Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1876
5.12.12 09:55

Prí to dělá na staré poliklinice a nebo v olipě. mudr sedlák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
5.12.12 16:06

Ahoj hledam kamaradku jsem z Drinova a tak hrozne bych si pokecala o vsem :lol: napiste budu rada a moje dceruska taky

• Citovat
  • Upravit
adušenka
5.12.12 16:32

Holky ktera z vas mate kome. banku? kdy chodi rodicak diky

• Citovat
  • Upravit
1876
5.12.12 17:24

Já mám rodičák a tedy do banky chodí česká spořka. pracovnice co vyplácí tak my psala že výplaty jdou 7.12. tak nevím někdy my to chodí ten den a nebo počkat až v útery 100 pro na účtě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
5.12.12 18:16

Predtim jsem mela sporku a vzdy 7 poslaly a 8to bylo na uctu ale ted jsem mesic u kb takze nevim kdy to dojde a mame internetove bankovnictvi tak budu kontrolovat jelikoz v patek je 7 tak by to mohlo dojit

• Citovat
  • Upravit
1876
5.12.12 19:26

No mě to pokud pošlou 7 tak nevím jak kdy třeba v tom jednom dnu ale ted bude víkend tak počítám až ve úterý, jinak také mám servis 24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
5.12.12 21:00

Rozumys sportce?

• Citovat
  • Upravit
1876
5.12.12 21:24

Já si vše dělám přes servis 24.příkazy. dělám z domů dělám si změny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
5.12.12 21:29

@adušenka Já sem z Lutopecen a mám sedmiměsíčního kluka. Pokud máš možnost dojet do Kroměříže tak pojď s holčičkou cvičit nebo plavat, určitě tam potkáš maminky se stejně starými dětmi a pokecáš až až :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
5.12.12 21:52

Já mám ročního a 2,5 lete kluky a 9 letého. dneska jsem byla pro syna. nechodil my hned po škole domů. tak si na něj cekam. u jídelny. chodí na slovan.je tam spousta skvělých a hodných učitelů. jenže jedna dneska vysílala. že tam nemám být. ať si inzeruje 5 ,9.ale ne matku která má své dítě rada..mladý skončil.11.40 a pak na oběd. A od školy to máme 5 minut. a on si přišel až za 3h.doma malých a já bezmoc.tak chodí babicka nebo já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
5.12.12 22:08

Holky co myslite jsem na 2lete materske kdyz otehotnim treba jak bude mit mala 1 rok co bude ze zbytkem penez z tech 220 000kc? diky

• Citovat
  • Upravit
7
5.12.12 22:17

Jbul to je pravda s tou výměnou doktorů, to jsem tam na gynekologickým oddělení zažila, ale chodila jsem teď do kurzu k porodní asistence z nemocnice a taky jsme měli jednu lekci s laktační sestrou a pokud bych tam měla chytnout obě dvě, tak bych byla s personálem nadmíru spokojená. Ale uvidíme, pokud to bude u našich dvojčáatek všechno do porodu v pořádku, budeme rodit tady, kdyby se snad mělo něco zkomplikovat, oni prý sami posílají do Zlína. Za ty dětské doktory děkuju, hned příští týden si to obejdu, jestli někde vůbec přijímají nové pacienty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
5.12.12 22:33

Jo já malej od prostředního tak je 18m a ten zbytek nedají. skončí to jak se ti malý nebo malá narodí. je to na to nejmladší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
6.12.12 11:53

Nevite kdo pece cukrovi dobre a za levno diky

• Citovat
  • Upravit
3435
6.12.12 12:14

Tak to bohužel nevím, u nás mi peče dcera je druhým rokem na cukrářce, ale myslím že už je na objednání pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová