Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Angelak tak toho se taky bojím - koupeme totiž doma v kýblíčku, ve vaničce jsme byly všeho všudy asi třikrát a to byl teda řev
člověk se dnes musí ozvat, když se mu něco nelíbí nebo by chtěl něco jinak.. jak se říká: „líná huba hotové neštěstí“ ![]()
Ahoj
, je tu někdo kdo by zašel někdy na procházku? Mám dvou letou holčičku a jsem s ní pořád sama doma.
@Farllin píše:
Jasně, klidně se ozvi a domluvíme se, můžeme vyrazit.
Jsi přímo z Kroměříže?
@LenaNell Ahoj jasně - mám sice 4 měsíční holčičku, ale snad to neva… ![]()
Jsem přímo z KM.
@Ifík píše:
@LenaNell Ahoj jasně - mám sice 4 měsíční holčičku, ale snad to neva…
Jsem přímo z KM. [/citaceJá nejsem přímo z Kroměříže, ale není pro mě problém dojet. Potřebuji čas od času vypadnout z dědiny a popovídat si, odreagovat se a taky někam vytáhnout malou. Takže jestli chceš, ráda někam vyrazím, jen KM neznám moc dobře. Příští týden jedem s malou k doktorce, tak by jsme se mohly domluvit.
@LenaNell který den jedete do KM? My máme příští týden také nějaké doktory, ale ve Zlíně…
My jsme hned vesnici od kroměříže, ale ve městěj sem denně prakticky. Stačí se domluvit. A ty jsi z které vesnice? Já mám ráda vesnice, je to tam takový klidnější. Nesnáším město. ono není ani kam moc vyrazit v tom kroměříži. ale tak podzámka by mohla jít. já mám teda větší děti, 3,5 a 15měsíců.
@Ifík píše:
@LenaNell který den jedete do KM? My máme příští týden také nějaké doktory, ale ve Zlíně…
Jedeme v pátek dopoledne.
@Farllin píše:
My jsme hned vesnici od kroměříže, ale ve městěj sem denně prakticky. Stačí se domluvit. A ty jsi z které vesnice? Já mám ráda vesnice, je to tam takový klidnější. Nesnáším město. ono není ani kam moc vyrazit v tom kroměříži. ale tak podzámka by mohla jít. já mám teda větší děti, 3,5 a 15měsíců.
My jsme z Věžek. Já si taky vždycky myslela, že jsem víc pro vesnici, taky z ní pocházím, ale za rohem jsem měla Olomouc a tam je veškery vyžití, takže jsem asi vím měšťák
, protože Kroměříž my nestačí. 3,5 je fajn k malá má blízko. Ona se dětí bojí, žádné nezná a chci, aby si na ně zvykla, přece jenom rok uteče a půjde do školky. Podzámku mám ráda, takže vůbec nejsem proti ![]()
@Ifík my máme skoro stejně staré holčičky (jen o měsíc),až budou trochu větší můžem je seznámit at spolu můžou pobíhat po podzámce
ale na to si asi ještě počkáme než budou běhat
![]()
@Angelak to by bylo hrozně fajn - nikoho tu neznám a chci aby si malá zvykla také na jiné obličeje, než je ten můj… - ten je stejně už ohleděný ![]()
@LenaNell ještě bychom se domluvili - v pátek totiž vyhrožuje babička, že by dojela… ![]()
@Ifík píše:
@LenaNell ještě bychom se domluvili - v pátek totiž vyhrožuje babička, že by dojela…
fajn, kdyžtak mám celý týden čas, já jen, že v pátek jed musím, takže kdybys jsme se domluvily v týdnu, vůbec by my to nevadilo ![]()
@Ifík @LenaNell tak já bych se k vám někdy přidala, taky furt chodím s kočárkem sama
někdy mi dělá společnost aspoň pes
všechny trasy mám už obejité 100× ![]()