Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stastnamaminka2 Není aspoň o to nevím. Bydlím tu teprve dva roky
Jsem spíš poád v Kroměříži tady bych se ukousala nudou ![]()
@dajka16 Aha mi budeme kupovat asi domeček v Merutkach tak at vim.-)ale diky a je to skoda
@stastnamaminka2 Proč Kroměříž je kousek i po svích sem s kočárem za půl hoďky u podzámky
Mě to nevadí.
My jsme taky na vesnici a pořád chodíme pěšky. i když u nás taková nuda asi není nebo nevím, já do města netáhnu
![]()
@Farllin Já tam mám mamku a tady bydlím va roky. Nejsu zvyklá bydlet na dědině. Asi tak no
Nikoho tu s děckama neznám, tak raděj chodím do podzámky na písek aby si měl ským kluk hrát ![]()
Jasné Daji, to je jasné. my teda taky skoro nikoho neznáme, ale naše malé se už s dětma seznámily docela, takže denně slyším, at jdme na hřiště za kámoškama. a to jsou moje fakt malý
.ale já teda taky nikoho neznám. ale bydlíme tu opravdu chviliku oproti vám. to je jasné. třebas mito poleze taky krkem za cvhíli, ale je furt co dělat nějak. do města se moc nehrnu. my raději do pole se zvířaty našima na prochajdu nebo za těma dětma. v podzámce nemáme zase my co dělat. naštěstí to má každý jinak, jinak by byl někde nával a jinde prázdno
![]()
Nevíte jestli je někde v kroměříži trampolína? Malá na ni ujíždí a letos na ni mít nebudeme, tak skáčeme po dětských koutkách a obchoďákách, ale jen v Olomouci, tak bych chtěla vědět jestli o nějaké nevíte tady.
@dajka16 V podzámce je pískoviště? A kde?
@LenaNell V podzámce hned vedle zámku je občerstvení, lavičky pod stromama a písek pro děti
O trampolíně tady nevím ![]()
Ty jo, celé prázdniny jsem nebyla ve městě a hned takové změny ![]()
Já taky do města nechodím a vůbec mito nechybí
. dneska jsem viděla trampolínu velikou u masny, jak je to občerstvení na moravcové nebo moravské ulici. ted nevím. ježííííš, jak se to jmenuje. masna je tam, autoškola, vedle resturace holuba. no, to je popis jak pojdme dom. ale je to tam v chládku a ještě nějaKÉ DALŠÍ herní prvky tam jsou taky.
Ahojky holky to jse ja delfinek91 jak se mate? Nelinka 12.7.oslavila 2roky a Sofinka mela 17.7.3mesice.-) Mam dotaz nevite jestli je v Lutopecnach doktor? diky