Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak to veř že je to milionkrat vetsi bolest a nejde nicim tlumit. Mám znamou co má nemocnou maminku je to kolegyne z prace a jako rodina ji saozrejme dren dala. A rikala ze kdyby to nebyla jeji mama ze to neprezije ze vetsi bolest nezazila a to rodila 3 deti. Masakr pry. Tohle chce mit fakt odoplny prah bolesti. Ale urcite to dokaze zachranit zivoty, ale na to bych ja nemela ![]()
Jinak darovat vajicka probiha tak ze se objednas na ruzen vysetreni krve. Maji dost prisne pozadavky. Nesmis byt nemocna nijak ani nikdo z tve rodiny, vysledky krve geneticke musi byt ok a pak teprve jsi vhodny darce. Pak si v prvni den menstruace piches injekci do bricha je to jen takova malinka jak na cukrovku to delas 9dni,10 den jdes na kontrolu tam ti pichnout vetsi davku a doktor urci kdy ti odeberou vajicka. je to vetsi jakoby jehla co ti zavedou do dutiny brisni, trva to cca jen 10min takze za dve hodiny jdes domu…
http://www.serialycz.cz/…house-01x19/
Zákon schválnosti právě se dívam na díl dr hause kde odebíraji kostni dren…brrrrr
@nymphy Ty jsi teda odvážná!
Určitě někomu tímto změníš život.
Já na to nikdy neměla dost odvahy a teď už jsem moc stará. ![]()
Jinak původně jsem bydlela 30 let ve Zlíně.
V jednom z baťových domků a pak 2 roky na Kudlově v rodinném domku. Do Kroměříže jsem se přistěhovala za manželem. Holt když srdce zavelí… ![]()
Tak piše se že to fakt nic není. A ten pocit…fakt,uz ted se citim dobre ![]()
Jsem v diskuzi o tomhle tak snad nejaka maminka zaregistruje ze budu darovat a ozve se tak bych ji mohla se posunout se na prvni misto. Ale tak i tak pujdu a urcite hned za dalsiho pul roku zase teda pokud sama nebudu v tom
Kdyztak az po porod…kojeni zase asi nebude nic pro me dele nez jeden mesic ![]()
To ja se stěhovala až do Prahy
a jsem rada ze jsem tu
A Zlin mas kousicek ![]()
ALe co bys nekojila, u druhého bude lepší ![]()
A to si budeš pichat sama? to bych asi nedala si pichat injekci do břicha..
ale možná jo ![]()
No to pichají takový hnus do zad? no fuj, taková ludra velká.. brrr… pro rodinu jo, ale jinak neeeee ![]()
Já asi ani nechci nijak zvlast dlouho kojit. Jsem holt matka nekojicka, jsem o to horsi matka? Ja myslim, ze ne ![]()
jj injekce preziju ale bude to muset delat muj ja si sama neublizim
Ale mam to odsouhlaseny
Prej po me pujde darovat smermie ze ho nejdriv musim hecnout prej ![]()
Jooo, náš kamarád byl.. za to má i penízky
za ty vajíčka taky něco dávají? ![]()
Ne nejsi, ty jsi výborná maminečka
já myslela že jsi kojit chtělo, jen ti to tehda nějak nešlo.
A plánujete mimiško?
Jj za spermie davaji malo za vajicka davaji 8.000-20.000 i vic. Nechapu teda za co. Ale vse ti hradi a jeste dostanes takovou castku.
Jj neslo to, ale nakonec jsem i rada. Nebyla na me tak fixovana a vse kolem. A je zdrava jako ostatni dlouho kojeny deticky ![]()
Jj snazime se pul roku a nic. Ale dr rikal ze to je jen nervama a prave jsem mu hned volala jestli po cisari na to muzu a rikal ze to i pomiuze otehotnet pac do tebe v tech injekcich nacpou hormony. Tak uvidime udelam dobrou vec a pomuzu si
A co vy planujete sourozence? Mala ho potrebuje jako sul teda ![]()
Tolik? to jako fakt? to by mi bodlo
jdu si ted dělat masérský kurz a za to vyplácnu hodně..
No a potom to pokračuje jak, pícháš si to pár dní a pak co…
Zatím neee, chtěli jsme ale nějak jsme řekli že ještě počkáme ![]()
Psala jsem to cele jak to probiha misko ![]()
Jj penize dobre kdyz projdes tema testama ale sla bych i za 500. Ten pocit ze kus tebe nekomu takhle moc pomuze je uzasny ne?
Jo tak ja nechci moc velkej rozestup, 4roky staci ![]()
Jj napisu co a jak. Urcite jo je to jen podkozni injekce, fakt malicke jehlicky jak si pichaji chudaci cukrovkari ![]()
No pak dej vědět zda bolí odebíraní těch vajíček… Já a bolest nejsme kamarádi ![]()
Ale vím že to může někomu pomoci…
Já jen ted viděla reportáž o malých dvojčátkách co obě byly nemocné a musely podstoupit transplantaci kostní dřeně, jen rodiče nebyli vhodní dárci a tak musely čekat.. bylo mi jich líto.. proto mě to v tu chvíli napadlo.. ale nedala bych to.. opravdu jen kdyby šlo o rodinu ![]()