Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dani to určitě jezdíte kolem Voch nábytek…já bydlím naproti. JO jo, bílany…už se těším moc. Bílanská je kousek, tama jsem jezdívala z vážan do bílan na bruslích. ALe už nemůžu, teda já byhc mohla, ale nikdo mi to nechce dovolit v těhu
. To bude asi tím počasím, migréna. Já už taky z toho šílím. Hlavně malá je z toho taky taková celá pomuchlaná. Ale už to vypadá na sluníčko..
Farlin, jj. Kolem Vochu jezdime.
Ja migrenu dneska rozvařila
.Mam oběd na zitra. Všichni tři kluci jsou doma, tak je to s vařenim maras
Fyzi a vy bydlíte kde? Tady dole na té Moravské nebo Moravcové? Já nikdy nevím jak se přesně jmenuje ta ulice
. Ale tam je prý výborná masna, já tam byla zatím 3× a jsem spokojená. Navíc to mám kousek.
Holky, nevíte, kde se dá v km koupit sedací vak? Chtěly by jsme nějaký vyzkoušet. zatím jsem na trefila jen na takový ty obdelníky. A ten teda už nechci. ![]()
Farlin aha, tak to chápu…no já ted bydlela na totálním sídlišti kde bylo spousta cikánů a kam ses koukla byla jen okna takže jsem ted maximáááááááálně spokojená
pro mě je to obrosvská změna, do ted jsem byla jen v paneláku…
Dáši tak to jo, no, tady paneláky nejsou. ALe b ývalo to lepší. Teď už tu jsou jen satelity, ale byly tu i louky. Já pomalu nemám kam jít se psem. Máme velikýho a ten požaduje procházky veliké a dlouhé.
.
Díky, jysk jsem zkoušela. Zkusím ten atol.
Holky, já sem taky chodím nakukovat, každý den. Ale jsem přistěhovalec, ketrý se taky houby orientuje, kde co je, navíc bydlím v Trávníku, což je přeci jen z ruky. Ale ráda si aspoň s vámi pokecám tady. Jinak přes Vážany jezdím do Tesca. ![]()
Já taky, já taky
farlin jak je? já jsem zplavená, hned jsem doma skočila do sprchy. a to mi ještě doma bylo připomenuto, že máme v 17hod domluvený rande s pediatrem s amulí, zapoměla jsme na to a vubec se mi už nechce dneska do města ![]()
Dáši já jsem na tom podobně. splavená naprosto. Já bych šla spát hned, jenže malá mi řádí na dv orku se psem, env ím co tam dělá, ale přemýšlím, že zamknu barák a půjdu spát. A ti dva aspoň neutečou a když něco, tak řev mě probudí
.
Almodeo, a ty máš nějakýděti? nemůžu si vzpomenout nějak.. v trávníku je moc moc hezky..