Kroměříži, může být i poblíž. Holky mají 2,5,8 roku. Pojedeme směrem od Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
7.7.14 15:52

@Farllin Myslím že je tam furt, je to součástí těch razítek jak si za ně můžete vyrazit ručně pečeť :think: @michahora A ve Vyškově jste byli v zoo a dinoparku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
7.7.14 16:11

@dajka16 jo,byli, my jsme kousek od brna a jedeme do Jeseníků. Vždycky si dáme po cestě nějakou „odbočku“.Letos máme v planu Kroměříž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
7.7.14 19:04

@michahora Mrkněte se do informačního centra ženský vám poradí ;) Jsou tam ochotný a milý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
7.7.14 20:17

Dobře, to bude asi nejlepši, vybereme taky podle počasí. Zatím hlásí spíš déšť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
8.7.14 11:08

Mě se třebas líbí docela park Michalov v přerově. to je taky kousek. je tam hodně průlezek pro různě s taré děti, ty vaše by to zvládly s přehledem, je to tam hezké, volné, jsou tam i restauračky. jinak v km nevím o ničem hezkém :oops: :oops:.max jako ten zámek a podzámnecká zahrada jako turistický cíl. pak jsou tu i větrný mlýn u Velkých těšan, to je hezké taky, možná minipivovar, ty vinné sklepy. ale to není moc pro děti. pro děti tu toho moc není řekla bych. kdyby jste jely s důchodcema, to bych vám spíš řekla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. nebo zlín lešná, ta je super. to spíš bych asi řekla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
8.7.14 13:06

@Farllin ten Přerov si píšu, to by bylo hezky. I ten vetrny mlýn. V zoo Lesna už jsme byli. Díky. Já jsem si ještě našla, že je v Kroměříži výstava kostýmu a rekvizit z Arabely, to by se holkam určitě líbilo. A nějaká hra, teď si nevzpomenu na název, sbírají se razítka a pak si můžou vyrazit vlastní minci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
8.7.14 16:49

@michahora http://www. kromeriz. eu/volnycas/prehled/174-.html
A co toto ;) Je to bezva zábava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
8.7.14 21:22

@dajka16 to by mohlo být taky dobrý, ale my tam budem ve čtvrtek a večer už budem jinde. Nějaký tipy mám, stavíme se i dotoho infocentra. Myslím, že se určitě nudit nebudeme.Ale i tak díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
9.7.14 15:21

Jo, to vím, tam je ta výstava v muzeu. to je hned na náměstí kousek od toho inforcentra. a to kyvadlo je v květné zahradě. ale tam nic moc není potom už no. jen květiny a ta vyhlídka, ale to je zase lepší zámeck ávěž řekla bych. pokud je počasí, jde vidět krásně až do olomouce. ale to musí být fakt hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
11.7.14 09:39

Ahoj, mocmoc prosím o radu, kde v KM nebo okolí sehnat svatební koláčky? Nějaký tip na dobrou pekárnu? KM neznám, tak jestli máte něco vyzkoušeno, předem moc děkuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
11.7.14 17:10
@kittysha píše:
Ahoj, mocmoc prosím o radu, kde v KM nebo okolí sehnat svatební koláčky? Nějaký tip na dobrou pekárnu? KM neznám, tak jestli máte něco vyzkoušeno, předem moc děkuju:-)

na slovaně v budce se zmrzlinou (nebo vedle myslím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová