Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ady. porad kontrolovat jestly jsem nebo ne to by me hrablo. kazda zena vi jestli je nebo neni tehotna.ja resila tehotnsky test po vynechane menzes. u 1.jsem sla ve 4 tydnu a u vojty 21dni od ovulace.tak radeji to rikam ja pokud miminko ma prijit tak prijde a bude se drzet zuby nechty.
Ahoj holky, taky ještě nemám rodičák, snad dojde zítra. My si udělali procházku po městě dneska po obědě celé odpoledne, děcka spí jak zabité, jak je to zmohlo. ![]()
Pepča má dnes 11 měsíců, už nám tu chodí a všechno, ale úplně všechno cpe do pusy a převrací to tu vzhůru nohama. Naučil se vypínat a zapínat telku, no je to boj. ![]()
Tak nas tomik se zacal predvadet.hod sibala moc nechce byt v kocarku chce ven.je sice pripoutan ale pretoci se a vyleze na bnudicku. chodi opatrne.je strelec. porad vaha bud jit a nebo na kolinka. vojta chce porad venku zpivat tak pokud me potkate jak syn a ja zpivame lidovky tak to jsme my.take my neprisel rodicak. myslim tak ve ctvrtek
@adušenka Nabízela sem zadara podzimní-zimní bundičku 6-12měsíců. Nutno přešít zip. Zadara, pokud chceš pisni ![]()
Ahojky diky, ale se sestrou se nebavim duvod jeji chovani k miminku ![]()
@adušenka Nechová se k vám pěkně? To mě mrzí já myslela, že máte hezký vztah ![]()
Ale k miminku se nechova pekne nema kde bydlet, nemaji penize, chlasta jak prase (pardon ale musela jsem to napsat) kouri, nechodi na kontroly na gynekologii no proste hruza
ostuda ![]()
Holky shanim oblecky vel.50,56,62 i 68 jen levne, a pro dceru vel.80,86,92 jaro-leto dekuji
a neco i pro me XXL trika, mikinu, pokud ate nektera tehu rfle asi vel 42-44?? nevim nejak tak dekuji
Nelinka se poprve posadila 21.3.
Poprve se postavila 26.3.
No je to nase sikulka ![]()
Hmm tak to nevim
ale kazdou chvilku prijde uvidis
mala je v choditku uplne stastna
diky nemu se naucila delal kroky kdyz ji drzim
Dekuji
a bomba cena
veci nejaky nemas? vyfotim malou a dam foto ![]()
Jo jinak dnes jsem nasla na TT pidi ducha takze zitra zkusim dalsi test jsem 25dc ale nevim kolik dpo