Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem svatebni kolacky brala na oslavu u pani co ma budku na slovane.cena j
e 5kc za kus.
@Yliana
Jooo uplně jsem se tě zapomněla zeptat na tvé dojmy z Kroměříže, určo už ses tu více porozhlédla ![]()
@Yliana Jinak se daří celkem dobře, před týdnem jsem měla docela silné bolesti v intervalech, že jsem musela zrušit ogtt a jít hned k dr. Tam jsem dostala Magnesolv, mám namožené svaly panev. dna, asi jak furt tahám prcka. Tak musím víc odpočívat a pít ten hořčík
Tak jsem dala vikendovy relax a pak už v pohodě
Tak na ogtt jdu v Po
Jinak včera jsem zas byla pokoupit nejakou kosmetiku pro mimčo s přítelem a prka jsme vzali tady na kolotoče k Lídlu, mno nemohli jsme ho z tama dostat
A co ty? už máš vše nachystané na mimčo? těšíš se? ![]()
@VercaV abych pravdu řekla, zatím jsem se, mimo do prace, v Kroměříži nikam nedostala, ale je to pohoda bez toho dojíždění. Jj, na malého už mám vše vypráno, vyžehleno a včera jsem začala balit tašku do porodnice, ale doufám, že pár týdnů ještě Péťa počká. Pořád si to nějak nedovedu představit, že budu máma
! Buď na sebe opatrná, ať jste v pořádku!! Držím palce, ať OGTT dopadne dobře. Dneska je krásně, co? Sedím na zahrádce a točím zmrzku…docela záhul na tom sluníčku…
@Yliana jééé škoda, že mám dnes už program, bych se stavila na zmrzku. točíte zmrzku i přes týden?
že bych se přišla mrknout jak ti to sluší s bříškem vedle toho zmrzlinovače ![]()
@VercaV Točíme podle počasí. Když bude v týdnu hezky, určo se točit bude.
Tak my ve Skalce. domca 1200m 5.51 skoncil na 1.vojta na 7 miste z 10.a ja poprve 3333m 2 misto.jen jeden okrui..kotniky my natekly od patere.tak jsem 2 kola nedala dalsi
@jbul
gratulace.
Mirek byl na nějakych cyklozavodech v Hulině. umístění neřešime. zkusil si to ![]()
@Yliana kolem Sportu jsme šli s kamaradkou rano. myslela jsem na tebe.Byla jsem po delši době na Albertě. Ted tam asi budu chodit nakupovat cely tyden
Holky achjo dnes uz bych byla 11+2tt
silene to leti
Jak se jinak mate ja se doma porad nudim nemam zadnou kamosku
Premyslela jsem ze ten potrat mohl byt i tim ze mi v buse nikdi nechtel pomoct s kocarkem jen jeden takze jsem to ze spodu do tch schodu musela tahat ja
pokud se znova zadari budu si to hlidat mohlo i nemuselo to tim byt ale uz na to nemyslim jen obcas je mi smutno
ale aspon ze mam princeznu 12.6. ji bude UZ 11 MESICU
A 12.7.1 ROKKKK co jste koupily k 1 narozeninam? dekuji
Jo holky v pondeli jedu rano k dr.na krev k obvodacce pak mam cely den az do 14hod. volno pokud bude hezky asi ze bude tak jdeme do podzamky pridate se nekdo? at nejsme porad sami? ![]()
KOUPIM LEVNE TAKOVY TO CHODITKO JAK TO DITE TAHNE PRED SEBOU A TI SE NAUCI CHODIT DEKUJI ![]()
@Dana26
zase se peču na zahrádce u zmrzky
! Akorát v úterý tu určo nebudu. Jedu do Zlína k Mudr
@Dana26 jo jinak moc dík za pedikůru…už jsem byla a spokojenost ![]()
Holky neznate nekdo nekde v Km kosmeticku, ktera mi vycisti oblicej a upravy oboci?? dekuji