Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
30.4.13 19:41

@VercaV Jinak ještě díky za gratulaci…i já Tobě samozřejmě gratuluji k prckovi. Potom mi musíš říct, jak ten starší reaguje na miminko. Ráda bych tak za rok za dva druhý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
30.4.13 19:54

A ta holka co dela pedikuru v moravcove.je sikovna pokud je cernovlasa a je z hulina nebo ted bydli ue zline.moje sestrenice take dela pedikuru v moravcove. jmenuje se krystynka
Bulickova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
30.4.13 20:08

@jbul
Asi jsem to špatně npsala.Ja jsem psala o K. Buličkove. Nemohla jsem si vzpomenout na jmeno. V ulici nikdo jiny pedikuru neděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
30.4.13 21:05

Vsak ja jsem take psala o krystynce bulickove.je sikovna a hlavne bavi ji to a to je dulezite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
30.4.13 21:06

Vsak ja jsem take psala o krystynce bulickove.je sikovna a hlavne bavi ji to a to je dulezite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
30.4.13 21:37

@Yliana Noo tak v Km mi nepřipadne nic jako dálka, oproti Zlínu kupříkladu :D. Je to tak pul hodinka cesty pesky mnoo :mrgreen: Bojujete? Mě přišlo, že to má docela profituje :) ikdyž je fakt, že sjme tam dlouho nebyli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
30.4.13 21:38

@Yliana Jinak prska už zvykáme na mimčo, jelikož segra má třiměsiční, tak občas hlídám a musím říct, že zatím dobrý. Dokonce ho hladí a podává dudlík, takže snad žárlivý nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.4.13 22:00

No, profituje…jak se to vezme. Na návštěvnost si stěžovat nemůžeme, jenže hrozný náklady a hrozná dřina! Mojeho jsem viděla naposled včera ráno. Přijíždí domů, když už spím a odjíždí když ještě spím…dnes ho zas neuvidím :(! Už jsem v posteli, on ještě maká a ráno tam musí být zas v šest. Proto se musíme přestěhovat. To bude super. Z okna vidíme na hospodu. Docela se už těším…musíte mě, holky, trošku provézt po městě, ať vím, kde tam co je…my máme ještě psa a z toho mám trošku obavu, jak malého přijme. Je totiž strašně rozmazlená a zvyklá, že se vše motá kolem ní. Pořídila jsem si jí, když jsem potratila a byla naše „náhradní“ miminko a podle toho to taky vypadá. normální rozmazlený hajzlík :),jenže jsem do toho vlítla hned znovu, zaplaťpánbůh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
30.4.13 22:00

To muj prostredni se take tesil, hladil brisko rikal braskovy ahoj.ale take autickem doskrabany oblicej.take postyľu do ted se nesmiril porad chtel byt v postylce. kluci se maji radi..holky 18 m.je zahul jsem rada ze z toho nejhorsiho jsou pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
30.4.13 22:16

Jen at nezacne curat do postele to delaji psy kteri jsou rozmazleni.ja jsem servirka ale po skole jsem to nedelala. drina. jezdila jsem parkrat do holesova delat svatby. nachystat tabuly a pak obsluhovat do 9-10h vecerni. jinak jsem chodila na cvicak s kokrem.
holky my jsme se sestrou chtely otevrit soukromou skolku. problem je misto. skolku jsme chtely otevrit od 2le veku ditete take skolka by byla sportovni, keramika vytvarka. holcicky tanec.
moji kluci v patek jedou na zavody do velke bystrice. starsi 1000 nebo 800m a prostredni 200m. a to prostredni ma v cervnu 3.jezdi na kole s koleckami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.4.13 22:23

Já si právě myslím, že je to záhul takhle děti po sobě, ale nejsem nejmladší, tak moc let čekat nemůžu, když budu chtít dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
30.4.13 22:49

@Yliana
co znamena, že nejsi nejmladší? Protože zatim mam pocit, že zatim tu jsem za „stařešinu“já :lol:.
NA Sport jsme občas zašli když jsme bydleli na Spášilce, ted je to z rukx.Ale h řiště tam mame prochozene pořad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
1.5.13 07:36

@Yliana Jjj ja už taky měla jeden potrat. To se dnes děje snad každé. Jinak segra ma vymarskou ohařku a taky byla zvykla, že má paničku jen pro sebe a musí si zvykat. Jen je horší to venčení. Jelikož ona musí běhat aspoň 1h po venku, aby doma neotravovala. Jasný, že pro vedeme. Segra bydlela taky náký čas v Praze, tak nadávala, že tu nejsou nakupni centra, ale zvyka si :mrgreen: Segra taky chce dve po sobe, už ji taky tahne na 30, tak nechce čekat. Já jsem teda dost mladá mamka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
1.5.13 08:16

Tak ja mam po 30.ty detske koutky m
oc nejsou. sem tam chodime do castela a klubicko my mame z ruky.na sportu jsem naposledy byla pred dvemi lety. jinak ohari jsou nadherni.take bych chtela.az kluci budou vetsi a btdem mit svuj domek se zahradou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
1.5.13 08:20

Nejaky dětsky koutek je ještě v kavarně v Kovařske. Ale nebyla jsem tam, tak nevim jak to tam vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová