Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
adušenka
8.12.12 14:00

Holky tak vcera jsem upekla asi tak 7plechu rohlicku vanilkovych 3 a kakaovych 4 a dnes jdu pect jeste linecke s marmeladou a nutelou, parizske rohlicky a nutelova kolecka mnam snad se podari

• Citovat
  • Upravit
1876
8.12.12 17:13

Držím palacký ať se podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
8.12.12 21:00

Dekuji podarily se jeste jsem pak delala rohlicky v cokolade, hvezdickys bilou a tmavou cokoladou, linecke s marmeladou, s nutelou a mandli polity bilou cokoladou. a budete nekdo pect taky slane? pokud jo co diky :dance:

• Citovat
  • Upravit
3435
17.12.12 07:28

@adušenkaAhojky, už napečeno? :mavam: Slané až na Silvestra. Šneky s listového těsta a slané tyčinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
17.12.12 10:54

Ahojky napeceno aLE TAKY TATINEK SPAPAL SKORO VSE takze v sobotu jsem pekla pernicky a jsou do ted mekke :) a linecke s nutelou to testo je tak vyborny mnam.ale ja se dala do sportu doma delam drepy beham na stroji cvicim brisko. mlika ma tak 10ml. uz i kourim ale asi dlouho ne. :D. no a poprve jsem delala veneckys odpal. testa 50ks mini s kremem a slehackou polity karamelem. a dnes prijde navsteva takze zase nejaky upecu. a ndes budu pect linecke pac s te soboty zustaly 2ks :D pa a muzu nejaky recept na to slane diky cokoliv dam za to vybornej recept na lineckea pernicky :hug:

• Citovat
  • Upravit
3184
17.12.12 11:24

@adušenka já jsem dělala šlehačkový cukroví jak na sladko(po upečení obalit v cukru) tak na slano(před pečením potřít vajíčkem a posypat kmínem, sezamovým semínkem nebo jiným kořením dle chuti) ale taky už toho moc nezbývá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
17.12.12 12:16

Ahoj, ráda bych se k Vám přidala, teď sice bydlím v Písku, ale na jaře se chystáme stěhovat do vesničky za Holešov. Tak bych se ráda seznámila s maminkami a těhulkami z okolí, Já mám TP 30.7.2013. Je tu někdo s podobným termínem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
17.12.12 12:48

Ahojky vitam te tady ja mela tp 28.7.2012vale mala se narodila 12.7.2012 a co pak cekas? do kostelce u Holesova?

• Citovat
  • Upravit
617
17.12.12 12:52

@adušenka ahoj, ne ne za Holešov Hlinsko pod Hostýnem. Mezi Holešovem a Bystřicí pod Hostýnem. Ještě nevíme co čekáme, ale manžel to ani vědět nechce. Tak uvidíme jestli si to necháme říct. To je hezké 12.7. já má narozeniny 13.7. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
17.12.12 13:32

Aha tak tam to neznam jinak gratuluji k miminku a ty to chces vedet pohlavicko? kolikaty si tt? ja ti to vypocitam muzes udelat manzelovi radost :)

• Citovat
  • Upravit
adušenka
17.12.12 13:34

Holky ktera jste z km a chce zajit semnou ve stredu do podzamky :) muze nas jit vice je tam krasne byla jsem tam nedavno.chci tam jit dokud se nic neplati piste diky

• Citovat
  • Upravit
3184
17.12.12 13:41

@adušenka a co se má platit v Podzámce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
17.12.12 14:10

Ahojky… Vávuško, já jsem narozená zase 14.7. :mrgreen: :mrgreen: a kdy máš ty termín porodu?
V podzámce se neplatí… že by zavedli vstupné? 8o snad neeeee :lol:
Káji, co ty, už jsi sbalená do porodky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
17.12.12 14:11

Káji, pokaždé jak kouknu na tvou fotku tak se musím smát.. vypadá to jak kdyby jsi měla v ruce cígo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
17.12.12 16:07

No v podzamce se ma platit vstupne jak kvetne :( ale nevim od kdy uz jen ted to je otevrene jen do 16hod. jinak holky dozvedela jsem se moc spatnou zpravu a neni my sni dobre moje sestra v sobotu potratila 28.12.mela jit na 1.screening :,( miminko mela v sobe tyden mrtve dnes ji pustily. :,( tak at jde miminko do nebicka :andel: je to fakt hrozne.ja sama jsem prosla o miminko v 6tt. ale prijit o mimi v 11tt achjo :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová