Kroměříž

• Fotoalbum (87)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.6.21 19:22

@7ikráska pokud jste tomu naklonění, tak na náměstí je církevní škola, s návazností na nižší gymnázium AG nejkvalitnějši na okrese.
Jestli jsou teď holky na dobré škole, tak Zdounky vynechej, nejlépší škola je Slovan, má nejvyšší úroveň. Od druhého stupně matematickou třídu a sportovní třídu, na této škole nejsou žádní nepřizpůsobiví, má vysoké nároky.
Sýpky nejsou moc dobrá škola.
Na Oskole jsou vyrovnávací třídy a stahují se tam děti, co dřív bývaly ve zvláštní škole.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.21 19:24

@7ikráska Z Bezručáku je nejblíž Oskol, ale tam nevím, jak je to s kvalitou školy. Slovan je spíš sportovnější, ale já každopádně hlasuju pro Komenskou :pankac: :mrgreen: z vlastní zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.21 19:48
@Anonymní píše:
@7ikráska Z Bezručáku je nejblíž Oskol, ale tam nevím, jak je to s kvalitou školy. Slovan je spíš sportovnější, ale já každopádně hlasuju pro Komenskou :pankac: :mrgreen: z vlastní zkušenosti.

Na Slovaně už je roky matematická třída, kam dělají přijímačky děcka z celého okresu, studijní třída, má vyšší učební tempo, nevyhořelé učitele a děcka se zúčastňují všemožných soutěží v ČR i zahraničí. Nikdo, kdo projde touhle třídou, nemá pak studijní problémy na střední, i třídní kolektiv bývá bezvadný, ta děcka jsou na stejné vlně. Pak je tam sportovní třída, ta je ale i na Oskole, tam jsou atleti a hokejisti, na Slovaně fotbalisti a volejbal.
Komenského je ten problém, že je to stará a malá škola, nemá pořádné zázemí, jídelnu, tělocvičnu, venkovní sportoviště, malé prostory pro družinu venku.

• Citovat
  • Upravit
102
24.6.21 06:24

Holky moc děkuju, do užšího výběru se dotaly Slovan a Komenského, ale vypadá to na Slovan. Ráno u školy staví autobus, odpoledne už ne, jen ve 13:02, v jinou dobu pak budou muset na ten Bezručák. Zase na Komenského se mi líbí, že je to taková malá škola. Předpokládám rodinný přístup. S církevní nevím, sami nejsme věřící, mladší to zajímá, zak chodí do náboženství, ale to nevím jestli by nás brali, když nejsme věřící.
Oskol se mi sice taky líbí, ale nemá školní klub. To je něco co potřebujete, když je hnusně a autobus k vám do dědiny jede jednou za hodinu až hodinu a půl :-) Fakt nechci, aby mi holky vystrčili po vyučování ze školy a dělej si co chceš a že ti to jede za 1 a půl hodinu to není náš problém. Klub je právě na Slovanu a Komenské. Minimálně dokud jsou holky menší je to alternativa ke družině a to je parádní. Holky se učí dobře, starší je dyslektička, ale není to tak špatné, jen jí to občas trvá, mladší se učí lusknutím prstů. Jde jí to samo. Obě budou mít samé, jen starší jednu dvojku právě z ČJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.21 15:06

Dojizdějící děti ze Slovanu tráví hodně času v knihovně, je hned naproti školy a je tam skvělé dětské oddělení, fakt super vybaveno a s milými knihovnicemi, které rády poradí, pomůžou dítěti, i půjčí penize na autobus.
Dále je možné využít Střediska volného času Šipka, hned naproti Bezručáku, mají tam spoustu kroužků, programů a akcí a ve vstupní hale se dá počkat na bus, v případě špatného počasí, je tam wc, nápojový automat, ochotná recepční a krásná, volně přístupná botanická zahrada okolo.

• Citovat
  • Upravit
102
25.6.21 07:02
@Anonymní píše:
Dojizdějící děti ze Slovanu tráví hodně času v knihovně, je hned naproti školy a je tam skvělé dětské oddělení, fakt super vybaveno a s milými knihovnicemi, které rády poradí, pomůžou dítěti, i půjčí penize na autobus.
Dále je možné využít Střediska volného času Šipka, hned naproti Bezručáku, mají tam spoustu kroužků, programů a akcí a ve vstupní hale se dá počkat na bus, v případě špatného počasí, je tam wc, nápojový automat, ochotná recepční a krásná, volně přístupná botanická zahrada okolo.

moc děkuju všem anonymkám, nebo jen jedné, nevím, kolik vás mi tu píše :-) dost mě to uklidnilo. Popravdě jsem měla včera večer krizi, kdy jsem seděla a brečela, že kvůli tomu, že my chceme bydlet ve svým, vezmu děcka do takový pr… (v dědině fakt není doslova nic, mimo hospody) tady v Brně máme všechno pod nosem a děcka skvělé příležitosti. Že radši nechám provizi realitce a zůstanem tady. Manžel mě uklidňoval, děcka taky, i když tu přijdou o kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.21 14:11

@7ikráska a kam se stěhujete? Máte nějaké vazby na Kroměříž? Nebo jste šli jen za bydlením?
Každá anonymka má svoji vlastní kytku, podle toho poznáš, která píše.

• Citovat
  • Upravit
26559
25.6.21 14:55
@7ikráska píše:
moc děkuju všem anonymkám, nebo jen jedné, nevím, kolik vás mi tu píše :-) dost mě to uklidnilo. Popravdě jsem měla včera večer krizi, kdy jsem seděla a brečela, že kvůli tomu, že my chceme bydlet ve svým, vezmu děcka do takový pr… (v dědině fakt není doslova nic, mimo hospody) tady v Brně máme všechno pod nosem a děcka skvělé příležitosti. Že radši nechám provizi realitce a zůstanem tady. Manžel mě uklidňoval, děcka taky, i když tu přijdou o kamarádky.

To se neboj, ja v KM vyrostla a jsem za to vdecna, nedam na KM dopustit, uzasne mesto jak pro deti, tak pro pubertaky. Kamarady jsem mela i z dedin okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
28.6.21 06:57
@Anonymní píše:
@7ikráska a kam se stěhujete? Máte nějaké vazby na Kroměříž? Nebo jste šli jen za bydlením?
Každá anonymka má svoji vlastní kytku, podle toho poznáš, která píše.

Jdeme za bydlením. Chtěli jsme něco blíž Brnu, ale vzhledem k cenám a tomu, že jsme chtěli zahradu, vykoukl na nás dům, který se nám na první pohled zalíbil, tak jsme se jeli kouknout a už to bylo. Na Kroměříž vazby nemáme, máme tím směrem snad jedny, nebo dvoje známé (šermíře, děláme celá rodina hist. šerm), kteří se stěhovali ze stejného důvodu, jako budeme my, ale taky ne úplně blízko. Pokud všechno projde hladce v bance, budem se stěhovat do Milovic - patří to k vesnici Soběsuky, kousek za Zdounkama. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 13:27

@7ikráska k šermiřům tady jsou hodně aktivní Biskupští manové, duši je E. Petřík.

• Citovat
  • Upravit
6
21.7.21 08:53

Kadeřník v Kroměříži

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte tel. číslo na kadeřníka, který má salón na autobusovém nádraží v Kromeříži. Byla jsem u něho jednou a číslo jsem omylem smazala a na internetu ho nemůžu nikde dohledat. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.10.21 13:52

pokec

Ahoj je tu někdo na pokec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.8.22 12:00

Ahoj, je tu někdo z Kroměříže na pokec, případnou procházku? Mám 10 měsíčního syna. :) Děkuji! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.10.23 10:31

Ahoj, najde se tu nějaká maminka z Kroměříže na procházky s kočárkem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.23 10:40

Zkus se stavit v mateřském centru Klubíčko na Zacharu, tam se sdružuje hodně maminek, určitě tam někoho potkáš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová