Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím tě, a ke komu jsi pak tedy odešla?
Jestli se do toho můžu vložit, tak ti můžu doporučit Laštůvku. Nejlepší gynekolog jakého jsem kdy měla ![]()
@kindervajicko88 moc děkuji za doporučení. Zrovna toho jedinýho v KM znám tak nějak osobně a proto k němu nechci…
ale o něm vím, že je výbornej… ![]()
@Anonymní píše:
@kindervajicko88 moc děkuji za doporučení. Zrovna toho jedinýho v KM znám tak nějak osobně a proto k němu nechci…ale o něm vím, že je výbornej…
Dr. Slovák, příp. jeho manželka.
A.
Já od Zezuly taky utekla ve 20tt, když není žádný problém tak ok. Měla jsem vysoce rizikové těhu(placenta preavia centralis)takže jsem raději od něj šupajdila pryč. A udělala jsem jen dobře. ![]()
@Katushka 7 A můžu se zeptat, kam jste „utekla“ vy?
Anonymní A taky děkuji, vůbec nevím, že je tu gynekoložka Slováková…
@Anonymní píše:
Laštůvka
@Anonymní píše:
Ona pracuje u manžela v ambulanci jen jeden den v týdnu, jinak pracuje v CARu ve Zlíně.
Teď je tedy na rodičovské, takže si drží jen ten jeden den v ambulanci.
Oba jsou výborní, mohu jen doporučit.
Jen u pana doktora se často čeká.
A.
@Anonymní píše:
Ona pracuje u manžela v ambulanci jen jeden den v týdnu, jinak pracuje v CARu ve Zlíně.
Teď je tedy na rodičovské, takže si drží jen ten jeden den v ambulanci.
Oba jsou výborní, mohu jen doporučit.
Jen u pana doktora se často čeká.A.
Tak to jsem ani nevěděla, že jsou asi i mladí… Já měla pana doktora vždycky za staršího pána…
Tak děkuji, přes víkend si pozjišťuji info a pak se musím rozhodnout… Zatím ještě těhotná nejsem, ale mám nějaké problémy, které by tomu mohly pak bránit a nevím, jestli by to pan doktor řešil jak by se patřilo… ![]()
@Anonymní píše:
Tak to jsem ani nevěděla, že jsou asi i mladí… Já měla pana doktora vždycky za staršího pána…Tak děkuji, přes víkend si pozjišťuji info a pak se musím rozhodnout… Zatím ještě těhotná nejsem, ale mám nějaké problémy, které by tomu mohly pak bránit a nevím, jestli by to pan doktor řešil jak by se patřilo…
Mladí nejsou, doktorce je 40, doktorovi 60
.
Každopádně u ní je dobré, že pracuje i v CARu, takže neplodnost řeší běžně.
A.
@Anonymní píše:
Mladí nejsou, doktorce je 40, doktorovi 60.
Každopádně u ní je dobré, že pracuje i v CARu, takže neplodnost řeší běžně.A.
Aha..
tak to jsou ti manželé s věkovým rozdílem, o kterých jsem slyšela. Ale fakt jsem nevěděla, že ona je taky gynekoložka.. Jj, to je každopádně dobré. Návaznost má i paní doktorka Nováková, ale o té jsem slyšela, že má snad odcházet či co. Známá to moc dobře nepochopila, bylo jí řečeno, že paní doktorka odchází, že se může objednat až na říjen.. ale jestli k paní doktorce Novákové nebo už k někomu jinému, to jí sestřička neřekla a známá se asi ani neptala…
Dobry je i dr.Haba,dobre vybavena ordinace, udela si cas na pacientky, zodpovi vsechny dotazy, vysvetluje, ukazuje a ordinuje denne, neceka se u nej.
@Anonymní píše:
Dobry je i dr.Haba,dobre vybavena ordinace, udela si cas na pacientky, zodpovi vsechny dotazy, vysvetluje, ukazuje a ordinuje denne, neceka se u nej.
Super, díky moc! Tak aspoň se mám mezi kým rozhodovat. Díky moc holky aspoň za toto… ![]()
Ahoj,
mám ročního syna a v Kroměříži hledáme kamarádku s přiměřeně „mladým“ ditkem pro různé aktivity- cvičení, procházky, focení, výlety, hry atd. Máme rádi smích a pohodu. Budeme se těšit.
Ahoj, do KM jezdíme za rodinou, myslím, že ji mám už docela prochozenou, ale chci se zeptat a poprosit = máte prosím tip na dětskou hernu, kavárnu, cukrárnu s koutkem, kde by se dala dělat oslava 4.narozenin? (jen s rodinou + máme i dvě menší děti, tak se nehodí ten na Florii).. něco mě napadlo, ale třeba o něčem nevím.. díky moc
Ahojky, co tak vím, tak známý měli oslavu v herně Studio Kamarád, a fakt to bylo super
Jinak tady toho moc v KM není
Jen dětský svět a SK..http://studiokamarad.ic.cz/index.php?akce=zapujceni