Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1941
18.5.13 07:31

@adušenka Soupravou myslíš co? Já mám věci po Alexovi, který jsem dostala od pritelove segry, a jelikož jsou nekteré starši kousky tak bych klido i darovala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
18.5.13 07:33

@adušenka Já jsem z Kroměříže, takže klidně by ses ke mě mohla azstavit a něco si vybrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
18.5.13 10:39

Je to bych byla mooc rada :-)) no komplet do porodnice cepice, kabatek, dupacky nebo i body :-))jedu v pondeli do Kromerize tak pokud chces Podzamka?

• Citovat
  • Upravit
adušenka
18.5.13 10:39

Podle fotky me nekoho pripominas kam jsi chodila do skoly?

• Citovat
  • Upravit
1941
18.5.13 14:23

@adušenka Chvilu na arcibiskupske gymnazium pak na zdrávku ;) Ale fakt to není nic moc ty oblečky, proto daruji :) klidně v pondeli :) A chces spis ty malicke velikosti nebo je ti to fuk? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
18.5.13 15:50

Malicke i na Nelinku (80,86)no cokoliv :-) tak snad to neni ve stavu tak zase hrozne ne? ale aspon na doma :-)
aha tak to ne ja chodila na Zachar :-) tak pokud bude hezky tak v kolik muzes byt v podzamce jestli teda souhlasis?

• Citovat
  • Upravit
1941
18.5.13 17:49

@adušenka Tak je to starší, pokud obracíte každou korunu, tak se vám to bude hodit. Ti něco vezmu a uvidíš ;-) Já už právě budu kupovat novejsí, tak jsem se toho chtěla nejak zbavit :) Když se ti to nebude líbit, tak to klidne vyhod. Akorát není to oprané a nakej cas mi to leží ve skrini, tak si to budeš muset přemáchnout ;) Jinak na Zachar jsem taky chodila ;-) Já mužu kdykoliv, nic v plánu nemáme, a jsem z Km, řekni si ty jak se ti to hodí ;) A kde přesne v podzámce. já se přizpůsobím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
18.5.13 18:44

@adušenka Jinak ještě bys mi mohla poslat třeba fotku do zpráv klidne at vím trošku na koho mávat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
18.5.13 19:15

Poslu ti foto ze svatby :-) ja chodila na Zachar od 6 do 9 A :-) autobusem na milicak dojedeme 10:35 pokud chcse muzes pockat u zverimexu na milicu pak zajdem do podzamky na kaficko nebo tak :-) poznas me jsem pevnejsi :-( a budu mit cerveny sportak a vnem krasnou slecnu :-))

• Citovat
  • Upravit
adušenka
18.5.13 19:16

Nesmejte se :-))

• Citovat
  • Upravit
adušenka
18.5.13 19:17

V 7mesici tehotenstvi.-))

• Citovat
  • Upravit
3435
18.5.13 19:18

@adušenka To je krásná fotka :potlesk: seš jak princezna :palec: Brali ste se v zámku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
18.5.13 19:19

Tak teda muzes cekat v 10:35 u zverimexu nebo v podzamce na lavickach jak je tam ten bufet :-) poslu ti moje cislo do zprav :-)

• Citovat
  • Upravit
adušenka
18.5.13 19:20

Nee na radnici :-) v podzamce jsme se fotily :-) bylo to 21.4.2012 :-)

• Citovat
  • Upravit
adušenka
18.5.13 19:25

Nase 10mes. Nelinka :-))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky