Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
30.4.13 13:52

@Almondea To já to mám s mojim stejně. Já bych třeba i šla do kroměřížské nemocnice, ale můj by mě tak určo odmítal dovézt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
30.4.13 14:35

Ve skolkach anglictinu maji. Ale je to pro starsi deti myslim okolo 5ti let. Fakt? Loni to byl masakr, to nas nevzali ale spacilka pribira letos 50 deti tak snad se vlezem :D jeste davam na kollarku prihlasku a kamaradce do kvasic kdyby opravdu nahodou nas nevzali. Bydlime hned za rohem u sladu, tenisove kurty, bajda jestli vis kde jsou. Tyhle dve skolky jsem vybrala kvuli aktivitam, maji jich hodne a besidek atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
30.4.13 14:37

Petricka mame taky napsaneho na papire :pankac: ja bych klidne taky brala honzika po tatinkovi ale nechce. Posta se bude plest ci je ci atd, par důvodu si nasel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.4.13 14:41

Nevím, jak je to přesně s tou školkou ve Zlíně, ale v Praze v anglických školkách mluví na děti jen anglicky. Tak to fakt nevím, kde bydlíte :( Zatím Kroměříž moc neznám…vím kde je náměstí, Kaufland a to tak vše :)! Ale s kočárem ho snad trošku poznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
30.4.13 17:40

@Yliana Alex měl v lednu dva roky. Tak to je fajn, a kam se budete stěhovat? :) Jinak gratuluji k mimču :potlesk: - holka nebo kluk? A kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
30.4.13 17:43

@Yliana Ježiš, tak promin tede si čtu vše na co jsem se te ptala :mrgreen: Ty brdo vy mate sport? tam jsme s mojim chodili a muj přitel to tam měl rád, než jsme se odtehovali na Zachar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
30.4.13 17:53

Mischelko, jméno po rodičích bych nedávala :mrgreen:. Já ho mám a jeto šílené. Dřív to byly dopisy, co mi vadilo a pevná linka, to pořád říkaly jménem, jestli je doma a pořád jsme se ptaly kterou myslí. A ted když někdo řekne to jméno, otočíme se obě nebo rodina když mluví o mě nebo mamce, tak taky nevíme kolikrát o koho jde. :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
30.4.13 19:06

Chtěla bych poděkovat @dajka16 a @VercaV za tip. Caffe castello jsme navštívili a maximální spokojenost, jen jsme trochu dýl čekali na jídlo, ale malej se bavil, tak dobrý. Jinak musím říct, že se do Kroměříže zase pojedeme podívat, úplně jsem zapomněla jak je to krásný město :-) A po nové dálnici, která je skoro prázdná, je to od nás jen 0,5h. Takže díky a mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
30.4.13 19:13

@LL Není za co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
30.4.13 19:23

@Yliana
Na přístrojovou pedikuru chodim v Moravcove na byvaly školsky uřad. Je to mlada holka a příjemná a šikovná. Zpočátku jsem neměla důvěru zv ykla na klasiku. A teď jsem maximalně spokojena.Je tam v přizemí. Pokud chceš pisnu ti telefon.
Což mi připomina, že jsem ji rušila a musim se objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.4.13 19:28

@Dana26 Super…díky moc a za číslo bych byla vděčná…sice netuším, kde to je, ale zeptám se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
30.4.13 19:31

A ta holka co dela pedikuru v moravcove.je sikovna pokud je cernovlasa a je z hulina nebo ted bydli ue zline.moje sestrenice take dela pedikuru v moravcove. jmenuje se krystynka
Bulickova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
30.4.13 19:32

@Yliana
Píšu ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.4.13 19:32

@VercaV Zachar je někde u nemocnice, ne? To je od nás docela dálka, ne? Nicméně doufám, že i tak budeme chodit drncat :)..Jj…máme Sport. Od září s tím bojujeme a musím říct, že žádná sranda to není…jen starosti a nic z toho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
30.4.13 19:38

@jbul
To je ona.Ja jsem s ni maximalně spokojena. @Yliana maš zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...