Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já také hledám práci a nemohu najít. Dělala jsem v administrativě a 11 let jsem s klukama doma. Nemáme nikoho kdo by pohlídal. Manžel byl celou dobu po stavbách a ted je v Německu. Malošci chodí do školky a starší syn už do 4 třídy. Jezdí po dvou měsících jen na čtyři dny.
To musí být docela náročné bez manžela. ale holt doba je zlá, práce má většinou přednost, aby jsem mohly dát dětem co potřebují, základní vě ci.
Prosím sdílejte, jedná se o pejska, který je celý život v kotci u zimního stadionu Kroměříži..:(…čím víc lidi o tom bude vědět, tak se mu třeba naskytne nový domov. https://www.facebook.com/…666313842928
Najde se tu někdo na procházky do přírody v okolí Kroměříže?
Ahojte, prosím poraďte mi hodně dobrou kožařku z Kroměříže. Potřebuji kvůli dcerce. Děkuju
@LenaNell taky doporučuji Dr. Náplavovou. Je super a s detma to umí.
@Dana26 děkuju
@hami1 taky děkuju. Ty máš jen o 5m mladší dcerku než já, půjdete taky do školky? Kam?
Prosím máte někdo dítě v mš Kollárova? Chtěla bych názor na tuto školku. Co se vám libi a co naopak ne.Jak se chovají učitelky k dětem atd. Děkuji za Váš názor
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak to chodí se zápisy do školy v KM? Můžu si vybrat do které chci aby malý chodil nebo musím dle bydliště. Je nějaká jakou by jste doporučily? Děkuji.
Můžete kdekoliv a nedoporučuji Kollárova je snad nejhorší ve městě. Už na první schůzce vám řiditelkou vykládá jak si dovoluji rodiče stěžovat a jmenovitý si postěžuje na děcka. Prostě hnus. Tam dítě neeee