Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
adušenka
8.4.13 21:37

Jo jinak dnes jsem nasla na TT pidi ducha takze zitra zkusim dalsi test jsem 25dc ale nevim kolik dpo

• Citovat
  • Upravit
1876
8.4.13 22:00

Ady. porad kontrolovat jestly jsem nebo ne to by me hrablo. kazda zena vi jestli je nebo neni tehotna.ja resila tehotnsky test po vynechane menzes. u 1.jsem sla ve 4 tydnu a u vojty 21dni od ovulace.tak radeji to rikam ja pokud miminko ma prijit tak prijde a bude se drzet zuby nechty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
8.4.13 22:05

Ahoj holky, taky ještě nemám rodičák, snad dojde zítra. My si udělali procházku po městě dneska po obědě celé odpoledne, děcka spí jak zabité, jak je to zmohlo. :dance:
Pepča má dnes 11 měsíců, už nám tu chodí a všechno, ale úplně všechno cpe do pusy a převrací to tu vzhůru nohama. Naučil se vypínat a zapínat telku, no je to boj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
8.4.13 22:16

Tak nas tomik se zacal predvadet.hod sibala moc nechce byt v kocarku chce ven.je sice pripoutan ale pretoci se a vyleze na bnudicku. chodi opatrne.je strelec. porad vaha bud jit a nebo na kolinka. vojta chce porad venku zpivat tak pokud me potkate jak syn a ja zpivame lidovky tak to jsme my.take my neprisel rodicak. myslim tak ve ctvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
9.4.13 08:03

@adušenka Nabízela sem zadara podzimní-zimní bundičku 6-12měsíců. Nutno přešít zip. Zadara, pokud chceš pisni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
9.4.13 08:19

Ahojky diky, ale se sestrou se nebavim duvod jeji chovani k miminku :-(((

• Citovat
  • Upravit
3435
9.4.13 09:37

@adušenka Nechová se k vám pěkně? To mě mrzí já myslela, že máte hezký vztah :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
9.4.13 09:55

Ale k miminku se nechova pekne nema kde bydlet, nemaji penize, chlasta jak prase (pardon ale musela jsem to napsat) kouri, nechodi na kontroly na gynekologii no proste hruza :-( ostuda :-(

• Citovat
  • Upravit
adušenka
9.4.13 09:58

Holky shanim oblecky vel.50,56,62 i 68 jen levne, a pro dceru vel.80,86,92 jaro-leto dekuji :-) a neco i pro me XXL trika, mikinu, pokud ate nektera tehu rfle asi vel 42-44?? nevim nejak tak dekuji

• Citovat
  • Upravit
adušenka
9.4.13 10:04

Nelinka se poprve posadila 21.3.
Poprve se postavila 26.3.
No je to nase sikulka :-)))

• Citovat
  • Upravit
adušenka
9.4.13 10:19

TAK JA MAM KB A RODICAK NA UCTE :-)))))))

• Citovat
  • Upravit
3435
9.4.13 10:26

Já mám ČSOB a rodičák nikde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
9.4.13 10:32

Hmm tak to nevim :-( ale kazdou chvilku prijde uvidis :-) mala je v choditku uplne stastna :-))) diky nemu se naucila delal kroky kdyz ji drzim

• Citovat
  • Upravit
3435
9.4.13 10:35

@adušenka Super,su ráda že dobře slouží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
9.4.13 10:38

Dekuji :-) a bomba cena :-) veci nejaky nemas? vyfotim malou a dam foto :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová