Kroměříž

• Fotoalbum (87)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.9.16 21:06
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím tě, a ke komu jsi pak tedy odešla?

Jestli se do toho můžu vložit, tak ti můžu doporučit Laštůvku. Nejlepší gynekolog jakého jsem kdy měla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.16 21:15

@kindervajicko88 moc děkuji za doporučení. Zrovna toho jedinýho v KM znám tak nějak osobně a proto k němu nechci… :( ale o něm vím, že je výbornej… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.16 21:29
@Anonymní píše:
@kindervajicko88 moc děkuji za doporučení. Zrovna toho jedinýho v KM znám tak nějak osobně a proto k němu nechci… :( ale o něm vím, že je výbornej… ;)

Dr. Slovák, příp. jeho manželka.

A.

• Citovat
  • Upravit
263
2.9.16 21:38

Já od Zezuly taky utekla ve 20tt, když není žádný problém tak ok. Měla jsem vysoce rizikové těhu(placenta preavia centralis)takže jsem raději od něj šupajdila pryč. A udělala jsem jen dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.16 21:44

@Katushka 7 A můžu se zeptat, kam jste „utekla“ vy?
Anonymní A taky děkuji, vůbec nevím, že je tu gynekoložka Slováková…

• Citovat
  • Upravit
263
2.9.16 21:47
@Anonymní píše:

Laštůvka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.16 21:54
@Anonymní píše:

Ona pracuje u manžela v ambulanci jen jeden den v týdnu, jinak pracuje v CARu ve Zlíně.
Teď je tedy na rodičovské, takže si drží jen ten jeden den v ambulanci.
Oba jsou výborní, mohu jen doporučit.
Jen u pana doktora se často čeká.

A.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.16 22:00
@Anonymní píše:
Ona pracuje u manžela v ambulanci jen jeden den v týdnu, jinak pracuje v CARu ve Zlíně.
Teď je tedy na rodičovské, takže si drží jen ten jeden den v ambulanci.
Oba jsou výborní, mohu jen doporučit.
Jen u pana doktora se často čeká.A.

Tak to jsem ani nevěděla, že jsou asi i mladí… Já měla pana doktora vždycky za staršího pána… ;) Tak děkuji, přes víkend si pozjišťuji info a pak se musím rozhodnout… Zatím ještě těhotná nejsem, ale mám nějaké problémy, které by tomu mohly pak bránit a nevím, jestli by to pan doktor řešil jak by se patřilo… :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.16 23:28
@Anonymní píše:
Tak to jsem ani nevěděla, že jsou asi i mladí… Já měla pana doktora vždycky za staršího pána… ;) Tak děkuji, přes víkend si pozjišťuji info a pak se musím rozhodnout… Zatím ještě těhotná nejsem, ale mám nějaké problémy, které by tomu mohly pak bránit a nevím, jestli by to pan doktor řešil jak by se patřilo… :(

Mladí nejsou, doktorce je 40, doktorovi 60 ;).
Každopádně u ní je dobré, že pracuje i v CARu, takže neplodnost řeší běžně.

A.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.16 23:32
@Anonymní píše:
Mladí nejsou, doktorce je 40, doktorovi 60 ;).
Každopádně u ní je dobré, že pracuje i v CARu, takže neplodnost řeší běžně.A.

Aha.. :D tak to jsou ti manželé s věkovým rozdílem, o kterých jsem slyšela. Ale fakt jsem nevěděla, že ona je taky gynekoložka.. Jj, to je každopádně dobré. Návaznost má i paní doktorka Nováková, ale o té jsem slyšela, že má snad odcházet či co. Známá to moc dobře nepochopila, bylo jí řečeno, že paní doktorka odchází, že se může objednat až na říjen.. ale jestli k paní doktorce Novákové nebo už k někomu jinému, to jí sestřička neřekla a známá se asi ani neptala…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.16 08:32

Dobry je i dr.Haba,dobre vybavena ordinace, udela si cas na pacientky, zodpovi vsechny dotazy, vysvetluje, ukazuje a ordinuje denne, neceka se u nej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.16 08:49
@Anonymní píše:
Dobry je i dr.Haba,dobre vybavena ordinace, udela si cas na pacientky, zodpovi vsechny dotazy, vysvetluje, ukazuje a ordinuje denne, neceka se u nej.

Super, díky moc! Tak aspoň se mám mezi kým rozhodovat. Díky moc holky aspoň za toto… ;)

• Citovat
  • Upravit
1
11.10.16 13:27

Ahoj,
mám ročního syna a v Kroměříži hledáme kamarádku s přiměřeně „mladým“ ditkem pro různé aktivity- cvičení, procházky, focení, výlety, hry atd. Máme rádi smích a pohodu. Budeme se těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
18.4.17 18:30

Ahoj, do KM jezdíme za rodinou, myslím, že ji mám už docela prochozenou, ale chci se zeptat a poprosit = máte prosím tip na dětskou hernu, kavárnu, cukrárnu s koutkem, kde by se dala dělat oslava 4.narozenin? (jen s rodinou + máme i dvě menší děti, tak se nehodí ten na Florii).. něco mě napadlo, ale třeba o něčem nevím.. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.4.17 18:36

Ahojky, co tak vím, tak známý měli oslavu v herně Studio Kamarád, a fakt to bylo super :) Jinak tady toho moc v KM není :( Jen dětský svět a SK..http://studiokamarad.ic.cz/index.php?akce=zapujceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová