Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevíte náhodou i o něčem jiným kam s malou zajít, než do té kavárny ve Ztracené?
Já bych taky klidně někam jinam, než do kavárny. My jinak chodíme každou středu do klubíčka do herny. Potom je myslím i ta pidizemě, ale tam jsem nikdy nebyla. chtěla jsem zkusit tu dětskou diskotéku, ale prý se tam vleze max 20dětí nebo tak nějak, a to mi přijde dost málo. vím, že dřív je dělali na sladech, ale ty jsou prý zrušený. teda jsem to slyšela. Ale jestli jsou to nevím. a jestli je tu jiná diskotéka to ani nevím, která by to pořádala. Jak jsem na mateřské, nikam jsem se nedostala. ![]()
Já tady bydlím zatím teprve 3 roky tak to tu úplně neznám, tak se přizpůsobíme ![]()
Holky z kroměříže mám dotaz kdy vám chodí rodičák na učty, kolikátého? a taky vám ho posílá zlín?
Milé maminky nevíte o někom kdo bude ted potřebovat zedníka. Tak prosím napište 736684749
Holky nevite jestli někdo prodava roan maritu? prodavame roan kortina ale chci maritu dekuji ![]()
V podzamce jsme byli v patek. A blata je ram dost. I ja sjrabala kozacky
@Farllin V Pidizemi je to fajn a nikdy sem tam víc než čtyři děti nechytla.Teda já tam byla vždy dopoledne
Do Castela už od té doby co to převzala nová majitelka nechodím. Byla sem tam dvakrát. Poprvé mi dala starý a oschlý zákusek a ani se neomluvila a podruhé mi donesla ochucenou kávu i když sem chtěla normál. No už mě tam neuvidí. Raděj zajdu na tržnici, tam je taky koutek.
No, v té pidi zemi právě nevím, já zase když už jdu někam s dětma, aby si pohrály, tak chci, aby tam bylo víc dětí, ty si víc vyhrají. My chodíme do toho klubíčka, tam je zase vždycky zase až moc dětí kolikrát, to je taky moc no…ale to bych asi měla vysoké nároky.
Já teda v castelu byla asi dvakrát, ale nikdy jsem tam nebyla moc spokojená. Popravdě nevím no, toto se mi stalo i dřív s tím jídlem a čajem..Na tržnici chodím víc teda. tam mi to přijde takový příjemnější.
Ahoj holky, můžu poprosit o radu? Poohlížím se po nějakém sportovním kočárku. Nemáte někdo přehled o tom, jaké jsou dobré? Díky moc.
@Farllin Akorát na té tržnici je to pro víc dětí malé. Tak max čtyři a je plno. Už aby bylo teplo a dalo se jít do podzámky, tam je to nejlepší a třeba tam do léta bude i to hřiště co slibují ![]()
To ani nevím, že tam má být hřiště nějaké. ale bylo by to super. My teda do podzámky moc nechodily, a sednout už vůbec ne, ale na jaro se chystáme. V létě tam bylo šíleně vos a vos. Snad to bude lepší trošku. Máme malý dítko, to povyroste a už ji to bude zase zajímat ty zvířátka.
Yli, to nevím, my měly chicco multiway, super, skladný do auta, ted máme zopu fusion a mě vyhovuje tím, že uveze případně i dvě děti. když couráme dlouho po městě, tak naložím obě a dojedeme k autu a je to. je takový hodně bytelný a snad i nerozbytný. skládá se rychle, ale není zase tolik skladný do auta řekla bych. teda do našeho, máme v kufru rezervu, pak ten kočárek a narvu ještě nákup a už nic víc. no, i když to asi stačí, že jo. a je hodněv eliký hlavně.
Tak jsem dnes vyzkoušela tu kavárnu v té Ztracené a teda nejsem žádná fiflena, ale ten smrad, co se linul z koberce, se nedal vydržet. O nevysátém koberci a hračkách, co už dosloužily, ani nemluvím
. No už nikdy více