Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
7.6.13 20:29

@VercaV Ahojky..jak se daří? Co mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
7.6.13 22:09

Ja jsem svatebni kolacky brala na oslavu u pani co ma budku na slovane.cena j
e 5kc za kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
8.6.13 07:30

@Yliana ;) Jooo uplně jsem se tě zapomněla zeptat na tvé dojmy z Kroměříže, určo už ses tu více porozhlédla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
8.6.13 07:35

@Yliana Jinak se daří celkem dobře, před týdnem jsem měla docela silné bolesti v intervalech, že jsem musela zrušit ogtt a jít hned k dr. Tam jsem dostala Magnesolv, mám namožené svaly panev. dna, asi jak furt tahám prcka. Tak musím víc odpočívat a pít ten hořčík ;) Tak jsem dala vikendovy relax a pak už v pohodě :) Tak na ogtt jdu v Po :) Jinak včera jsem zas byla pokoupit nejakou kosmetiku pro mimčo s přítelem a prka jsme vzali tady na kolotoče k Lídlu, mno nemohli jsme ho z tama dostat :P :P A co ty? už máš vše nachystané na mimčo? těšíš se? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.6.13 10:20

@VercaV abych pravdu řekla, zatím jsem se, mimo do prace, v Kroměříži nikam nedostala, ale je to pohoda bez toho dojíždění. Jj, na malého už mám vše vypráno, vyžehleno a včera jsem začala balit tašku do porodnice, ale doufám, že pár týdnů ještě Péťa počká. Pořád si to nějak nedovedu představit, že budu máma :)! Buď na sebe opatrná, ať jste v pořádku!! Držím palce, ať OGTT dopadne dobře. Dneska je krásně, co? Sedím na zahrádce a točím zmrzku…docela záhul na tom sluníčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
8.6.13 12:19

@Yliana jééé škoda, že mám dnes už program, bych se stavila na zmrzku. točíte zmrzku i přes týden? :) že bych se přišla mrknout jak ti to sluší s bříškem vedle toho zmrzlinovače ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.6.13 12:32

@VercaV Točíme podle počasí. Když bude v týdnu hezky, určo se točit bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
8.6.13 14:28

Tak my ve Skalce. domca 1200m 5.51 skoncil na 1.vojta na 7 miste z 10.a ja poprve 3333m 2 misto.jen jeden okrui..kotniky my natekly od patere.tak jsem 2 kola nedala dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
8.6.13 19:16

@jbul šikulové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
8.6.13 20:56

@jbul
gratulace.
Mirek byl na nějakych cyklozavodech v Hulině. umístění neřešime. zkusil si to :)
@Yliana kolem Sportu jsme šli s kamaradkou rano. myslela jsem na tebe.Byla jsem po delši době na Albertě. Ted tam asi budu chodit nakupovat cely tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
9.6.13 08:24

Holky achjo dnes uz bych byla 11+2tt :-( silene to leti :-( Jak se jinak mate ja se doma porad nudim nemam zadnou kamosku :-(Premyslela jsem ze ten potrat mohl byt i tim ze mi v buse nikdi nechtel pomoct s kocarkem jen jeden takze jsem to ze spodu do tch schodu musela tahat ja :-( pokud se znova zadari budu si to hlidat mohlo i nemuselo to tim byt ale uz na to nemyslim jen obcas je mi smutno :-( ale aspon ze mam princeznu 12.6. ji bude UZ 11 MESICU :srdce: :dance: A 12.7.1 ROKKKK co jste koupily k 1 narozeninam? dekuji

• Citovat
  • Upravit
adušenka
9.6.13 08:27

Jo holky v pondeli jedu rano k dr.na krev k obvodacce pak mam cely den az do 14hod. volno pokud bude hezky asi ze bude tak jdeme do podzamky pridate se nekdo? at nejsme porad sami? :hug:
KOUPIM LEVNE TAKOVY TO CHODITKO JAK TO DITE TAHNE PRED SEBOU A TI SE NAUCI CHODIT DEKUJI :D

• Citovat
  • Upravit
141
9.6.13 12:52

@Dana26 :) zase se peču na zahrádce u zmrzky :)! Akorát v úterý tu určo nebudu. Jedu do Zlína k Mudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
9.6.13 13:00

@Dana26 jo jinak moc dík za pedikůru…už jsem byla a spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
9.6.13 15:21

Holky neznate nekdo nekde v Km kosmeticku, ktera mi vycisti oblicej a upravy oboci?? dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová