Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky tak dnes jsme zmenila gynekologa vysetril me a delal UTZ
jsme 7+Ott a mame 0,80cm.-) jenze kouknete na levo miminko a na levo vacek, ale nevime co to je? co myslite miminko c.3
nebo neco jineho
dalsi KO 14.5. na rano na krev +UTZ+ prukazka konecne.-))oznacila jsem ![]()
@Yliana jjj moc bych si ji přála, ale moc se to netvaří na holku říkala dr.
tak zas vostrouhám ![]()
@adušenka ten dr. nevedel co to je? že by ste měli dvojčata jako? ![]()
Ahojky mi chceme taky holcicku
Sofinku ale i chlapecka je to tak 50-50
No jinak rikal ze nevi co to je ale ze tam je vacek uvidime v utery co a jak pak dam vedet.-)
@adušenka Ty už máš aspoň jednu domaaa
to už by mi bylo fuk, ale jako my dalšího kluka, budeme šílená rodinka ![]()
@VercaV kluk taky dobrej
! Hlavně, ať je zdravý! A aspoň bude mít náš Petr s kým lumpačit ![]()
Co je s Vámi holky…užíváte sluníčka? Tak o víkendu se konečně stěhujeme do Kroměříže ![]()
Holky co nakupujete v bazárku Pampeliška a máte problém pisněte je nás víc, dám vám odkaz.
@Yliana ahojki, tak čekáme chlapečka, už máme 425 g
a termín dle utz máme o 6 dní napřed - takže 22.9. tak uvidime kdy se prdolka vykulí ![]()
@VercaV zase kluk
?! Gratuluji! Jak už jsem psala…aspoň bude mít náš Péťa s kým zlobit
! O víkendu se už konečně stěhujeme…
@Yliana Mnooo tyo už zas
Tak už se těšíš do Kromclu? Dnes jak jsme byli ve Zlíně, tak se mi tam líbilo celkem
. Kroměříž bude nezvyk co? ![]()
Holky co blaznite jestly holka nebo kluk. hlavne kdyz je miminko zdrave.Ja mam tri kluky a jsem za ne rada. nemenila bych
@VercaV Jo, abych pravdu řekla, tak se do Kromclu těším. Jsem tam i ted častěji než ve Zlíně. Koupili jsme zmrzlinový stroj tak skoro každý den sedím u nás na zahrádce a točím zmrzku
. Akorát se moc netěším na to stěhování…to bude masakr. Navíc jsem poslední dobou líná, vůbec nic se mi nechce, takže to bude trošku opruz, ale to zvládnu a pak už můžu jen v klidu čekat na porod. To budeš mít doma veselo…tolik chlapů ![]()