Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky jak se vede? ja jdu dneska na ozvy +ko tak jsme zvedava jsem 36+3tt a Sofinka před týdnem vazila krasnych 2606g uz se na ni moc tesime i jeji sestřička.-))Jo chtěla jsme se zeptat jak je to v podzamce od kdy a kolik se tam ma platit nevite? diky
Co prosím? jak co platit v podzámce? tam se neplatí, tam je vstup zdarma, ne? Neboj sem teda naprosto mimo. Ale jestli se tam má platit, tak tam už teda nikdy nejdu. Už tak tam pro nás není nic zajímavého, krom těch zvířátek, jinak nic, ale jestli za to nic mám ještě platit, tak to teda fakt ne.
A držím palce na ko. Já už se taky těším na další mimi, jen to těhu bych klidně přeskočila
![]()
Ahoj, jsem ráda že jsem to tu našla, někdy se potřebuji vymluvit. Mám 3,5 kluky dvojčátka. Takže pořád meleme jen spolu. Jak se naučili mluvit tak jsou k nezastavení a překřikují se. ![]()
@Farllin no ma se platit jako v kvetne zahrade ale od kdy to nevim
dekuji
Je to je krásné dvojčátka, to je moc krásné, Jen asi ze začátku náročné, že. To se málokdy vidí, my máme v rodině taky dvojčata, tak jsem se docela bála, že mě to taky „postihne“, ale naštěstí se mi to vyhlo. Já bych to asi nedala, tak naráz. A kde bydlíte? Jste přímo z km? To můžeme někdy vyrazit ven, já mám stejně starou holčičku jednu a druhou teda mladší.
Delfínek, tak to jsem teda fakt netušila tý jo. ![]()
@milaskm
Zdravím a vítám novou maminku
jéé dvojčátka, ještě k tomu chlapečci ![]()
To snad né s tou podzámkou, to musí být fáma
dyt tama lidi jen prochází aby nemuseli obcházet město apod. přece se za to nebude platit a je fakt že nic moc zajímavýho tam není..
No to by asi nas.rali celý město, kdyby tu podzámku zpoplatnili. Takové dotace na ni mají, na co by jim bylo těch pár korun od lidí.
![]()
@delfinek91 Nemá to jsou jen řeči
Nikdo by jim nezaplatil ani kačku ![]()
NO si taky říkám, jako za co tam platit. stačí vstup do zámku a na věž. Už tak se platí za vše. Né tak jít ještě ve městě do přírody. Stejně tam jsou bud maminky s dětma nebo právě ti procházející. A to by tam fakt už nikdo nešel. Ale zase na druhou stranu bych se nedivila, kdyby naše město chtělo vydělat. Už asi neví jak by nás zase obraly. ![]()
Farllin : je to náročný dvojčátka ale už je to lepší myslím, že dvě děti výjdou nastejno. Rádi s vama někam půjdeme. Nejsme sice přímo s KM ale už jezdíme autobusy.
A myslím že ta podzámkla je nesmysl jak by to vybírali u 4 bran. ![]()
Ahojík holky mohu se přidat? Jsem v 9tt+7. Jsem kousek od Kroměříže a hledám taky tak maminky kamarádky ![]()
Ahoj Misel
. A kde bydlíš? A už máš další dětičky? To je krásné období těhotenství. To závidím, užívej pohodičky ![]()
Ahoj Misel02 taky se ráda seznamuji s novými maminkami.
Tak dnes chytla dvojčata neštovice, tak jásám. Teď máme doma karanténu
a budeme mazat
@Farllin píše:
Ahoj Misel![]()
![]()
. A kde bydlíš? A už máš další dětičky? To je krásné období těhotenství. To závidím, užívej pohodičky
Ahojík já jsem z Karolínova a ty jsi pří mo z KM jinak děti nemám žádně bude mi 22 a jsme vdana a ty?