Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dala jsem mu polivku. Tak najezeny bude.to je bordel maminky uz mate davky a ja si musim pockat.tak nevim jak to posilaji.
Ženský chodím s klukem plavat. Paní Mazánková nepožaduje plinky a mě zbyly. Nemá některá zájem o Huggies little swimmers 7-15kg,9 kusů. Pokud chcete předám osobně, navrhněte cenu. Přece je nevyhodím ![]()
Tak soud dopadl dobre pokud se neodvola.kez by. vubec co je maly na svete se nestara
@jbul Gratuluju,když se doteť nestaral, tak proč by se měl odvolávat a chtět se začít starat ![]()
Nestaral se ale kolik mu daly od 1.9.2010.to se mu libit nebude.
@dajka16 r
to si rozmysli.neb jako ridic ma 18 tisic. a kluka si umel udelat. chtel ho. a kdyz jsem byla ve 12 tydnu my oznamil ze ma jinou. vanoce narozky atd nic. nevidiva ho a pritom bydli ve stejnem meste.
@jbul To znám, naštěstí je holce už sedumnáct, tata platí jak se mu zachce a na sociálce mi paní řekla, že sem si měla chlapa lépe vybrat, když neplatil. Mám bejt ráda že občas něco pošla. Dal si trvalé bydliště na úřad a já tím pádem nic nevymůžu.
To ma take.je ze zlobic.ale rika jak bydli v kromerizi. chodi do hospody.je slusne obleceny
4den mens. a pouze spineni po 8hod.jsem sla vymenit tampon a skoro nic
asi tim pocasim ![]()
Ty jo tady zdechl pes
tak od vcera mereni BT at vim kdy mam ovulku
no at uz je Kveten to tak trva nemuzu se dockat achjo. holky shanim kocarek pro mamku do 350kc neivte nektera diky moc ona neni fun.na to nejlip. hodne pomohla jinym maminkam darovala jim veci ale ted sama nema na kocarek
diky
Jaký kočářek. pokud by sehnala kostru na roan tak mám krásné potahy. klidně za daro
Zítra jedu s Matym na desetiměsíční k mudr a pak se stavím do castela, když tak se tam můžem potkat na kafíčku
komu se bude chtít kolem desáté.