Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Má někdo skušenost s logopedickou třídou v MŠ Gorkého? Zlepšila se řeč vašeho dítěte? Dělají s dětmi něco víc než v obyčejné třídě? Děkuji za názor ![]()
@dajka16 píše:
Má někdo skušenost s logopedickou třídou v MŠ Gorkého? Zlepšila se řeč vašeho dítěte? Dělají s dětmi něco víc než v obyčejné třídě? Děkuji za názor
V MŠ Gorkého mám kluky od září 2011. Oba v běžné třídě( Jablíčka, Třešinky a Sluníčka-tam byl mladší v druhé budově, co už není), spokojenost maximální. Logo třídu navrhovala paní Páníková na základě vyšetření ve školce u mladšího( kdy už chodil k logopedce víc než rok), nedala jsem ho tam, šel do předškolní třídy a na logo docházíme ke klinické logopedce. Pro mě je důležitější grafomotorika a samostatnost v předškolní třídě, řeč pilujeme sami. Malej má ulomené přední zuby od 17 měsíců, snaží se moc, chybí mu už je ř
Kluovi budou čtyři a tak má do předškoláků rok čas, navíc dělám do půl ctvrté a tak nestíhám logopeda. Doma už bychom jen procvičovali a nemusela bych strácet čas litanim po logopedii. No uvidím jestli mi dá logiped doporučení a podle toho ho vemou nebo ne.
@Dana26 Dani a vy uu jste v kolikate tride? Jste tam spokojeni?
Míšo,4a8.Vcelku si nemam na co stezovat. Nikde to neni na 100%.
Ted resime sikanu u Vojty.Na 1.stupni. A i tam to vypada, ze spoluprace funguje
Ahoj holky
brzy se mi narodí miminko, tak bych chtěla poprosit o radu zkušenějších jakého dětského pediatra vybrat, ideálně v Kroměříži. Radši dám na osobní zkušenosti než něco googlit na netu… Předem díky moc ![]()
@kindervajicko88 Sedlák Martin nebo Hadraba..jsou na stare poliklinice ![]()
@MišelkaX mockrát děkuju, zrovna si prohlížím stránky toho Martina Sedláka a jsem z nich nadšená. Pokud má opravdu takový přístup jak píše, tak je to super ![]()
Ahoj! Chtěla jsem se zeptat, jestli chodíte některá z vás k doktoru Zezulovi? Jaký je, pokud jste těhotná, dělá ultrazvuk? Nemá s tím problémy? Pokud jste měla některá z vás nějaký problém, řešil to nebo jste musela přejít k někomu jinému? Je to můj gynekolog, ale slyšela jsem na něj velmi rozporuplné názory. Já jsem neměla nikdy žádný problém, takže za mě dobrý, ale jelikož plánujeme mimčo, zajímalo by mě, jestli u něj zůstat nebo raději přejít.
Předem díky za info. ![]()
Jo já chodím..ultratvuk mi sice dělal v těhu tj..ale když jsem měla a stále mám gynekologický problém, půl roku krvácím mimo menses..nic akutně neřeší. řekl mě, že jsem zdravá a že pokud budu krvácet během zimy, tak něco s tím udělá..jako jeho názory strašný fakt..už jsem uvažovala o změně gynekologa. Tak co bysme taky chtěli, roky už jakési má a má zastaralé metody. Když jsem byla těhu a jela jsem poprvé na ozvy do Zlína, sami se divily, že mě poslal na ozvy tak pozdě(byla jsem v rizikovým s předčasným porodem) a kroutily hlavou
Prosím anonym. děkuji
@Anonymní píše:
Ahoj! Chtěla jsem se zeptat, jestli chodíte některá z vás k doktoru Zezulovi? Jaký je, pokud jste těhotná, dělá ultrazvuk? Nemá s tím problémy? Pokud jste měla některá z vás nějaký problém, řešil to nebo jste musela přejít k někomu jinému? Je to můj gynekolog, ale slyšela jsem na něj velmi rozporuplné názory. Já jsem neměla nikdy žádný problém, takže za mě dobrý, ale jelikož plánujeme mimčo, zajímalo by mě, jestli u něj zůstat nebo raději přejít.
Předem díky za info.
Od nej jsem pred par lety utekla…diky jeho zanedbane peci a mavnutim nad vsim rukou mam docela dost gyn. problemu…stacilo jen aby to chtel resit a ne stylem-az jednou bude potreba, tak se na to podivame…v tehu bych u nej rozhodne nezustavala. Anonym B.
@Anonymní píše:
Od nej jsem pred par lety utekla…diky jeho zanedbane peci a mavnutim nad vsim rukou mam docela dost gyn. problemu…stacilo jen aby to chtel resit a ne stylem-az jednou bude potreba, tak se na to podivame…v tehu bych u nej rozhodne nezustavala. Anonym B.
Ahoj, prosím tě, a ke komu jsi pak tedy odešla?