Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VercaV jo jo…rosteme jako z vody. Péťa už váží 6,5 kg. Velkej chlap už
! To kojení Ti nezávidím. Taky se mi zdálo, že se mi dělá málo mléka a došla jsem si k Mudr. Kremlovi pro homeopatika a už dobrý. Někdy musíme vyrazit do podzámky nebo někam. A tomu staršímu je kolik vlastně? Chodí do školky? A jak vzal prcka? Nežárlí?
@Yliana jojo bylo to o nervy, nakonec jsme skončili u UM, nebudu se tu pul roku rozkojovat, jeste když mi po bytě lítá skoro 3 letý vzdorovitý paličák
no tak to su zvedavá kolik bude mít náš, je extremní jedlík, už v porodce pil 60-70ml a ted 120 ml není problém a to teprve máme měsíc.. kolikrát řve, že chce ještě.. se endivím, že mi nestačilo mlíko, když čtu kolik ostatní pijí
jinak starší do školky nechodí, takže celkem nabitý den, strašně mi to utíká.. jinak na prcka už si celkem zvykl ![]()
Ahoj, z dovolením se přidám, nečetla jsem všechny přízpěvky, tak nevím, zda chcete něco i z ubytováním. Co zkusit restauraci pod Starou knihovnou? Pracuje tam kámoška a takové akce jsou tam věčně, ať jsou to třeba i narozeniny nebo firemní večírek. Myslím, že se tam spoustě lidem líbí.
Milé maminky. Prosím Vás nevíte o někom kdo by potřeboval zedníka. manžel podniká a ted mu vyhořela zakázka tak nemá do čeho píchnout. Tak prosím napište SZ. Děkují
Ahoj kroměřížandy. Tak vám jdu popřát veselé svátky a hezké přípravy na ježíška. Snad budou všude rozzářené dětské očička a pohoda. hlavně se nehoňte maminy a užívejte klidu. Uklízení nemá smysl, stejně do večera to nikdo nepozná, co se proletí bytem naši malý uragáni.
![]()
Ahoj maminky, přidávám se do Vaší diskuse, jsem nyní 11tt a doma už mám 6 letého syna. Jsem z KM. Krásný nový rok 2014
@ojhilpunka
Ahoj!
Vítám tě. Já jsem 10tt, tak jsme skoro nastejno. Mám dva kluky, necelé 4 roky a druhý 20 měsíců.
Ahoj, zdravím Tě, teda, to je dětiček, taky bych výhledově chtěla tři
jsi z KM?
Tak almondeo hlavně at jste zdraví. já mám tři děti a někdy mazec obzlášt když je maminka tedy já nemocná. kluci se ted prostřídaly.
Ojhilpunka, ahoj. Vitej mezi nama
Almondeo, gratuluju
Mi se sen o trech detech definitivne rozplynul.Ted uz jen doufam v klid
Dani a ty jdeš už na věčnost či co. Co není ted, může být časem. Nic nezahazuj
. Princů je, jen musíš počkat, až seženou bílého koně. Ty jsou nedostatkové zboží.
.
Ahoj ojhilpunko, zdravím tě. To je krásné těhotenství, to se musí i dobře těhotnět, když je doma 6ti letý raubíř. my máme holky po dvou letech a chci ještě třetí. Ale teda napřed se chci sama v klidu najíst, potom se chci sama v klidu vyspat, naučit to mrně chodit po schodech a potom to třetí
. Ale asi začnu za chvíli slevovat ze svých nároků
To je hroznej věk. Jako já to ted řeším, za cvhíli mě čeká další rok, to se půjdu taky asi odstřelit někam. Ale přitom chci další dítko ještě. A věk máme dost podobný
![]()
Farlin,hus.Vis jak to myslim.Jsem v uplne jine situaci.ZA normalnich okolnosti bych to citila mozna podobne jako ty.
@Farllin tak muzes poslat foto i s cenou? diky na email petrujovi132@seznam.cz