Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám jedno. 1,5 roku. pořád ještě nejsme v kontaktu s ostatníma dětma a přijde mi to škoda…
@ewik pepik Můžete taky skáknout do mateřskýho centra. http://www.klubickokm.cz/ Můj kluk má děti rád, na ty starší kouká jak lítaj a už by nejraděj řádil sněma ![]()
Ahojky tak dnesni Nelcina plina mela to uplne cerne jak kdyby snedla ten ziv.uhel nebo co to je jinak mereni v zadecku bez odecteni 37,2 takze je to ok takze ma 36,7 'C achjo na me neco taky leze chrabe me v krku, zacinam mit suchy kasel a manzel ten je nemocny uz 3 tydny a nemuze to ze sebe dostat achjo.co myslite je to kakani normalni?
Ahoj no mliko sunar a to vcera mezi 20-21hod. vecer a pak dnes v 8:00 ale prvni jsem ji prebalovala nez jsem ji dala papat
No můj malej měl tmavší stolici po příkrmech, jako třeba z borůvkové přesnídávky…
Tak to nee leda cok. lipanek tem mela vcera
ale ji ho uz dlouho a stolice normalni tak to bude asi ono
Já vím
, ale někdy se dá i dohodnut. pokud to potřebují prodat nebo potřebují peníze, třeba sleví…
Zkus projet mimibazar, já tam nakupuju úplně všechno. Jde tam koupit nové věci i použité za pár korun. ![]()
Tak merila jsem male teplotu v zadecku a 37,7 bez odecteni je to normalni?
@adušenka píše:
Tak merila jsem male teplotu v zadecku a 37,7 bez odecteni je to normalni?
Lehce zvýšená, nerostou jí zuby? ![]()