Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
18.2.14 13:32

@Angelak tak toho se taky bojím - koupeme totiž doma v kýblíčku, ve vaničce jsme byly všeho všudy asi třikrát a to byl teda řev :roll: člověk se dnes musí ozvat, když se mu něco nelíbí nebo by chtěl něco jinak.. jak se říká: „líná huba hotové neštěstí“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
20.2.14 13:36

Ahoj :mavam:, je tu někdo kdo by zašel někdy na procházku? Mám dvou letou holčičku a jsem s ní pořád sama doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
20.2.14 13:37

Jasně, klidně se ozvi a domluvíme se, můžeme vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
20.2.14 13:43
@Farllin píše:
Jasně, klidně se ozvi a domluvíme se, můžeme vyrazit.

Jsi přímo z Kroměříže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
20.2.14 15:04

@LenaNell Ahoj jasně - mám sice 4 měsíční holčičku, ale snad to neva… :roll:
Jsem přímo z KM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
20.2.14 15:29
@Ifík píše:
@LenaNell Ahoj jasně - mám sice 4 měsíční holčičku, ale snad to neva… :roll:
Jsem přímo z KM. [/citace

Já nejsem přímo z Kroměříže, ale není pro mě problém dojet. Potřebuji čas od času vypadnout z dědiny a popovídat si, odreagovat se a taky někam vytáhnout malou. Takže jestli chceš, ráda někam vyrazím, jen KM neznám moc dobře. Příští týden jedem s malou k doktorce, tak by jsme se mohly domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
20.2.14 15:48

@LenaNell který den jedete do KM? My máme příští týden také nějaké doktory, ale ve Zlíně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
20.2.14 17:23

My jsme hned vesnici od kroměříže, ale ve městěj sem denně prakticky. Stačí se domluvit. A ty jsi z které vesnice? Já mám ráda vesnice, je to tam takový klidnější. Nesnáším město. ono není ani kam moc vyrazit v tom kroměříži. ale tak podzámka by mohla jít. já mám teda větší děti, 3,5 a 15měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
20.2.14 19:54
@Ifík píše:
@LenaNell který den jedete do KM? My máme příští týden také nějaké doktory, ale ve Zlíně…

Jedeme v pátek dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
20.2.14 19:58
@Farllin píše:
My jsme hned vesnici od kroměříže, ale ve městěj sem denně prakticky. Stačí se domluvit. A ty jsi z které vesnice? Já mám ráda vesnice, je to tam takový klidnější. Nesnáším město. ono není ani kam moc vyrazit v tom kroměříži. ale tak podzámka by mohla jít. já mám teda větší děti, 3,5 a 15měsíců.

My jsme z Věžek. Já si taky vždycky myslela, že jsem víc pro vesnici, taky z ní pocházím, ale za rohem jsem měla Olomouc a tam je veškery vyžití, takže jsem asi vím měšťák :lol:, protože Kroměříž my nestačí. 3,5 je fajn k malá má blízko. Ona se dětí bojí, žádné nezná a chci, aby si na ně zvykla, přece jenom rok uteče a půjde do školky. Podzámku mám ráda, takže vůbec nejsem proti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
20.2.14 20:07

@Ifík my máme skoro stejně staré holčičky (jen o měsíc),až budou trochu větší můžem je seznámit at spolu můžou pobíhat po podzámce :) ale na to si asi ještě počkáme než budou běhat :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
20.2.14 20:36

@Angelak to by bylo hrozně fajn - nikoho tu neznám a chci aby si malá zvykla také na jiné obličeje, než je ten můj… - ten je stejně už ohleděný :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
20.2.14 20:37

@LenaNell ještě bychom se domluvili - v pátek totiž vyhrožuje babička, že by dojela… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
20.2.14 20:45
@Ifík píše:
@LenaNell ještě bychom se domluvili - v pátek totiž vyhrožuje babička, že by dojela… :lol:

fajn, kdyžtak mám celý týden čas, já jen, že v pátek jed musím, takže kdybys jsme se domluvily v týdnu, vůbec by my to nevadilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
20.2.14 20:54

@Ifík @LenaNell tak já bych se k vám někdy přidala, taky furt chodím s kočárkem sama :roll: někdy mi dělá společnost aspoň pes :lol: všechny trasy mám už obejité 100× :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová