Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Musím říct, že je mi výborně
, špatně 24 hodin denně je mi už od začátku těhotenství, ale nedá se musí se to vydržet ![]()
Já mám tři a nestěžují si. Jen mám ted pubertáka k maloškům tak mazec. ale jsem ráda že mám tři.
Dani, vím, vím…ale neboj, vše se může změnit. Jsi pořád mladá a na tom se nic nezmění. ![]()
To je taky věk tý jo. No mě čekaj za měsíc kristovy. A už ted mám teda deprese z toho.
![]()
Holky, co děláte s dětmi teď v tomto počasí blátivém? Pořád nevím co podniknout s malýma, jen tak trajdat s kočárkem nás už nebaví, když vezmeme kolo pro starší za chvíli táhnu kolo i kočárek já stejně, tak něco, kam by si mohly jít pohrát? Nebo není nějaká akce?
Me je 22 mam 17mes. holcicku Nelinku a cekame holcicku 27tyden ![]()
Tak mě holky napadlo, co kdybychom udělali i nějaký sraz i s ratolestma, jak píše Farllin tak počasí sice nic moc ale třeba by nás něco napadlo ![]()
No, já se klidně přidám, jen teda nevím kdy. My jsme chtěly jít do podzámky, ale tam bude asi taky bláto. Tak nevím kam. A jaké časy by jsi si představovala ojhilpunko?
No s tou podzámkou to je fakt na to to počasí asi te´d úplně nebude, budeme muset asi někam dovnitř. A co do kavárny Castello ve Ztracené, tam by si dětičky pohráli. Já jsem každý den v práci tak můžu až odpoledne a nebo o víkendech.
Já o víkendech nemůžu, to jsme rádi, že jsme s rodinou a do tří mám taky starší ve školce. ![]()