Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
adušenka
1.6.13 23:16

Ahojky ja bych mela zajem do budoucna :-) body, dupacky, atd. posly fotky vseho co mas ju dekuji a hlave teda ceny.diky

• Citovat
  • Upravit
3435
2.6.13 08:53

@adušenka Ok do budoucna nafotím a ocením :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
2.6.13 09:20

Ne myslela jsem jako ze bych si neco vybrala :-) a az se podari miminko tak vyuziji.-) :hug:

• Citovat
  • Upravit
3435
2.6.13 09:39

@adušenka Ok příští týden nafotím a hodím sem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
2.6.13 09:45

Dobre budu se tesit :-) nejvic velikosti 56,62,68,74 a pokud mas neco v barve co by se hodila na holcicku na 80 dekuji :-)

• Citovat
  • Upravit
3435
2.6.13 09:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
6.6.13 22:22

Ahoj maminky.Byla jsem poprve v kaffe v kovarske a nic moc. detsky koutek je maly.to caffe castelo u me boduje. Kocarek po tomiskovy jsem dala do bazarku k zerykovi.ma jeste pul roku zaruku.tak pokud by jste se chtfly podivat tak je tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
7.6.13 07:39

@jbul Kde maj v kovařské hrací koutek? Nejlíp je s dětma v podzámce, jen to počasí by se mohlo umoudřit. Zítra je prej v Květné ode dvou hodin program pro děti. Vstup zdarma. Má to na stránkách MC Klubíčko. Půje se někdo kouknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
7.6.13 09:46

Ja byla s mamkou ted v caffe castelu maji tam jidlo za 89kc fuj to je cena :-(( nemaji ani tocenou kofolu jen ve skle drahou :-( o kave ani nemluvim :-( no dala jsm si ryzi s vepr. kousky a nivou to bylo vyborny a ktomu franfurska polevka fuj to byl hnus jednen brambor 2kousky parku a jen voda masna :-(( navic mamka si objednala jen salat a oni ji donesly aj polevku.no platily jsme stravenkama takze aspon to. kafe bylo moc silne. Polevku jsme nechtely kazda jsme si daly tak 5lzic a konec.jak t odnasely uplne na nas cumely proc jsme to nesnedly tak aspon vi ze to bylo hnusne! aspon ze to druhe jidlo bylo lepsi. opravdu byla jsem tam naposled. chodim na jidlo jinak berou taky stravenky a najim se za 69kc.

• Citovat
  • Upravit
8414
7.6.13 12:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
7.6.13 14:08

My sem tam zajdeme na obed do ag kromeriz u zamku. arcibiskupske gymnazium. jidlo s polivkou a sem tam zalusek ovoce nebo oplatek. zitra bezi kluci ve skalce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
7.6.13 16:32

Ahoj holky, asi to nedohledám :mrgreen: tak se chci zeptat zda jsem tu už řešila svatební koláčky? máte nějaké info kde tady v KM bych sehnala? nejlevněji :)
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.6.13 17:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
7.6.13 17:54
  • načítám...