Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem právě vstaly a vyrážíme. snad tam toho blata moc nebude no. my tam moc nechodíme, já to tam moc nemusím, my raději na vesnici k rybníku se psem
. ale tak když je tak hezky, tak se tam kuknem.
Odešla jsem od sedláka ke švecovi z důvodu nespokojenosti léčení malého dítěte a toho, že se snaží dělat plno věcí, ale nevěnuje se už tak dobře lékařině a snaží se snad jen propagovat letáky, co dostává od farmafirem a ostatních. Druhý dr nás okamžitě po odchodu od sedláka poslal ihned do špitálu. on to neřešil, pro něj normální stav. To tak asi zhruba vše. Hlavní je, že ted jsme spokojeni a to je pro mě důležité.
Jasné, musím teda podotknout, že jsme u něj byly se starší dcerou dlouho, jen až nastal fakt problém, tak prostě byl problém no. ![]()
Maminky chodili jste některá na vaničky do klubíčka k p. Mazánkové?? Já tam chodím s malou, ale jsem přesvědčená o tom, že nemění vodu po každém dítěti
To jako můžou? To tak dělají všude?
Jinak spokojenost, ale tohle mě zaráží, za ty peníze bych si přála aspoň čistou vodu ![]()
To je divné, to by měly, ne? A podle čeho si to myslíte? TO by mě teda štvalo. A řekla jste jim to tam?
No tak plavaly tam cizý vlasy, na dně je spousta nečistot, tak nevím jestli už to teda napouští do špinavé vany?
a taky ty rozestupy mezi maminkama co chodí po sobě, to nemuže stihnout vypustit a napustit novou vodu, jen dopouští teplou bych řekla. I jiná maminka si mi na to stěžovala že je to špinavé. Příště už se ji zeptám..ale jinak s paní velká spokojenost, je moc milá
Jen mě to zarazilo, pač ted naposled ta voda byla fakt hrozná ![]()
@Angelak fuj, to bych se jí teda zeptala…to by se mi moc nelibilo
@Efsheny jo jo zeptám, jen jsem chtěla vědět jestli mají povinnost tu vodu měnit, at tam neargumentuju a není to fakt
tak snad je to jejich povinnost, když si vezmete že se tam chodí od 6 týdnů kdy nejsou ještě mimča ani očkovaní..
To bym i teda taky vadilo a asi bych se na to zeptala. když už je viditelně ta voda špinavá. Fuj. Možná si jen tak pro zajímavost zkuste zavolat někam do jiných vaniček, jestli mění vodu, uvidíte, co vám řeknou a aspon si můžeš udělat obrázek o tom, ja kto má být.
@Farllin @Angelak jenomže říct ti můžou na zavolání cokoliv… a tam jak chodí Angelak tak ji po telefonu řeknou, že 100% mění…a skutek utek…
No, to jo, ale tak zase řeknou aspon to, jak by to mělo být a o tom byl ten dotazek, ne? At se tam s nima nehádá zbytečně ale ví jak to má být a potom se hádat případně. Ale asi by se to měnit mělo. jen nevím po kolika dítkách no ![]()
Co maminky říkali tak třeba v Kenny mění po každém dítku. Mám zaplacenou ještě jednu návštěvu a asi na to pak kašlu, už si další kupovat nebudu. Počkám na jaro a od půl roku budem chodit normálně na nějaký bazen do kurzu
Jen ještě nevím kam, všichni chválí hlavně tady tu paní..možná zdounky zkusíme ![]()
Ahojte maminky, jak to tady tak čtu, tak je nakonec dobře, že půjdeme na vaničkování do Kennyho. V pondělí máme první lekci, tak uvidíme… Určitě pak napíšu co a jak ![]()
@Ifík asi nejlepší volba
Já nechci paní v Klubíčku nějak pomlouvat nebo tak, všichni si to tam chválí, jsem asi jediná držka které se něco nelíbí
A navíc malá tam stejně půlku te lekce prořve, takže na to kašlu, trápit ju za tolik peněz nebudu
![]()