Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dekuji podarily se jeste jsem pak delala rohlicky v cokolade, hvezdickys bilou a tmavou cokoladou, linecke s marmeladou, s nutelou a mandli polity bilou cokoladou. a budete nekdo pect taky slane? pokud jo co diky ![]()
@adušenkaAhojky, už napečeno?
Slané až na Silvestra. Šneky s listového těsta a slané tyčinky.
Ahojky napeceno aLE TAKY TATINEK SPAPAL SKORO VSE takze v sobotu jsem pekla pernicky a jsou do ted mekke
a linecke s nutelou to testo je tak vyborny mnam.ale ja se dala do sportu doma delam drepy beham na stroji cvicim brisko. mlika ma tak 10ml. uz i kourim ale asi dlouho ne.
. no a poprve jsem delala veneckys odpal. testa 50ks mini s kremem a slehackou polity karamelem. a dnes prijde navsteva takze zase nejaky upecu. a ndes budu pect linecke pac s te soboty zustaly 2ks
pa a muzu nejaky recept na to slane diky cokoliv dam za to vybornej recept na lineckea pernicky ![]()
@adušenka já jsem dělala šlehačkový cukroví jak na sladko(po upečení obalit v cukru) tak na slano(před pečením potřít vajíčkem a posypat kmínem, sezamovým semínkem nebo jiným kořením dle chuti) ale taky už toho moc nezbývá ![]()
Ahoj, ráda bych se k Vám přidala, teď sice bydlím v Písku, ale na jaře se chystáme stěhovat do vesničky za Holešov. Tak bych se ráda seznámila s maminkami a těhulkami z okolí, Já mám TP 30.7.2013. Je tu někdo s podobným termínem??
Ahojky vitam te tady ja mela tp 28.7.2012vale mala se narodila 12.7.2012 a co pak cekas? do kostelce u Holesova?
@adušenka ahoj, ne ne za Holešov Hlinsko pod Hostýnem. Mezi Holešovem a Bystřicí pod Hostýnem. Ještě nevíme co čekáme, ale manžel to ani vědět nechce. Tak uvidíme jestli si to necháme říct. To je hezké 12.7. já má narozeniny 13.7. ![]()
Aha tak tam to neznam jinak gratuluji k miminku a ty to chces vedet pohlavicko? kolikaty si tt? ja ti to vypocitam muzes udelat manzelovi radost ![]()
Holky ktera jste z km a chce zajit semnou ve stredu do podzamky
muze nas jit vice je tam krasne byla jsem tam nedavno.chci tam jit dokud se nic neplati piste diky
Ahojky… Vávuško, já jsem narozená zase 14.7.
a kdy máš ty termín porodu?
V podzámce se neplatí… že by zavedli vstupné?
snad neeeee ![]()
Káji, co ty, už jsi sbalená do porodky? ![]()
Káji, pokaždé jak kouknu na tvou fotku tak se musím smát.. vypadá to jak kdyby jsi měla v ruce cígo
![]()
No v podzamce se ma platit vstupne jak kvetne
ale nevim od kdy uz jen ted to je otevrene jen do 16hod. jinak holky dozvedela jsem se moc spatnou zpravu a neni my sni dobre moje sestra v sobotu potratila 28.12.mela jit na 1.screening
miminko mela v sobe tyden mrtve dnes ji pustily.
tak at jde miminko do nebicka
je to fakt hrozne.ja sama jsem prosla o miminko v 6tt. ale prijit o mimi v 11tt achjo
![]()
Holky tak vcera jsem upekla asi tak 7plechu rohlicku vanilkovych 3 a kakaovych 4 a dnes jdu pect jeste linecke s marmeladou a nutelou, parizske rohlicky a nutelova kolecka mnam snad se podari