Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KOŽNI-ja mam nejlepší zkušenost s dr. Naplavovou na Komenskeho nam. Nedam na ni dopustit. Castelo je otevřene, byla jsem tam v patek
jbul, pro mě je děs, že tihle propuštěni se stahuji na Bilanskou na ubytovnu.Se budu za chvili bat pustit děti ven nebo jit za tmy kolem
TakY chodim k pani dr. Naplavove.. je skvela, znamenko jsem si u ni nechavala odstranit a super.
Castelo funguje dal a dokonce delaji i poledni menu.
Holky, tak vám moc děkuju za tipy. Zkusím tu dr. Náplavovou. Díky.
Já mam vzdycky strach zé syn neprijde hned zé skolyon. pojima me strach
Proc se bojite? kvuli tem debilum co pustuly z vezeni ted rikaly ze jeden chlap byl propusten v 16hod asi vcera a ze v noci znasilnil 13let. holku no desne. jo ja jsem si cetla na jejich strankach to jejich menu ale zalezi kolik to stoji maji to tam moc pekne ale drahy. ale neni to takova hruza ale vari tam skvele. mohla jsem tam malou v klidu nakojit (kdyz jsem jeste kojila do 4mes.)prebalit no super az bude mala chodit tak tam pujdeme do toho bazenku ![]()
Uz dlouho. toula se kolem skoly. on si neuvedumuje si zé na nej cekam doma mam doma 2 malosky a tahat kocar do zvyseneho patra.ve sklepe je plisen a u schranek si to nepreje spodni soused. je rap.dela klempire kadl. k..a co se ted deje je hruza. proto babicka pro syna chodi. a na zs. slovan je skvele vedeni a ucitele. krome jedne. ktera nedovede pochopit ze mam o syna strach
Jako nejaky chlap? o tom ic nevim je jako nejaky podezrely? a kde vsude se pohybuje a sam?
Nevite nekdo co zitra vari v castelu? na inter. strankach bylo akorat dnesni menu zitra tam jdu protoze od dr.budu odvhazet asi tak kolem 12 hod a manza konci 14:45 takze nekde do tech 14hod musim nekde byt tak pujdu tam
Takze dnesni menu v castelu polevka lusteninova,1.kureci stehno s ryzi,2.bramb. sisiky se zelim a uzenym,3.zeleninovy salat takze ja si dam polevku a zeleninovy salat protoze mam dietu
ve 12hod budu tam
cerveny kocarek ![]()
Uz jedu do mesta takze kdyby nekdo 739951615 muzeme zajit na obed nebo jen tak na pokec u cajiku nebo kavicky hmmmm
ale piste uz jen na mobil
Tak co u Švece, bylo tam dneska moc lidí? My jsme neměli dnes auto, až zítra. A vždycky plánuju poradnu na čtvrtek, je tam o polovinu míň lidí a nikdy nečekáme. Většinou tam nikdo není, max 1 dítko. ![]()
@dajka16 píše:
@Kajjka Krásný dětičky
Almondea Já mám taky doma osmiměsíční
Jé to je dobré a kdy máš narozeného prcka? Náš Pepča je 8.května. Vybral si to na státní svátek. ![]()
Jinak mám ještě staršího Fandu, ten bude mít v březnu 3 roky.
No a ještě bychom chtěli třetího prcka, až se trochu vzpamatuju z těchto dvou. Počítám tak cca za rok a půl. ![]()
@Almondea Matyas je 20.04 a mám ještě sedumnávtiletou slečnu. Další neplánuju ani náhodou
Nechodíš s malím plavat nebo cvičit?
Jé to máš teda dobrej rozdíl.
![]()
Nene, nechodíme, my máme totiž problém, že nemáme 2 auta. Máme jen jedno a stím jezdí můj do práce. Když potřebuju přes týden někam jet, tak se s ním domluvím dopředu, aby si nic neplánoval a případně i hlídal děti. No, je to náročné. Ale mám už asi 3 roky slíbené.
když je slušné počasí, tak chodíme do města pěšky, je to asi 5-6km přes Trávnické zahrádky a pěkná procházka. Ale cvičit po tom, no nevim nevim.
Starší syn není moc kamarád s vodou, takže tam plavání nehrozí, s mladším bych chodila hned, jen to auto. ![]()