Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
adušenka
4.3.13 08:43

Nelinka zkouska saticku :-)

:srdce:
  • Citovat
  • Upravit
1876
4.3.13 08:55

Krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
4.3.13 08:58

Diky :D muzes mi poradit prosim? diky jak mam malou obliknout jedem do mesta diky. v kocarku ma fusak, tenci deku a plymo

• Citovat
  • Upravit
1876
4.3.13 09:04

Ja davam ted bodicko tenci svetyrek a bundicku ma puncosky ryfle mam fusak zimni emitex deku nedavam
 staci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
4.3.13 16:49

@adušenka Jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
5.3.13 08:16

Ahojky tak dnes pujdeme na prochazku myslim ze jsou to Uhrice uz se moc tesim a pak hned zpet. musim zhubnout a to nutne!! achjo 15-20kg a mam na to 2mesice :-( mozna me nepochopite ale neda se. vcera bylo v sacend hand charley v km -70% takze vse za pouhych 30kc! takze jsem si tam koupila 2 mikiny jedna je mi mensi :-( druha je super a 2 mikinky pro malou. tyjo ty jsou uplne bozi k sezrani :-) dam foto :lol: :lol: :P

• Citovat
  • Upravit
adušenka
5.3.13 08:29

Jsou nadherne teploucke a vypadaji lepe zive nez na fotce :-)))

• Citovat
  • Upravit
adušenka
6.3.13 08:00
@adušenka píše:
Ahojky tak dnes pujdeme na prochazku myslim ze jsou to Uhrice uz se moc tesim a pak hned zpet. musim zhubnout a to nutne!! achjo 15-20kg a mam na to 2mesice :-( mozna me nepochopite ale neda se. vcera bylo v sacend hand charley v km -70% takze vse za pouhych 30kc! takze jsem si tam koupila 2 mikiny jedna je mi mensi :-( druha je super a 2 mikinky pro malou. tyjo ty jsou uplne bozi k sezrani :-) dam foto :lol: :lol: :P

vcera bylo skarede takze jsme nikam nesly jeste kdyz je mala po nemoci ale dnes bude krasne takze pujdeme spalovat tuky :-))

• Citovat
  • Upravit
adušenka
6.3.13 08:00
@adušenka píše:
Ahojky tak dnes pujdeme na prochazku myslim ze jsou to Uhrice uz se moc tesim a pak hned zpet. musim zhubnout a to nutne!! achjo 15-20kg a mam na to 2mesice :-( mozna me nepochopite ale neda se. vcera bylo v sacend hand charley v km -70% takze vse za pouhych 30kc! takze jsem si tam koupila 2 mikiny jedna je mi mensi :-( druha je super a 2 mikinky pro malou. tyjo ty jsou uplne bozi k sezrani :-) dam foto :lol: :lol: :P

vcera bylo skarede takze jsme nikam nesly jeste kdyz je mala po nemoci ale dnes bude krasne takze pujdeme spalovat tuky :-))

• Citovat
  • Upravit
adušenka
8.3.13 09:26

Hoky piste piste zakopavate nase dizkusi do zeme kterou mam rada :srdce:.co rodicak?? mate uz nektera ja mam KB a porad nic :-((

• Citovat
  • Upravit
1876
8.3.13 09:35

Ja ceska sporka a nic.
nema nekdo z vas slepice mam zbytky skorapky a tvrde pecivo. koupila bych domaci vejce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
8.3.13 09:41

My mely kdyz jsme bydleli v dome 10slepic pak jsme je prodali za 200kc segre prachy do dnes nedala a slepoce skoro sezrany achjo:-(((((.ted bydlime v byte planovali jsme slepky ale uvidime.nase snaseli 6-8-10 vajec denne moc jsme je nejedly tak sem taky zacala prodavat mely jsme plnou lednici jak se to nahromadilo ja sem tam se upekla kolac nebo volske oka jsme si daly a hotovo a jist to kazdy den fuj. pokud je nakonec koupime dam vedet ju prodavala jsem 3kc/ks

• Citovat
  • Upravit
1876
8.3.13 09:47

Tak to se da ja byla v bille a tam mely vejce za deset 59kc. jinak za deset v albertu 34.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
8.3.13 11:41

Rodičák dneska nedorazil, snad bude v pondělí. Mám čsob. Bez skarty. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
8.3.13 11:51

Tak změna, rodičák právě dorazil!!! Už jsem s ním dnes nepočítala, o to víc potěšil. čsob bez skarty. Tak myslím, že dorazí dneska i vám, holky. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová