Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9356
7.8.14 19:35

Farlin,Moravska.Na Moravcove delam ja a tam je to ted o hubu. S prominutim.Nase nervy. Vrch uzavreny. Vsude binec.Ted mam dovolenou, radeji tam nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
7.8.14 20:14

Jo, tak na moravské. Já si ten název ulice nikdy nezapamtovala. Ale tam je nějaká ta masna a u ní je ten bufet nebo resturace či co to je masnácká a u ní je trampolína. ale slyšela jsem, že tam dobře dělají jídla v tom bufetě. myslím moravský bufet se to jmenuje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.9.14 15:18

Ahoj holky, v říjnu čekáme první miminko a zrovna řešíme, kterého doktora v KM zvolit. jde mi hlavně o přístup k očkování, chceme první hexu nejdřív v 6 měsících. máte někdo zkušenosti, který lékař nedělá problémy s odkladem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
12.9.14 10:07

@naike ahojík a kdy máš termín taky rodím v říjnu tp mám 24října, ale boužel mám doktorku z Kvasic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.9.14 15:50

Ahoj, termín mám 23.10. tak se tam možná potkáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
19.9.14 19:52

Ahojky, chtěla jsem se zeptát, v KM je jen jedna soukromá školka? Ten Kašpárek? Chtěla bych začít dávat dceru od začátku roku na zvykačku do školky, ale jen tak na tři dny v týdnu a jen na dopoledne. Nebo prostě jak se bude cítit. nevíte o něčem, kde je místo a aby se ji věnovali. Moc díky. A pokud jen ten kašpárek, tak nevíte kolik je tam školné jen na dopoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
19.9.14 20:56

@LenaNell kamarádka dává jednou týdně na dopoledne do školky do Klubíčka, její malá má 2r a 3měsíce.. a je tam nadšená..myslím že je to v rámci té,,přírodní školky,,… jinak nevím co se týče školek, tohle ještě neřešíme tak víc neporadím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
21.9.14 23:17

Ahojky, můžu se zeptat, kam v Kroměříži na manikúru? Máte prosím vyzkoušené tipy? Kvalitně, levně:-) Potřebuju na svatbu. Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
22.9.14 00:23

Já jsem byla naproti kulturáku/scény. Nehtové studium Sally, uprava (pilování, kůžička, nějaká kůra okolo nehtu, nekolik vstev laku (nechtela jsem gelovky), francouzská manikůra, zdobení do barvy kytky a to vše za krásných 180,– pokud chcete telefon zde 736 535 526

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
22.9.14 06:32

Kristina Bulickova, Moravcova ul. Manikura,pedikura.Je moc mila a sikocna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
6.10.14 20:04

Naike, pokud chceš dát očkování od 6 měsíce není to problém nikde. Každý doktor na to musí přistoupit ze zákona. I po roce je vše v pořádku. takže to bych neřešila. Spíš bych asi řešila dr, pokud by jsi očkovat nechtěla vůbec. Jinak je to fuk. Zákonná povinnost není očkovat, jen vyhláška. a pak školka no…A nejlepší je přijít k dr, oznámit postou a žádná debata. jen brblají, protože potřebují pacienty. To je jasné. Školka nevím, ale není i to kenny? To klubíčko je taky, ta přírodní školka a kašpárek vůbec neznám :lol:. NO, asi bude nával zase do školek, jak to tak vidím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
7.10.14 13:58

Tak o tom Kenny klub jsem neslyšela, ale na netu vypadá perfektně, přesně to, co my potřebujeme @Farllin díky za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
8.10.14 07:50

Kenny je super chodila sem tam vanickovat i s klukem cvičit. Paní to s dětmi umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
18.11.14 14:04

Ahoj holky, opět potřebuji radu. Sháním pro malou školku, ale né Kenny apod., tam budeme chodit od ledna na zvykačku, ale školku už na trvalo. Chtěla jsem se zeptát na dobré školky v Kroměříži, jestli nějaké znáte, jak mají provozní dobu, popřípadě kolik mají školkovné? V dubnu má 3 a potřebuji ji umístit do města, jak už jsem psala, manžel přes týden v zahraničí a nikdo, kdo by pomohl. Předpokládám, že práci nebo brigádu najdu spíše v KM, ale nevím, jestli s bydlištěm ve Věžkách, máme vůbec šanci se do města dostat. A jak mám získat přihlášku do školek? Moc děkuju za ochotu paradit mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.11.14 15:13

My jsme na Spacilove ulici a super.jsem spokojena.. kamarádka je na kolarce a hodne si stezuje, ucitelky se moc detem nevenuji a hodne pousti do skolek nemocne deti.na spacilce to aspon hlidaji a posilaji domu.
Skolkovne je 350,– +strava. cca 1000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová