Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, holky, potřebovala bych ostříhat malýho (2 roky). nevíte o nějaké šikovné dětské kadeřnici v km? díky
Delfínku, tak oblečky už snad moc nemám ani, ale co můžu nabídnout, tak jsou různé hračky, hrkátka, od fp různé zvukovky, na kočárek, plyšáky…máem tu toho hafo že nevím kam s tím a před stěhováním to musí vše pryč.
@VercaV A ani nedáš vědět?
Gratuluji moc
! A jak porod? V pohodě?
Zdravím maminky je tu někdo kdo dělal si kurz asistenta pedagoga potřebujeme pomoct se závěrečnou praci
@Yliana píše:
@VercaV A ani nedáš vědět?Gratuluji moc
! A jak porod? V pohodě?
jeee me to uplne vypadlo, mam ted zahul s mýma klukama.. narodil se nám 2.10. v 14:50 po zatěžovém testu před vyvolávačkou
takže v podstatě vyvolaně.. už jsem 10 dnu prenasela a brouk už mel nazelenealou vodu..měl 4010 g a 51 cm, porod trval kolem 5 h, řekla bych, že celkem dobrý, lepší než první.. měla jsem supr porodní asistentku.. brouček nám lezl ven s rukou na hlavě
![]()
Verčo, tak to jsi měla stejné jako já, já taky po zátěžáku, po 14ti dnech přenášení. To je hezký čas porodu, závidím. Hlavní je ale zdravíčko a je to teda kus chlapáka. Gratuluji.
@Farllin děkujeme
přenášení je za trest, ja ho vyháněla a vyháněla a on nic
držel se jak klíště
ja zavidim holčičky
ted tu budu na ty 3 chlapy sama ![]()
@VercaV Ještě jednou moc gratuluji. Tý jo, tak to byl macek, klučina
! To věřím, že to dá zabrat s oběma…já mám co dělat s jedním.
@Yliana rostete rostete? no ja zas mam problemy s kojením, takže mam ještě k tomu bonus, že musím furt odsavat, aby se mi zvedla laktace ![]()
Taktéž gratulují a nic si z toho nedělej já mám manžela a k tomu 3 kluky a nic. nestěžují se
Je tak to moc gratuluji
ja jsem uz 17tt a vcera jsem uctila a videla prvni kopnuti
a co fotecka? tak at rostete ![]()
Ty jo jsem koukala a VercaV.ma termin uz za par dni??to neni mozny muzeme se sejit??