Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, to je ten kopec, jak tam chodily d řív vojáci, ale to je už roků dost teda, a ted se tam hraje paintbal a maj tam asi pejskaři něco a policajti něco. Já ti ani ne vím přseně co. Je to u kotojed vlastně hned. Ale jestli tam něco je, to nevím. Jako na posezení. mě se jen zdá, že mi to kdosi říkal. A co tak vážanská hospoda? tam bývají svatby a dás e domluvit určitě. Je tam před zahrádka a tak. A ubytko můžete mít na té hvězdě. však atam jíst nemusíte. Nebo barbořina, co zkusit tu pavlákovu. tam bývaj svatby fakt hodně. ![]()
@kittysha a co třeba Ranč v Kostelanech? Tam je to taky šolich ![]()
Tady je holky ta hvězda, viděla jsem tam i krásnou svatbu, hezky to nazdobí, je tam taneční kruh, posezení na terase, v přírodě, uzavřený areál…
http://hvezda.bedea.cz/ i s přespáním pro 40 osob
AREÁL POSKYTUJE SLUŽBY TAKÉ PRO ŠIROKOU NEKYNOLOGICKOU VEŘEJNOST:
ubytování (maximálně 40 osob)
restaurace, bufet, bar
společenská místnost s krbem
pronájem společenské místnosti k různým oslavám a posezením s přáteli
pronájem areálu k pořádání dětských táborů, škol v přírodě a školních výletů
Zábavu si zde najdou i ti, kteří se přijedou rekreovat. Okolí Kroměříže nabízí množství cyklostezek a turistických tras. Sama Kroměříž, vzdálená od našeho areálu cca 5 minut autem, je jedním z nejkrásnějších měst s překrásným historickým centrem, památkami a možností se po všech stránkách kulturně vyžít.
Jj na Hvězdě v kynol. areálu je to fakt pěkné. Mívali jsme tam klubové výstavy psů. Ale jak tam vaří, nevím. Jinak teda v Trávníku nic není, akorát tu máme hospodu, ale v té se nevaří a určitě tu není nic oploceného. Je u hlavní cesty. ![]()
@Misel02
Těhu podprsenky jsem kupovala na mimibazaru, ale nové, ne použité. Asi měsíc před porodem. Jen obyčejné bavlněné bez kostic, jiné jsem absolutně nesnesla. Teď mi teda už budou malé, takže zase koupím nové. Stejně je po roce vyhodím.
Ono pokud budeš kojit, tak se ty prsa ještě min. o číslo zvětší, jak se nalijou mlékem po porodu. Tak s podprdama moc nepospíchej.
![]()
@milaskm Ke kožní chodíme k paní doktorce Kunčarové ![]()
http://www.kozni-kromeriz.cz/
@Misel02 obchod je předražený a oblečení proležené, tam bych nic nekupovala. Raděj zajeď do Zlína nebo Brna, Olomouce.
Ono je lepší možná kouknout i potěch mimibazarech a aukrech atd. na oblečení pro maminu možná nšějaký obchod, ale levnější. tu elzu fakt nevím, já tam nikdy nebyla snad.
Ahojky holky je tu mamina motorkářka?
Kod se ke mě přidá na motosrazu v Toponé? ![]()
Ahojte holky došli už některé dnes daně za dítě z Kroměřížska??