Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1941
20.5.13 19:50

@adušenka Tak to jsem ráda, že ještě poslouží ;) Jjj pak hod fotecku :) Určitěě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.5.13 12:24

Tak už jsem v Kroměříži, holky…sice mě ještě čeká vybalování hromady pytlů, ale to nejhorší máme za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
21.5.13 17:31

@Yliana No bezvaaa, tak ted drobnosti, ale ty zaberou času :roll: zas budete mit aspon pořádek, hezky uspořádané věci, to je vyhoda na stehovaní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.5.13 18:53

@VercaV Jo, tak v tom máš, Veru, pravdu… :mrgreen: alespoň něco pozitivního, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
22.5.13 07:31

Tak vitej u nas v Kromerizi.-) at se ti tu libi muzes zajit nekdy do podzamecke zahrady, ze jo VercaV.? :D :hug:

• Citovat
  • Upravit
adušenka
22.5.13 07:32

Snama.-))

• Citovat
  • Upravit
1941
22.5.13 08:32

@adušenka jasnýýýý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
22.5.13 18:31

:D :D jedu v patek :-))snaa bude hezky chci jit do podzamky :-) nemam ji uplne celou proslou tak chci prolezt vsude :-)

• Citovat
  • Upravit
17368
22.5.13 19:34

Holky, kdy se chystáte do té podzámky? co tak dát srazík? Někdy, jak bude počasí jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
22.5.13 20:28

Ja se chystam nakonec zitra pokud bude hezky a nebude prset :-) tak kdo chcete kdokoliv :-)) tak se pridejte :-) CAS: urcete 9,10,11hod.byla bych radsi kdyby kolem te 9hod, protoze nejsme z Km takze muzu jen do 14hod.:-) pokud souhlasite Sraz je u opic? :-) pokud nevyhovuje dejte vedet jiny termin a cas :palec:

• Citovat
  • Upravit
17368
22.5.13 20:43

Tak já určitě až příští týden, tento týden to nedávám a bojím se tam těch chodníků, to bude samý bláto. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
22.5.13 22:08

No tak pokud bude prset tak vubec nepojedeme nesnasim dest je zima a spatna nalada.-( radsi budeme v teploucku.-) snad brzy bude krasnych aspon 25C :-))
holky co cekate chlapecka zate test s jedlou sodou? ja ji ted zkousela strasne to sumelo az se delala trosku pena pry kdyz sumi je to kluk :-)VercaV. muzes to prosim vyzkouset? do nadobky dej 1 kavovou lzicku jedle sody a pocurej to a uvidime diky moc :-)

• Citovat
  • Upravit
1941
23.5.13 07:57

@adušenka hej tyo, to jsou babske povídačky. Sodu doma ani nemám čoveče :mrgreen: a vypada že tam fakt zítra bude pekne mokro. Dneska to opet vypada na dešt :roll: to bude zas dneska domaci nuda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
23.5.13 08:09

To je skoda ale mohla by jsi to zkusit jsi asi jedina o kom vim ze ceka chlapecka :-) skoda ze ji nemas :-( jj asi bude prset u nas teda prselo a i slunicko svitilo chvilicku ale ted uz ne ale silene fouka :-(((snad pristi tydne bude hezky no zitra by mohlo byt pojedeme na nakup nevim co uvarit o vikendu :-( vcera dojela babicka(moje mamka)takze byli rizky s kasi a potom uplne suprovy pohar s domaci slehackou jsme udelala :-)))

• Citovat
  • Upravit
adušenka
23.5.13 08:10

Taky nevim co delat kamosku tu nemam :-( takze nemam z kym pokecat :_(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky