Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3435
3.6.14 16:06

Nevíte někdo prosím kdy je pohádková Podzámka? V sobotu? Teda jestli ju zas neodloží kvůli dešti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
16.6.14 14:55

Zdravím, chtěla jsem se zeprát jestli někdo nevíte o práci v Kroměříži nebo v Morkovicích na zkrácený úvazek. Prodavačka klidně i ve fabrice, v poctatě cokoli od září října. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
17.6.14 08:54

Jééé tak to fakt nevím jedine se mrkni na úřad práce tam mají hodně na zkrácený úvazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
18.6.14 13:29

To jo, ale převážně pro zdravotně omezené, berou v lidlu a tuším v penny do lahůdek, prý práce pod stresem a já chci chodit do práce v klidu. A hlavně potřebují práci, ve které budu moct odvážet i přivážet malou ze školky tak po obědě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
19.6.14 10:13

LenaNell, tak to hodně štěstí při hledání. myslím, že takovou práci by chtěla ka ždá maminka. ale co tak zkusit obejít nějaký obchůdky ve městě, zmrzlinové stánky, co já vím. vím, že i v pekárně se dělalo, ale to se šlo myslím zase dost brzy, třegbas kolem šesté, páté ráno. třebas kdyby ráno vozil manžel do školky a potom by jsi už mohla vyzvednout :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
19.6.14 12:49

To je právě to, mannžel jezdí dálkové na slovensko, do maďarska atd. takže je vše na mně. proto nesháním práci na plný úvazek. Vím, že jsme tak blbej stát, že není možné, aby tu maminky sehnali práci na plný s pracovní dobou, kterou by jsme potřebovaly. Proto chci brigádu nebo na pol. úvazek, ale až tak od října. Ani nemám někoho, kdo by mohl malou vozit a vyzvedávat, ale je pravda, že jsem jedna z těch, co nechtějí, aby ji vyzvedával někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
20.6.14 07:05

Tak to je potom těžké… já dělám na 12tky a nějak to dáváme pač jiná práce není a málokterý nadřízený ti dovolí aby sis to mohla uspořádat podle svého… Tak fakt jedině obejít ty obchůdky a nebo začít sama na sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
20.6.14 09:51

To je fakt, něco podnikat nejlíp. jinak pochybuju. kor v malém městě, kde nic tu nic. a nebo udělat ustupky. proč třebas nechceš, aby vyzvedával někdo jiný dítko ve školce. může tam navíc i spát, že jo. a tím pádem být dýl v práci. :think:. to je o tom, jestli jsou potřeba penízky pro rodinu a přilepší o dost nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
20.6.14 13:53

Rodinu mám 50 km daleko a je tedy nereálné, aby ji vyzvedávali, nehledě na to, že ještě pracují a jak jsem psala manžel je celý týden pryč a nikoho jiného nemáme. Je to jen na mně. Nemůžu dělat 12 ani dlouhý krátký týden a v Kromclu mají obchody do 17 a co by bylo s malou :roll:. Malá ve školce spát může, ale pro začátek jsem si ji chtěla vyzvedávat po obědě, než si úplně zvykne. A neříkejte, že vám nevadí mít dítka celý den ve školce, přijet domů po páté, najest, vykoupat, pomazlit a spát. Jo ještě jsou víkendy, ale nechci být víkendová máma, mně to nestačí :hug:. Na vlastní triko, ani nemám kvalifikaci v nečem podnikat :(. Peníze jsou potřeba všude a přilepší nám. Ale zase nejsem naivka a stačilo by tak 4000Kč za brigádu i to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
20.6.14 14:02

Ahojík tak když manžel enmůže tak máme sousedku která prcka poté pohlídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
20.6.14 14:11

Dcerka sousedy vůbec nezná, je hodně plachá a ani k ním nechodíme na návštěvy. Je to blby, ani já jsem si nikdy nemyslela, že na to budu sama. Je to těžky uvěřit, ale fakt nikdo není. My to nějak zvládnem, zrovna včera jsem viděla inzerát na prac. dobu 3× do týdne od 8-13, škoda, že přes prázdniny ji nemám kam dát :(. Al ejá neztrácím naději, ono to nějak půjde, my s dcerou jsme šikovny holky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
6.7.14 09:49

Omlouvám se, že vám vstupuji do diskuze. Chtěli by jsme se jet podívat ve čtvrtek do Kroměříže(zámek, zahrady).Četla jsem někde, že část zahrady je uzavřena. Ráda bych věděla, jak je omezení velké? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
6.7.14 12:24

Ahoj michachoro, tak to vůbec netuším, která zahrada je uzavřená. Ale jinak jako turistický cíl doporučuji. je to hezké. teda mě se spíš líbí podzámka, když už. záleží, jestli máte děti. v květné mě nic moc nezaujalo, max romantické procházky s partnerem :mrgreen: :mrgreen:. ale i tam je to hezké, jen pro děti malé nudné - teda pro ty naše. Doporučuji zámeckou věž, zámek, vinné sklepy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
6.7.14 12:46

@Farllin no, jedeme s deckama, holky 8,5,2. A někde by prý mělo být i zrcadlove bludiště, je to daleko od zámku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
6.7.14 16:13

@michahora Květná zahrada je uzavřena na půl a vstupné chcou celé :twisted: Bludiště je na náměstí ;) kousek od zámku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová