Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky. nejedet eněkdo do km zítra? My jedem s Amy na kyčle beru sebou aj Patrika na výlet tak ho vezmu do castella, tak se můžete přidat ![]()
Ahojky ja jedu dcera bude mit 12.2. 7 mesicu muzeme zajit spolu jedu z drinova a jedeme nam to 10:08
tak dej vedet
Holky nechystáte se některá s dětma v sobotu na náměstí? Má tam být masopustní veselí, průvod masek a jarmark. Tak si říkám, že bychom se mrkli. Ať maj děcka nějaký kultůrní zážitky. ![]()
Ja jsem take chtela jit. jenze mladsi braskove jsou ne
mocni.kaslou.tak uvidime
Taky jsem to měla v planu, že bysme si udělali s Mirdou fajn sobotuu, ale je po těžke viroze, tak asi budem doma
Mam prosbicku nevite o nekom kdo by potreboval zednika.na vikend treba.je sikovny. at se ne
hadame.
@adušenka píše:
Dnes 34DC a mrcha dosla
A já myslela, že budeš mít radost.
![]()
@adušenka
tak třeba nedorazi přiště ![]()
JAky byl jarmark? Kdo jste byly? Ja jsem dopoledne protahla Mirdu akorat na Albert, je fakt, že to tam a zpatky i s nakupem mame na hodinu. A po obědě spal 2hodiny.Je KO. Tak jsem zvědava jak dlouho vydrži ve škole, bo uplně v pořadku ještě očividně neni. Mně už klepne
Jarmark nic moc. Pár stánků s hadříkama, pitím, klobásama, oříškama a podobnýma kravinama. Nějaké masky a kapela na chůdech. Promrzli sme na kost. Ledovej větr fučel pořádně. Lidí celkem dost. Šli sme pak nakoupit do lídlu a nebyli sme sami koho to napadlo, že to vemou v jednom.
Ja jsem potřebovala nějaky kořeni, ale počkam až budou trhy na Velkym naměsti. Dneska bysme to nedali. A nebo dali a Mirek by zitra neodjel
.A to ujž bych nedala ja
@Dana26 Koření sem tam nenašla jen bylinky
A další budou velikonoční trhy ne ![]()
Take se my moc nechtelo. kluci kaslou a maji rymu. a tata v praci.
Ahojky nevite nektera v kolik hodin jezdi posta v Drinove? diky